Saturday 15 October 2011

Plačući Willow Tree

Žalosna vrba stablo, sa svojim dobro zaobljena, dramatičan izgled, je omiljena među ljubiteljima stablo. Njegova pada grane pružiti savršen mjesto uzeti odmor ili provesti vjetrovit ljetne večeri. Plačući vrba stablo je vrlo lako njegovati i rasti previše jer je prilagodljiva praktično sve vrste raste uvjeta i tlima. Plačući vrbe čak se zna da prežive u sušom kao uvjet. Plačući vrba stabla ljepote je neusporediv, jer su jedan od prvih stabala steći lišće tijekom proljeća sezone i jedna od posljednjih one ih prolio, na napad pada. Ako ste zainteresirani u vrtu i planiraju rasti žalosna vrba stablo u svom vrtu, a zatim ovdje je neki žalosna vrba stablo informacije, koje ćete naći i zanimljive i pri ruci.
Plačući Willow Tree Činjenice; žalosna vrba stabla uglavnom nalaze na sjevernoj hemisferi. ; Postoji više od četiri stotine vrsta žalosna vrba stabala. , Žalosna vrba stabla može biti i grmova, kao i stabala. ; Normalna visina većine žalosna vrba stabala je oko četrdeset metara. Prosječna stablo raste oko deset metara godišnje. , A lišće žalosna vrba stabla su tanki i zelene tijekom proljeća. Tijekom jeseni, lišća dobije žućkasto-zelene boje s plavičast trag. ; Plačući vrba stablo drvo koristi napraviti broja stavki, poput namještaj, šišmiši, kutije, itd.; Salicilni kiselina, koji je naširoko koristi u tropskim lijekove za liječenje kožnih poremećaja poput akni, psorijaza, itd., je dobivena iz kore žalosna vrba stabala. Pročitajte više na plačući činjenicama vrba stablo. ; Plačući Care Willow Tree
Uzgoj i brigu za žalosna vrba stablo je vrlo lako kao vrba vrlo su niske održavanje. Sve što trebate učiniti, je da ih orezati s vremena na vrijeme održavati njihov oblik, te ih oploditi ispravno, tako da oni ostaju zdravi. Kresanje plačući vrba stablo, prikladno, pomaže u balansiranje drveta ovog soft-pošumljen stablo. Zajedničke žalosna vrba stablo problem je da je njegova odojak rastu iz tla do debla, time naglašavajući stablo. Redovna rezidbe pomaže u održavanju ovaj problem na zaljev previše.
Ako imate novo zasađeno vrba, možete ga pognojiti s algama biostimulant kao da potiče rast korijena, a također pomaže u stablo osnutka. Ako imate već uspostavljene stablo, koriste organska mikro i makro hranjiva će zadržati stabla zdrav i dugotrajan. Pročitajte više na plač skrb vrba stablo.
Plačući Bolesti Willow Tree
Većina žalosna vrba stabla su bolesti uzrokovane štetočinama, kao što su gusjenice Gypsy moljac i bagworms. Ostale bolesti koje zaraziti žalosna vrba stablo su uzrokovane bakterija pod nazivom 'krunu žučni', gljiva poznata kao 'vrba krasta' i po zaraze vrba lista buba ličinke i odrasle. Sve ove bolesti proizvoditi različite simptome u žalosna vrba stablo, kao što je kruna žučne može dovesti do stvaranja nekoliko gala na korijen kao korijen stabla i vrba krasta proizvodi zelene boje spore mase u blizini vene lišća . Black rak može uzrokovati smeđa, crna, sive i belo obojeni mrlje na lišću i proizlazi. Nepročišćene bolesti stablo može uzrokovati oštećenja stabla i propadanju. Dakle, ako netko ima čak minutest sumnja bolesti, pozivajući arborist za evaluaciju i liječenje treba započeti odmah.
Pročitajte više na:; vrste vrba, Curly Willow Tree, vlasništvo žalosna vrba stablo u svom vrtu će unaprijediti svoje estetske privlačnosti kao i mistike, s obzirom na različite mitove koji ga okružuju. Jedan od najpopularnijih mitova koji okružuju žalosna vrba stablo je da ima magičnu svojstvima, a ako su njegove grane ili lišće stavljaju na žene krevetu, ona je dužan da snosi dijete uskoro. Dakle, plačući vrbe stablo je povoljan i lijepa stablo rasti. Ako imate mali vrt, sadnja patuljak žalosna vrba stablo, također poznat kao Kilmarnock vrba, bit će idealan izbor.

No comments:

Post a Comment