Monday 31 October 2011

Prvi dan Savjeti

Konačno ste uspjeli da se povuci zajedno i pitao ju van. Congrats! Pa što sad? Datum ... naravno! Prvi dan je u biti najsavršeniji jednom. To je tlo posao ćete položiti za datume doći i vrijeme kada će se provesti zajedno. Vrijeme provedeno na prvi dan koristi žene izvući zaključke o tome što vas opet vidim ili ne. Također, to je prvi i vjerojatno prvi ste dobili priliku da joj ide slabi u koljena i pada preko ušiju za vas. Dakle, za savršenstvo tog datuma bajke, trebat će trebati neke precizno planiranje. A budući da ste novi na dating sceni, ti si idući trebati neke ozbiljne prvi datum savjete.
Savjet za prvi datum
Početna točka, da je stanje jednostavno, početna točka datum je pokupiti točka. Ako ste tip, onda dating savjeta za muškarce sugeriraju, možete pokupiti dama iz kojeg mjesta (svoje mjesto, ured ili gdje god). Žene cijeniti viteštvo, trud i to vam daje dodano prednost na kraju (ćemo doći kasnije). Sada je prvi dan savjeta za žene je, biti precizan. Kao što se ste izvršili juriti mu da vas, sad, treba mu nagradu. Nabavite spremni prije nego on dođe da vas pokupiti. Trošenje vremena pred ogledalom, a on čeka beskrajno je ozbiljno besmislena. Dakle, požurite!
Rezervirana za dva; Draga ljudi, mi žene vole ekskluzivnost. We ne vole mjesta s buke i lupanje glava ljudi na naš prvi datume. Dakle, prvi dan savjet za muškarce je da odaberete restoran koji nosi serene ambijent. Knjiga stol unaprijed (negdje u dan), pa da ne morate čekati u redu kada doći. Rezervacija stol zapravo će datum interesantna kao vrijeme prolazi, nad nekim fino vino i sladak hrane.
Gourmet's Delight; Ne uvijek. Ona svibanj ne sviđa ono što radimo i obrnuto. Naručite obroka koji najbolje odgovara Vašem ukusu pupoljci, a ne bilo tko drugi. Ako ne možete nositi začin, no vaš datum želi jaruga na začinjene hrane, objasniti tvoj problem. Tu je uvijek jedan srednji put za svaki problem. Nema smisla u osjećaj neugodan svim večer, jedući nečega što je previše za rukovanje. Najvažniji prvi datum savjetovanje je ograničenje na potrošnju alkohol. Budući da se izlazak za prvi put, a vi ste svjesni svoje datumu je pio kapacitetom, stati ćemo u jednoj piti. Budući da moram voziti natrag, izbjegavajte pijenje izvan svoje sposobnosti.
Početak razgovora, žena, molim prestati nosio 'ja sam tako stidljiv pogled'. To ne rade i to najboljega zabave. Uobičajeni prvi dating savjeti, koristite početak razgovora početi s. Razmislite o stvari govoriti o na prvom spoju, a upoznaju jedni druge voli i ne voli. Ako osoba ne želi davati informacije, nemojte pritisnuti previše tvrdo. Prvi datum razgovora temama će ljepušan velik dio postaviti raspoloženi za ostatak večeri. Nemojte nikada ići na luta oko frustracije svog života na prvi datum. Previše grintav ce vam izgledati kao pozornost azila i gubitnik.
Ako ste zbunjeni o tome što će nositi na prvom spoju, iskren prvi dan savjet, nositi nešto što ste ugodno i. Na kraju, ako ste (tip) njezine pokupila, morate ispustiti leđima . A ako ste sretni, ona je samo vas može pozvati na kavu! Sada, ako ste još uvijek pitate o svom prvom spoju, onda morate da pročitate, što učiniti na prvom spoju.
To je sve prvi dan savjete koje mogu vam dati. Vaše prvo datum nije konkurentan prijemnog ispita. Tako da se opustite i samo se sami. Srecno.

No comments:

Post a Comment