Saturday 15 October 2011

Kako očistiti White Gold

Svaka žena voli da sama ukrasiti nakitom. S vremenom i stalne uporabe, nakit može izgubiti svoju sjaj i postati dosadan, pogotovo kada dođe u dodir s kožom i zrak. U cilju očuvanja nakit u svom prirodnom stanju većina žena i to uključuje i mene, zadržati naše nakit u platno vrećicama. No, to, čini se nije dovoljno kao nakit, posebno bijelo zlato nakit, teži postati lusterless tek nakon nekoliko puta se nosi. Ako ste previše, ostaje sa žutim tražite bijelog zlata nakit komada i se pitate kako čisto bijelo zlato, onda u nastavku spominje postupak je siguran da će vam pomoći.
Kako očistiti White Gold kod kuće
Korak 1; Uzmite zdjelu i stavite jedan žlica svaki obične vode i amonijaka u njoj. Promiješati rješenje sa žlicom, tako da se dobiva pomiješan ispravno.
Korak 2; Sada uzmite komad bijelog zlata koji treba očistiti i staviti ga u ovo rješenje. Držite bijelo zlato namočen u amonijaka i vodene otopine za oko pola sata.
Korak 3, a nakon pola sata, izvadite bijelo zlato iz otopine i oprati mlakom vodom.
Korak 4; Sada uzmite krpu i protrljati bijelo zlato komadu s njim nježno. Vi svibanj morati trljati ga broj puta, do bijelo zlato zadobiva svoju izvornu boju i sjaj.
Pročitajte više na:; Kako očistiti nakit? , Nakit za čišćenje; Domaći Nakit Cleaner: Kako napraviti nakit čistije; Kako očistiti White Gold Ring
Korak 1; Uzmi zdjelu i staviti jednu žlicu mlake vode u njemu. Sad dodajte jednu žličicu za deterdžent za pranje posuđa i dvije žličice etilnog alkohola na vodu, te miješati ispravno sa žlicom. Imajte na miješanje do sapun sasvim dobiva otopljen.
Korak 2, stavite prsten u sapunici rješenje i ostavite ga tamo za desetak minuta. Držanje prsten natopljenom sapunom odriješit će krhotine koje će postajati nakupila u ringu.
Korak 3, a nakon deset minuta, uzeti prsten iz sapunice vode i stavite ga na jedan komad krpom. Sada uzmite četkicu i ukloniti sve prljavštine i krhotine od prsten.
Korak 4; Nakon što su učinili, držite prsten natrag na krpu. Prsten treba oprati pod mlazom vode da biste dobili osloboditi od ostataka koji su došli iz zbog četkanja. Prije radi toga, staviti čep u odvod, tako da prsten ne bi ispirala u cijev zajedno s vodom.
Korak 5; Poslije blokiraju drenažu, otvoriti slavinu potpunosti i stavite prsten iz vode za oko jednu minutu. Nakon toga, uzmi suhu krpu i uklonite kapljica vode na prsten.
Kako očistiti bijele Nakit Zlato na juvelir radnja
Iako koristeći Navedene metode će očistiti bijelo zlato nakit velikoj mjeri, ali kako bi dobili najbolje rezultate, preporuča se da vas odvesti bijeli komad zlato nakit draguljara. Sve zlatari imaju ultrazvučnog stroja, što pomaže u čišćenju prljavštine i krhotine podnesena čak iu najmanji od pukotina bijelog zlata nakit. Obično, stavljajući bijelo zlato nakit u dva ciklusa ultrazvučnog strojeva je više nego dovoljno da bi ga čistim i sjajnim.
Pročitajte više na:; White Gold Okretanje Yellow; Platinum Vs White Gold; Nadam sada znate kako čist bijelo zlato oba kod kuće i na juvelir shop. Navedenih metoda moraju obavljati najmanje jedanput mjesečno zadržati izvorni sjaj i sjaj bijelih zlatni nakit u mjestu. Međutim, ako koristeći sve ove metode nakita čišćenja ne vam dati rezultate da želiš, razlog mogao biti da njezina rodij pozlaćivanje ima izblijedio. Ako je to slučaj, uzimajući bijelo zlato nakit ponovno prevučene juvelir je jedino rješenje ga vratiti na svoj izvorni izgled.

No comments:

Post a Comment