Wednesday 19 October 2011

Brzinomjer Ne Rad Ispravno

Bilo da bilo koje vozilo, brzinomjer je ono što daje vozaču ili vozaču podatke o brzini. To pomaže vozaču shvatiti koliko brzo ili sporo da se seli. Tradicionalni brzinomjera su za upotrebu i koriste žice za određivanje brzine dok većina modernih vozila ovih dana korištenja brzine senzori za iste. Uobičajeni problemi uključuju brzinomjer neispravan senzor, problem s ožičenje ili neispravan brzinomjer biranje. Rješavanje problema brzinomjer ne radi ispravno problema u automobilima, uglavnom pozivaju na zamjenu senzor brzine ili kabel, ovisno o vozilu. Oba popravak radnih mjesta su jednostavne za izvođenje i lako se može obaviti kod kuće.
Kako Brzinomjer Work?
Prije prelaska na Rješavanje problema brzinomjer ne radi problema, važno je shvatiti kako točno radi brzinomjer posao. U 19. stoljeću, gotovo sva vozila koriste vrtložnih struja brzinomjera. U tim brzinomjera, jedan kabel je spojen s prednji kotač na brzinomjer, gdje se pridružio na magnet. Okolna ovo magnet brzinomjer pehar, koji je spojen na proljeće i na kotač. Kako se vozilo kreće ispred, rotacije kotača uzrokuje kabel i magnet za spin. To rezultira revolving dobivanje električne struje formirana u brzinomjer kupa, i to također stvara magnetsko polje u tamo. This magnetskog polja dobiva izdvajali po magnet u brzinomjer. Magnetski povući izravno je proporcionalna brzini kojom kotača rotiraju. So kada vozite brzo, magnetnog povući poteze indikator na dial veći, i kao što ste usporiti proljeće počinje drži leđa indikator, čak i više dok se ne dosegne nulu.
Tradicionalni vrtložnim strujama brzinomjera sada su zamijenjene u većini vozila digitalnim brzinomjera. U tim vrste brzinomjera, tu je senzor na automobilu rotirajuće osovine. Također, rotirajući osovine ima magnet pridružio da ga i nalazi se uz magnetski senzor. Sitna električne struje, u obliku impulsa, je proizveden kada rotirajuće osovine prolazi senzor. This puls se izračunava tako malo računalo i poslan na biranje gdje možete vidjeti automobil brzinu.
Brzinomjer ne rade ispravno problemi
Brzinomjer problemi nastaju kada je došlo do problema bilo gdje u navedenom funkcioniranje procesa. Najčešći one su problemi u senzoru brzine signala, kao rezultat koji brzinomjer prestaje raditi. Ako primijetite problema u prijenosu brzina ili pronaći "check engine" svjetlo na, to je zbog neispravnog senzora brzine signala. U slučaju Vaše brzinomjer koristeći "vrtložna struja" tehnologije, moglo bi doći do problema s povezivanjem kablova koji uzrokuje ovaj problem. Navlake buka znak ovog problema. U svakom slučaju, morat ćete zamijeniti sumlog kabel ili brzinu senzora riješiti vaš brzinomjer ne radi problem.
Rješavanje problema Brzinomjer ne rade ispravno problemi
Brzinomjer Kabelska Zamjena; Izvadite poklopac motora i nemilost ukloniti brzinomjer kabel iz svog automobila. Izvaditi vijak ispod armaturne ploče, tako da možete lako pristupiti stari brzinomjer kabel. Također uklonite maticu na rotirajuće osovine i izvucite kabel iz brzinomjer kroz prolaz. Uklonite stezaljke prisutan na prijenos i motor kupe.
Nakon što ste uklonili stari brzinomjer kabla iz vašeg automobila, morate ga zamijeniti s novim. U adapter, popraviti kvadrat kraj novi kabel i zategnite matice na rotirajuće osovine. Donijeti novi kabel kroz prolaz i zategnite vijak na svom stražnjem kraju. Tu svrhu treba utvrditi na brzinomjer Trgu držati. Škripac natrag spojnice tebi maloprije uklonjena i vratiti poklopac motora.
Senzor brzine Zamjena za prednji pogon vozila; ćete naći senzor brzine iza motor iznad trans-osovina. Izvaditi povezivanje cijevi, pročistač zraka i električni priključak odozgo senzora. Uz pomoć od 10 mm utičnica, izvadite vijaka držanje senzor na mjestu. Jednostavno twist senzor ga uzeti. Škripac novi senzor na mjestu i zategnite vijke oko nje. Pričvrstite natrag crijeva, čišći zrak i električni priključak na senzor.
Senzor brzine Zamjena za stražnji kotač pogon vozila; ćete naći senzor brzine na vozačevoj strani iza prijenosa. Podignite vozilo iz vozačevoj strani i stavite jack stand ispod držati ga tamo. Isključite električnih priključaka prisutni na senzoru i izvadite vijaka držanje senzor u mjestu, koristeći utičnicu. Izvadite senzor i pažljivo popraviti novu na svoje mjesto. Pričvrstite električni priključak za njega i zategnite.
Pročitajte više na:; Auto Problemi, popravak automobila, auto sigurnost; Nije svaki brzinomjer ne radi problema treba zamjenu za posao. To ovisi o uzroku. U slučaju da brojčanik je problem, možete jednostavno zamijeniti sami. Problemi s malo računalo čitanja senzor signali poziv za računalo biti zamijenjena. Stoga je važno za vas da se vaš automobil na automehaničar i dijagnosticirati teškoća, prije skakanja na bilo zaključcima i pokušavaju riješiti sami.

No comments:

Post a Comment