Sunday 30 October 2011

Pitanja pitati na datum

Tako da su prešli veliki prepona i pitali osobu želite na datum. Za vaš prvi datum, odlučili ste vidjeti romantični film, a zatim na večeru, vaš omiljeni talijanski restoran. Odjeću su dovršene, vaš potpis miris, sretan cipela, i sve ostale elemente za vaš datum su spremni. Vi ste na dan, a želite spriječiti bilo kakve neugodne tišine, ali zadržati razmišljanja pitanja pitati na datum. Ako ste ikad bili u takvim situacijama kada ne možete se sjetiti bilo kojeg pitanja pitati na datum, prije svega, ne paničarite. Ovdje su neke dobre pitanja pitati na dan i izbjegavati bilo neugodno zastoja koji mogu doći vaš način. Pročitajte više o dating pitanja da upoznaju nekoga.
Zanimljiva pitanja pitati na datum, Svrha molba značajnih pitanja, a na prvom spoju ili čak slijepa datum, jer želite znati više o drugoj osobi. Ovdje su neke zanimljive pitanja pitati na sljedeći dan. ; Koje tri riječi najbolje će opisati vam? , Volite li avanturistički sport ili boraviti u kući više? , Govorite li bilo različitih jezika osim engleskog? Koje su to? , Koji je vaš omiljeni show na televiziji da ste to sat? , Jesi li ikada željeli biti superheroj? Koji bi ste izabrali da bude? , Imate li fobije? , Što je najviše Najluđa stvar koju ste ikad učinili u svom životu? , Da li ste ikada učinili nešto u životu da vam žao sada? , Da li biste radije psi i mačke kao kućni ljubimci? , Da li ste ikada učinili nešto spontano? , Pitanja koja postavljaju jedna djevojka na snagu; Uspješno ste pitao djevojku na datum i u roku od nekoliko sati će biti njezin branje gore. Želite datum ići glatko kao moguće i izbjeći bilo kakve neželjene prekide, onda pročitajte ove datira pitanja pitati djevojka. , Kako je vaše škole ili posla idu? , Kakve knjige ti općenito čitati? , Koje mjesto želite posjetiti? , Koje osobine tražite u svom partneru? , Gdje ti se sviđa shop najviše? , Koje su vaše turn-ons i turn-off? , Pitanja pitati Guy na dan, a cute dečko tebe upoznala u trgovačkom centru je pitao iz za kavu. Ti si nervozan ali također žele da ga impresionirati, a želite tu kavu datum pretvorilo u pravi datum, zatim tu su neke dating pitanja za ljude te bi trebao biti svjestan. ; Čitate li sve knjige? ; Gdje se ići u školu ili posao? , Gdje ste putovali tako daleko? , Koja je Vaša većina dragocjen djetinjstva pamćenje? , Da li ste ikada patili slomljena srca? , Prema vama, što je najveća pogreška netko može napraviti na prvom spoju? , Pročitajte više o zabave pitanja pitajte momak i slučajni pitanja pitati dečko.
Funny pitanja pitati na datum, to je važno pitati mnoga pitanja kao što možete i dok ste na datum. Ovo vam pomaže razumjeti druge osobe pravilno i prilika za izgradnju odnosa. Ovdje su neke zabave pitanja upoznati nekoga. ; Recimo da je osvojio na lutriji, kako biste željeli potrošiti novac? , Jeste li bili u nezgodna situacija pred? , Imate li braće i sestara da vas ljutiti? , Ako ste bili stranac i morao oteti netko slavan, tko bi to biti i zašto? ; Ikad Je li netko usudio nešto učiniti? Što je to? ; Li vam se sviđa čokolade? Ako da, onda koji bombon bar će vam biti? , Dodatne informacije o dating pitanja, idite na:; Dating Pitanja, prvi dan Ideje i pitanja, prvi dan Pitanja, ova pitanja su jednostavni datira početak razgovora. To je prirodno za vas i vaše datum borba kroz čuvanje razgovor teče tijekom početne faze u vezi. To se može dogoditi, jer dvojica od vas svibanj ne znaju jedni druge da je dobro. Tako da je umjesto brige o tome što pitanja pitati na datum, koncentrirati se na tome da druga osoba osjeća ugodno i sigurno oko vas. Izbjegavajte biti grub i vulgaran s njim / njom, a podržavao konverzaciju veseli. Koristite humor kao led-prekidač, a ja vam jamčim, svoj prvi datum će se brzo pretvoriti u najbolji prvi dan ćete ikada imati.

No comments:

Post a Comment