Thursday 13 October 2011

Kako zamijeniti ventil Cover Brtva

Mnogi automobili imaju koncepciju koja koristi bregastom osovinom i ventil poklopac za uslugu. Kako vrijeme prolazi, pečat koji je izrađen iznad ventil poklopac s brtvom koja je pričvršćena na glavu teče svojim tijekom i na kraju daje u. Kada to dogodi, brtve okreće krhki, blokirati pritisak između poklopca i motora, i na kraju ostaviti vas curenje ulja. Tipičan scenarij: radite normalnim održavanja kao i obično, i saznati da motorno ulje curi. Fight svoj početni instinkt panike. Možete riješiti problem zamjenom ventila pokriti brtva jer bi to moglo imati postati zasićena što ga čini curenja. Sve što trebate znati o tome zamijeniti brtve ventila pokrivaju su: nekoliko potrebne alate, nove brtve, i brtve ljepilo. Nakon što su ulazak u držite vijci i glavu da povuče poklopac, neka je dobiti naše ruke prljave i naučiti kako promijeniti ventil pokriti brtva. Pročitajte više o tome kako to škripac curenje ulja.
Valve Kako to Chanel Cover Brtva
Vozite svoj automobil na mjesto gdje vas nitko neće odvratiti ili vas molimo da ga ukloniti. Možda ćete morati provesti neko vrijeme u promjeni brtva ventil poklopac, tako da definitivno ne želim pozvati problema kao što su smetanja posjeda ili bilo kršenja. Nakon što ste sigurno mjesto za rad u, neka je pogledati koliko zamijeniti ventil poklopac brtve. Pročitajte više o tome kako zamijeniti brtva glave.
Korak # 1: držite vijci moraju uklonjena, ali bi se izbjeglo ne da se svuku svoje glave. Pljusak neke Rust Buster na njemu i koristiti ispravan ključ obaviti posao glatko.
Korak 2: Tipično, poklopac trebao skliznuti van kada pokušate da ga uzmu. Ali na neke modele automobila, poklopac može biti zaglavi na, unatoč svim vijaka se off. Ako to ne pop-up ili odvojiti na vlastitu, to znači da je originalni pečat još uvijek ima brtva drži do njega.
Korak # 3: Uzmite kit nož i gurnite ga ispod ruba poklopca. Guranje unutra poklopac i pokušati ga podignite. Također možete taknite na rubu noža s čekićem tako da se može podignite poklopac lako. Cilj uglu naslovnice gdje se može skliznuti stan glavom odvijač u otvaranju, uviti ga malo i besplatno naslovnici. Malj gume također može raditi kao što ste malo taknite na poklopac i slomiti pečat. Možda morate raditi da biste dobili dodatne naslovnici off, ali na kraju ove tehnike će dobiti posao ispunjavanja. Frustracija da se otvori poklopac može doći do neke, ali izbjegavajte biti previše jak radi oko nje. Vi samo može rizik savijanje poklopac, ili još gore, stavljajući trag u njemu.
Korak # 4: Kada se pokriti ako van, precrtati extra brtva punila s kit nož. Polako pijeska parenja površinu s brusnim papirom. Ovo će vam dati savršen tečnost. Pijesak od svih brtva materijala i šuta s površine.
Korak 5: Motor će biti otkriveno do sada, tako da prikrije sa nekim čiste krpe ili papirnate ručnike. Vi ne želite da biste dobili bilo koji šute ili prašina dobivanje unutra. Sada se na površini parenja i koristiti pijesak papir na to kao dobro. Dodatan napor na parenje površini kao što treba biti mnogo više glatko i bez grube, neravan površina.
Korak # 6: novi ventil pokriti brtva košta oko 13 USD po bilo kojoj trgovini auto dijelova. Upišite novu brtvu na blok motora i provjerite je li pravu veličinu. Utakmica rupe ispravno as well. Uzmi sealer brtva i premazati 1 / 8 inča debeli sve oko parenja površine i brisanje viška krpom. Ostavite ga nekoliko minuta prije nego što stavite novu brtvu na. Jednom je suho, utakmicu rupe koje su na brtvu s one na motoru bloka.
Korak # 7: Uzmi tanki sloj brtvom za brtvljenje i to premazati preko vrha nove brtve. Obrišite viška krpom. The čiste krpe ili papirnate ručnike koje su bile na motoru može biti uklonjena sada. Sada je vrijeme da se stavi ventil poklopac natrag na brtvu. Pokušajte dobiti to pravo prvi put, tako da ne čine nered sealer.
Korak # 8: Morat ćete provjeriti za svaki šut ili krhotine na držite vijke. Ako ne nađi prema bilo koji, neki WD-sprej 40 i zategnite vijaka ovisno o vašim specifičnim moment. Koristite crisscross metoda se stegnuti vijcima umjesto jedne strane nakon drugog.
Korak # 9 Očistite donji područja novu brtvu koja se nalazi na bloku motora. Start automobila i ček za bilo više curenje ulja. Pročitajte više na ulje curi u autu. Kako biste bili sigurni, ako ne propustiti ništa, uzmite svježi papir ručnik i obrišite brtve ispod površine. Ako se papir ručnik dolazi čisto, onda viola, koju je dobio Internet pravo. Ali, ako se papirnatim ručnikom izlazi s tragovima ulja, onda možda postoji 3 stvari koje must've otišao u krivu. ; Vijci nisu pričvršćena prema moment. ; Ventil poklopac treba postaviti rumenilo i vjerojatno je deformiran umjesto. ; Neki ruševinama ili stare brtva materijala dobio ostavio na parenje površini ili poklopac. ; Za dodatne informacije o tome kako zamijeniti brtve ventila poklopac, idite na:; brtva glave zamjenski trošak, brtva glave problemi, provjerite sve moguće greške koje su možda lako je previdjeti. Nemojte se napeti i ići preko korake i popraviti sve probleme koji su se možda dogodile. Parenje površina mora biti iznimno čist i gladak, tako koristiti pijesak papir rigorozno prije nego što instalirate novu brtvu. Sada kada znate kako zamijeniti ventil poklopac brtve, možete ljepušan velik dio misliti na posao kao komad torte.

No comments:

Post a Comment