Sunday 30 October 2011

Prirodne kose relaxer

Relaxers su kreme ili losione koji se koristi za popustiti kovrce i učiniti ih više rukovanje i manje neposlušnu. Tih procesa kosu proteina, što je kovrčavu kosu, manje kovrčava ili ravna. Iako postoje razni kemijski relaxers dostupan u najboljih marki, možda želite da se odluče za prirodni jedan. Kemijski relaxers kose može imati ozbiljne nuspojave i oštetiti kosu. Mogućnost biranja prirodne kose relaxers for kovrčava kosa je uvijek pametan izbor, jer to su potpuna sef na vaše brave. Dakle, neka je premjestiti na znati više o nekim od najboljih prirodne kose relaxers. Pročitajte više o proizvodima za njegu kose.
Prirodne kose relaxer Recepti
Prirodne kose relaxer # 1: maslinovo ulje; Maslinovo ulje je jedan od najboljih sastojci za tvoj kose. Da bi recept hair relaxer, uzeti ¼ šalice maslinovog ulja i topline dok je toplo. Sada ukloniti ga iz topline i početi ga primjenom nad vašim kose. Provjerite jeste li pokriti cijelu svoju grivu i dužine kose. Sada uzmite topli ručnik i zamotajte u odnosu na kosu. Primjena topline na ručnik pomoću fenom za oko 5-10 minuta. Pričekajte za 1-2 sata, a zatim isprati kosu kao i obično.
Prirodne kose relaxer # 2: Kokosovo vrhnje, kokos krema je još jedan klasik sastojak koji najbolje radi za njegu kose. To je popularno prirodne kose relaxer. Uzeti 4 vrhnje žlice kokos, 2 tbsp od kokosovo ulje i 12 oz mast besplatno jogurt (bez šećera dodano) napraviti relaxer. Počnite topljenjem kokos krema i kokosovo ulje u dvokrevetnoj kotao. Sada je primijeniti temeljito, iz korijena do savjeta. Isprati nakon sat vremena.
Prirodne kose relaxer # 3: Mlijeko, Mlijeko je također popularno koristi kao prirodne kose relaxer. Trebat ćete malu sprej bocu za ovu. Ulijte šalicu mlijeka u ovaj sprej bočicu. Sad je mlaz vode u odnosu na kose, pobrinite se da sve vaše brave su pokriveni s mlijekom. Isprati kosu nakon 1 sat da se opuštena kosa.
Prirodni kose relaxer # 4: Kakao Maslac; Kakao maslac djeluje kao učinkovit ovlaživač, čineći ih mekana i labavljenju kovrče. Možete kupiti kakao maslac iz supermarket i primijeniti ga izravno nad vašim bangs. Provjerite jeste li primijeniti debeli sloj od istog na kosu. Završiti wrapping vlažnom, vrući ručnik preko kosu bout 1-2 sata.
Prirodne kose relaxer # 5: Limun; Limun radi najbolje na kosu ih opuštajuće i dajući mu lustrous izgled. Uzmite 1 / 2 šalice soka od limuna, dodati 2 žličice meda i 3-4 čaše od tople vode na njega. Izmiješati dobro i nanesite smjesu na kosu temeljito. Isprati kao i obično tek nakon 2 sata i vidjeti razliku.
Prirodne kose relaxer # 6: Med; Med je jedan od učinkovit prirodni relaxers za crne kosu. Trebat će vam 1 čaša meda, 1 / 2 šalice maslinovog ulja, 1 / 2 šalice soka od limuna i 1 / 2 šalice karamel. Mix ti sastojci vrlo temeljito u zdjelu. Primijenite ga ispravno na Vaše kose i isprati nakon 1 / 2 sata. Ovo je jedan od najboljih prirodne kose relaxers za crnu kosu.
Pročitajte više na:, sušilo straighteners; Izravnajte kosu bez Kemikalije; Možete odabrati jednu spomenutih prirodne kose relaxers i dodajte ih u kosu njegu rutinu imati mekom i upravljivu brave. To može vam dati spor rezultate, ali su bilo bolji od kemijske hair relaxers.

No comments:

Post a Comment