Wednesday 26 October 2011

Compass Rose Tattoo

Kompas ruža tetovaže oduvijek domenu mornara, pa oni su također na vrijeme spominju kao nautički kompas ruža tetovaže. Ovo je bila omiljena tetovaža opcija za nautičarima, zbog brojnih razloga. Postoji čvrsto uvjerenje o tome zašto je jedriličarima nositi ovu tetovaža dizajn. Pomorci su vjerovali da kompas ruža tetovaža će im donijeti sreću, au isto vrijeme osigurati da pomorci uspjeli vratiti do obale živ. Ja sam siguran pomorci učinio zahtijevaju sreće kao oni suočen grube, nepredvidljiv život na morima, koja bio pun opasnosti.
Kompas Rose Tattoo značenja
Iako ove tetovaže su korišteni od strane pomoraca, za moderne dan tetovaža aficionados, postoje i druga značenja prilogu ove tetovaža dizajn. Značenja privitku kompas ruža tetovaža su malo filozofski. Za neke ona označava fokus. Podsjeća nosilac of tetovaža se usredotočiti na budućnost i neka bygones be bygones. To je osobito istinito o tome kreće naprijed nakon stjenovite i buran odnos. To također može ukazivati ​​na ovisnost ostavljajući iza sebe. Posljednji je smisao za početak života iznova i radujemo se što život ima za ponuditi.
U slučaju da netko ima udaljili u životu bez smjer ili cilj u potjeru, kompas ruža tetovaža može biti podsjetnik da ako želite postići nešto u životu, a zatim biste trebali imati pravo smjeru. Za neke ovaj dizajn tetovaža može biti o prisjećanja, čast i učenje iz prošlosti, a istodobno veseli i biti otvoren za ono što budućnost drži za osobu. To je zapravo sveobuhvatan pogled života, radije vrlo zdrav pogled života.
Kompas Rose Tattoo Designs
Tu je osnovni trend koji je slijedio u kompas ruža tetovaže. Postoje četiri kardinala smjerova koji ukazuju na sjeveru, jugu, zapadu i istoku. These kardinali su smješteni u svojim odgovarajućim pozicijama oko kružnom postolju. Često se unutar ruže kompasa je ispunjen okićen zvijezda, koja se vidi kao simbol North Star. To je North Star, koja je služila kao glavni navigacijski alat ljudi bi se voditi s jednog mjesta na drugo.
Postoje promjene koje su se o tome u modernom tetovaža dizajne. Umjesto nautičkog zvijezda u središtu tetovaža, osobni znakove zodijaka, simbola ili znakova se koristi. To mogu biti uzeti iz zapadne ili istočne astrološki znakovi. Kanji znakova također može koristiti za dodavanje većoj dubini osobnom značenje pričvršćena na tetovaža dizajn. Likovi su često se koristi univerzalne teme kao što su ljubav, mir, istina ili mogu biti drugi simbol, što je bliže srcu. Celtic kompas ruža tetovaža i napraviti za divno, no drugačiji tetovaža dizajn. Vi svibanj ištanje to čitanje na Celtic dizajn tetovaže.
Također možete biti inovativni s vašim tetovaža dizajn. Ideja da bi se okrenuti kompas ruža tetovaža u suncu i koristiti proširena zrake sunca kao i četiri kardinala smjerova. Postoji niz keltskih i plemenske tetovaže dizajne koji mogu biti uključeni u tetovaža dizajn. Boje koje su koristi za crtanje tetovaže these, bili su osnovni blues, browns, siva i crna. Međutim, ovih dana postoji mnogo različitih kombinacija boja koriste da bi kompas ruža tetovaže. Najčešće korišteni kombinacija uključuje breskve i srednje zelene, roza i ljubičasta, žuta i breskve, tirkizna plava i zelena, itd.
Kompas ruža tetovaže mogu biti postavljene bilo na leđima ili na nadlaktici. Po meni, zajedno s nautičkim zvijezda tetovaže, kompas ruža tetovaža napraviti za elegantne i lijepe tetovaža dizajn.

No comments:

Post a Comment