Saturday 22 October 2011

Kućanski Bugs

Razgovarajte o neželjene goste i kućanstvo bugovi će na vrhu popisa. Creepy bugovi puzeći na stolu ili scurrying preko podu može ostaviti jedan stvarno neugodno dok zabavnim. Invazija kućanskih bugova može dokazati prilično opasno ako imate toddlers okolo, kao oni mogu biti ugrizao njih. Štoviše, ako vaše djece su alergični na bugova gristi, onda nikad znati našto tvoj toddler će korak na mina. Ne možete živjeti u kući koju muke poput minskom, tako trebate brzo tražiti lijekova biste dobili osloboditi kućanskih bugova. Pročitajte više o deratizacije.
Zajednička Kućanski Bugs i kontrolnih mjera
Vrstu kontrole za domaćinstvo bugova - štetocina & insekti ovisit će o vrsti ste bave u vašem domu. Kućanski bug identifikacija je važno kao svaki bug potrebama specifične mjere kontrole. Obično, svi znamo bugovi smo bave, posebno kućanstva bugove koji gristi. Let's imaju pogledajte neke od njih.
Mravi
Mravi: koračni na mrav stazama i vlasništvo sve vrste crvene mrava puzeći i biting vas je nema ugodan osjećaj. Žeže senzacija učinit će vam ići orasima! Jedan jednostavan lijek riješiti mravi brzo i prirodno mešanjem nekih boraks i šećer i ostavljajući ga out za mravi konzumirati. Mravi on ingesting the boraks će zagušiti i umrijeti. Možete također mogao koristiti borne kiseline riješiti njih. Pravedan dodati neke rješenje šećer u borne kiseline i ulijte neke na mrav tragu. Rješenje šećer će privući mravi i borne kiseline učinit će prestanak procesa. Pročitajte više o tome kako ubiti mrava.
Žohari
Ne samo su žohara stinky i ružna za pogledati, ali oni također plijen hrane, žvakati na odjeću i uništiti posteljinu. Nemojte zaboraviti oni nose mikrobe! Borne kiselina radi za žohara kao dobro! Zapravo, najbolje držati adekvatan zaliha borne kiseline kod kuće. Možete ga koristiti na više kućanskih bugova, štoviše, što je bolje od mjera za kontrolu kućanskih bugova prirodno. Dovoljno je pomiješati 2 dijelova borne kiseline u prahu i brašno zajedno sa ½ dijela šećera u prahu. Dodajte malo vode, dovoljno za pripremu tijesta. Napravite male loptice ovog tijesta i smjestite ih na različitim mjestima u kući. Budući da je, žohara kao što su pukotine i tamne kutove, provjerite da li ste uočiti sve hangouts bodorke i mjesto ove grickalice za njih. Jednom ingested je borne kiseline će intoksicira i ubiti crvenperka. Međutim, pobrinite se vaša djeca ostati daleko od tih borne kiseline lopte. Pročitajte više o tome kako dobili osloboditi od žohari.
Moljci
Moljci su insekti ležaj privid leptirima, osim šarenih krila. Uglavnom, ljudi nastanjen u drvenastih regijama borbi s čuvanje moljaca iz kuće. Moljaca olupina vrtovi, odjeću i hranu u kuhinji. Biste dobili osloboditi od njih brzo, dobiti držite lavande ulja. Dunking pamuk loptu u ulje lavande i stavljanje na različite prozorske klupice od kuće pomoći će odbiti moljaca. Osim eteričnog ulja, čak i timijana, metvice i klinčića se zna da otjerati moljaca. Pročitajte više o tome kako dobili osloboditi od moljaca.
Tepih Bube
Nekako sam poput promatranje tepiha beetles. Njihova boca četka poput tijela i način oni potez o je nešto što intrigira mene. Međutim, oštetiti tepih kornjaša uzrokuju na hranu i odjeća nije smiješno. Nemojmo zaboraviti različite alergija oni okidac i bolesti poput antraks da su moći širiti! Biste dobili osloboditi od njih, možete opet koristiti borne kiseline. Prašina tepih kornjaša s borne kiseline i imat ćete mrtav beetles. Budući jaja su prilično elastičan, oprati sve vaš tepih beetle infestiranih tkanina u vrućoj sapunici.
Pročitajte više na:; Kako biste dobili osloboditi od Carpet Bube; Načini dobili osloboditi od Stink Bugs; Kućanski bugova kontrola nije vrlo teško ako znate pravu kontrolu mjeru. Infestacija strane nepoznatih štetočina je ono što uzrokuje jedan do panika, međutim, ostati smireni i probati i saznati kakvu bug ima infested vaše kuće. Tražite pomoć iz deratizacije odjel čim moguće, kao su brže kontrole poduzete mjere, manjoj je zaraza proširila i lakše dobiti osloboditi od njih.

No comments:

Post a Comment