Monday 24 October 2011

Koža Couch popravak

Vrstu namještaja imate govori puno o Vašem ukusu i ekonomskog stanja ste rezervirati Koža kuće namještaja je jedan takav stvar koji dodaje bogatstvo u vaš dom dekor. No, baš kao što dodaje dodir klase u vaš dom, ako ga dobije suza, to može biti oko upaljeno. Da biste dobili kauču popraviti možda morati potrošiti znatnu količinu. Stoga, umjesto događaj taj, ne bi to biti veliki za vas kao vaš džep ako znao o kože kauč popravak i to učinio Vaše self? Zgrabite kožni kauč popravak kit, a mi ćemo se na posao!
Popravak Koža Couch
Učvršćivanje rupa ili Suze
Ovo su stvari ti bi trebao dobili vaše kožni namještaj u formi, osim iz popravak kože kauču kit -; Soft čistom krpom; Koža čišćenje rješenje; Trljanje alkohol; Cotton loptu; Škare; Koža protectant; Koža šmirgl papir; Onda ovdje je kako možete popraviti kauč. ; Prvo stvari prvi. Ako postoji bilo bijelo dlake ili bilo kakve punjenje koja je strše izvan prostora koji je potreban popravak, to riš off. To će napraviti konačni izgled nakon popravka glatka, pa čak i. ; Sada uzmite papir pijesak iz kit i grubo se područje oko suzu, odnosno rupu. To će pomoći u gospodarstvu kože krpa sigurnije koji će biti postavljeni tamo. ; Zatim očistite oštećeno područje namještaja s rubbing alkohola ili koža čistač i pamuk loptu. ; Ako postoji bilo prljavštine ili prljavština je protectant kožna će cut kroz njega. Na taj način patch će biti u mogućnosti da se pridržavaju dobro u kauč. ; Sada odaberite krpa za mjesto preko rupa, podrezivanje ga da stane rupu. Uvjerite se da je pola inča patch preklapanja koja suza. ; Zatim, ljepilo patch u mjestu koristeći kože ljepila i pustiti ga suha. Uvjerite se da je patch je potpuno i pravilno pokriveni. ; Sand područje lagano se čak i izvan ljepilo mjesta ili grube rubove. ; Ako postoje gouges, ispunite ih koristeći kože punila i ostavite ga da se osuši. Zatim pijesak spot ponovno. ; Nanesite boju koja će biti dostupna u vašem kompletu za zakrpu, podudaranje kauč. Glatko boju i rubova lagani pijeska nakon boja osuši. ; Konačno, uzmite spoj popravak iz svog kože kit i utrljati u područje skrpan. Kožne restauracija kauč će biti preko jednom ovaj suši popravak složena u nekoliko sati. ; Ovaj o bio popravak koža kauču koliko suza je u pitanju. Što je učinjeno u slučaju ogrebotine na kauču? Dolazeći u tekstu ispod.
Učvršćivanje ogrebotine, prvi korak za popravak ogrebotina kože je isti kao i popravak suzu. ; Sljedeći stvar koju ćete napraviti je da se ljepilo dolje zaliske ili ukinuti komada kože koristeći ljepilo kože. Dajte barem sat vremena da se osuši. ; Lagano glatke dolje i pijeska na području lijepe kao i, ako nađete bilo grube mjesta širom ispočetka. , Opet koristiti kože punila ispuniti ogrebotine i pukotine. Ispunite udubljenje i glatke podvaliti koristeći prste. , A sada dolazi prijelazu rješenje ogrebotina popravak. Spread rješenje na ogrebotine s krpom za kompletu. ; Scratch rješenje popravak će popravak, čist i pečat ispočetka u svom kauču. U redu je. Čast! Upravo ste postigli kože kauč popravak! Pročitajte više na kožni namještaj i čišćenja.
Ukoliko smatrate da nisu jako dobro u ovom ili su skeptični prema njoj, dobro, svakako možete uzeti stručnu pomoć. Ili možete također provjeriti s lokalnom zastupniku namještaja kako bi bili sigurni, ako imate ispravne kit i ispravne stvari za popravak kože. Još jedna stvar za zapamtiti je da u dnevnoj sobi treba držati podalje od izravnog sunčevog svjetla i to bi trebao biti redovito polirati kako bi se spriječilo dobivanje napuknut i krhak. Pročitajte više na kožni namještaj popravak.
U redu je. Ako misli da je popravak kože kauču koja će se previše opsežna, uzeti stručnu pomoć. Inače uvjeren sam ćeš zabavite popravak kauč sami onda svibanj čak hvale ju!
Ovdje je gdje sam odjaviti!

No comments:

Post a Comment