Tuesday 18 October 2011

Uši lijekovi

Uši je čest problem kod djece, posebno one koji idu u školu ili vrtić centara. Izvor ovog frustrirajuće problem za roditelje su ektoparazitima uši koje zahtijevaju ljudsku krv kako bi preživjeli. Živim na ljudski domaćini za oko trideset dana, uši može položiti okolo 3-5 jaja dnevno. Jaja izlegu u oko 7-10 dana, a drugi 7-10 dana je louse sazrijeva i izlaže svoje jaja.
Uši mogu širiti od jedne osobe na s druge strane dijeljenje osobnim članaka poput kape, ručnici, četke, kacige, kose kravate i tako dalje. To je zato nemaju stražnje noge skočiti, niti krila s kojima letjeti. Na taj način oni mogu širiti samo kada dođu u kontakt s drugim domaćina. Pročitajte više na glavi ciklusa uši život.
Najčešći simptomi uši infestacija uključuju intenzivan svrbež na skalp i potiljka prema vratu. O TJEŠNJOJ pregled možete pronaći male bijele jaja također poznat kao gnjide priključen na dlake. This svrab prati crveni čireve na koži glave koja je rezultat louse ugriza. Postoje brojni over-the-counter lijekovi uši dostupni na tržištu. To su lijekovi, kao što su Rid i Nix, i lijekova na recept, poput Ovide. Uz ove lijekove na recept, možete isprobati neke jednostavne home lijekovi za uši koji vam mogu pomoći counter problem. Pročitajte više o tome kako ubiti uši.
Prirodni lijekovi Uši
Koristite gnjida češljati: Koristite gnjida češalj za četkanje kose. These češljevi metal pomoći u uklanjanju gnjide i uši, bez oštećenja kose. Iako je to dugotrajan proces i mora se ponoviti za nekoliko dana, to home pravni lijek za uši je daleko najbolji način uklanjanja nametljiv gnjide koji ostaju u kosi čak i nakon tretmana od strane anti-uši šampona.
Ugušenje Uši Treatments: ugušenje agenti smatraju svoje najbolje kladiti protiv uši. Primjena kaput od vazelina poput vazelin ili majoneze pomaže gasiti i ubiti ušiju. Pokrijte vaše vlasište i kosu liberalno s proizvodima. Zatim pokriti s tušem kapa i neka ga ostati na za osam sati ili tako prije pranje off. Jedini downside je za ljude s masnu, masnu kosu. Majoneza i vazelin imaju tendenciju da kaput kosu i nisu sasvim lako isprati s normalnim šamponom. Umjesto možete koristiti jelo pranje tekućina.
Ocat i Maslinovo ulje Liječenje: Izmiješati maslinovo ulje i octom i primijeniti ga za kosu. to cesalj gnjida češalj za uklanjanje ušiju i gnjida lako. Ocat pomaže u smanjenje umazanost koji uzrokuje gnjide na stick na kosu osovine. Također možete isperite kosu s nekim bijelim octom ili ga miješati s nekim baby ulja otpustiti gnjide.
Pročitajte više na:; Maslinovo ulje za liječenje ušiju, uši i octa, čajevca Ulje za Uši: Jedna od najsnažnijih uši prirodnih lijekova je korištenje ulja čajevca. Mix tea tree ulje s maslinovim i ulja eukaliptusa i primijeniti ga na kosu. Ostavite ovo na za isprati s normalnim šamponom. Miješanje petnaest do dvadeset kapi čaj stablo ulje s običnim šamponom može vam pomoći nositi se s zaraza uši.
Korištenje eteričnih ulja: Pomiješajte pet kapi eteričnog ulja citrusa, 10 kapi eteričnog ulja eukaliptusa i eterično ulje geranija i oko dvadeset kapi esencijalnog ulja lavande. Dodajte na ovu oko petnaest kapi eteričnog ulja ružmarina i pet kapi čaj stablo ulje eterično ulje. Primijeni to na kosu i ostaviti na dvadeset minuta prije ispiranje off s šampon i voda. Ovo je jedan od najboljih biljnih lijekova za kosu uši i ne uzrokuje bilo oštećenja kose.
Pročitajte više na:; Uši Početna lijekovi; vašljivost: Uši liječenje; neke druge moćan prirodni lijekovi za uši uključuju korištenje kamfor ekstrakti koji se miješa s uljem i fino tijesto od češnjaka cloves pomiješati s sokom od limuna. Koristite preventivne mjere a ne kao dijeljenje osobne stvari kao što su češljeve, četke, clips, kosa bendova, kape, šalove, kapute, četke ili krpe s drugim ljudima. Ako promatrati svoje dijete grebanje glavu previše često, a zatim provjerite kosu za uši i gnjide. Vakuum tepisi i kreveta, a odjeća treba biti oprana u toploj vodi u kojoj neki antiseptik tekućina je dodana. Zapamtite da su ove uši lijekova ne može eliminirati sve štetočine u jednom pokretu. Najbolji način je da se spriječi uši od širenja i koristeći home lijekova strpljivo dok ste dobili osloboditi od parazita.

No comments:

Post a Comment