Sunday 16 October 2011

Kako nositi Tajice

Tajice su uvijek ili bili volio ili mrzio. Nema neutralne osjećaje o tajice. Međutim, kako odjeće, tajice su odličan izbor, a ako ih nosite u pravu, oni mogu donijeti iz mode diva u vama. Problem je mnoge žene ne znaju kako se nositi tajice. Oni su skloni neslaganje razne druge odjevne predmete s njima, i završiti se neugodno. S druge strane, neke žene smatra da im je dob neprimjereno nositi tajice. Dopustite mi da vam kažem da ne postoji takva pravilo. Sama činjenica da ste svjesni svoje dobi čini u redu za vas nositi tajice. To je za sve vas zbunio, žena, da sam predstaviti vam, kako nositi tajice.
Kako nositi Tajice?
Nemojte pretpostavljati da su tajice jedini predmet koji pripadaju teen moda ili retro mode. Kao što sam spomenuo prije, žena je danas lako može nositi s tajice, pod uvjetom da su nosili pravo. Let's pogledajte kako ih par s raznim odjevnim predmetima i neke DOS i don'ts o nosio tajice.
Kako nositi Tajice kao hlače, prva i najvažnija točka da se napravi ovdje je da, kada govorimo o tajice kao hlače, to ne znači da može zamijeniti traperice. Tajice su skin, grljenje, a ako ih nosite s bilo koje završava iznad bedara, mogu izgledati stvarno ljepljiv. Poslije rečenog da, postoji više elegantan način nosi tajice kao hlače. Nosili s tunika vrhu ili prostran kaftan bluzu koja završava na sredini bedra, tajice zapravo može laskati svoje krivulje. Budući da su tajice značilo da bi noge toplo u zimi, par se tajice s dugom plesti džemper, i držite sve, zajedno s privlačnim ipak, suptilan remen. Nemojte zapamtite da ne dopustite bilo kakve vrh U nositi sa tajicama kraj iznad kukova. Oni bi trebali, ni pod kojim okolnostima pokrivaju bokove. Cijela cijeli izgled s par balerini cipele ili sandale gladijatora, i veliki torbu da ide s njima.
Kako nositi Tajice s haljinu; Odlučite se za haljinu ravnog kroja, ako želite nositi s tajice. Opet, pojas drži zajedno cijeli outfit je zanimljiva dodatak. U nekim slučajevima, čak i teče haljina će izgledati odlično. Nemojte dopustiti duljina haljina ići iznad koljena. Pair up izgleda sa zanimljivim čizmama s malom petom. Te žene pitate kako nositi tajice s potpeticama, i koji jednostavno ne mogu dovršiti odijelo s njima, treba se sjetiti običan pumpe su najviše preferirani izbor s tajice.
Kako nositi Tajice s suknja; Najbolji svrhu služio je da su tajice vam pomoći vijoriti noge ne moraju pokazati kože. Kao takav, žene koje su neugodno sa kratkim suknjama mogu naći tajice u svoje spašavanja. Također, bez obzira koliko kratka suknja je, tajice će obuhvatiti za njih. Sjeti se da ne ide u krajnosti. U idealnom slučaju, suknju nositi s tajice trebalo završiti sredinom bedro. Sve kraće ili duže će izgledati neukusnim. Trapera suknja je savršen izbor za tajice, iako možete pokušati druge opcije previše.
Kako nositi Tajice s čizmama; Najbolji način da se nose tajice s čizmama je da ih uvući u čizme. Također, nemojte ići previše visoko na dizanje dužine. To će ostaviti bez potrebe za tajice. Gležanj dužina čizme, s vrlo malu petu, su savršen način za kombiniranje čizme i tajice zajedno. Kontrast boja tajice s čizme kako bi se omogućilo oboje stajati van.
Završiti prije nego što smo, zadržati te osnove na umu prilikom odabira odjeće with tajice. Tvoj lik je važan faktor odlučujući o nosio tajice. Ako ste previše curvy, a ne previše visoka, tajice ne može biti za vas. Pri odabiru boja tajice, pokušati izabrati nijansu koji nadopunjuje odjeću, a ne napadan it kontrastne. Kloniti fluorescentnih nijansi, bez obzira na svoju dob je. Ne nosite vrlo uskoj vrhova s ​​tajice. Idealan pogled je da se par veliki top s malim dnu ravnotežu svoj lik. Nakon svih ovih savjeta, vi još uvijek ne može se pitate kako nositi tajice. opsjeniti se s ovom prekrasnom modni detalj. Vi jednostavno ne možete pogriješiti ovaj put!

No comments:

Post a Comment