Saturday 8 October 2011

Budistički Tetovaže

Jedna od glavnih religija u svijetu je budizam. Temelj budizma je položio princ Siddhartha Gautama koja je kasnije poznata kao 'Gautama Buddha'. Kao ime sugerira, Gautama Buda bio knez Kapilvastu, koje sada pripada Nepal. Iako on vlasništvu sve svjetovnim radostima, on napuštene ih sve i postaviti smanjiti tugu svijeta. Njegova učenja postao svijetu poznatih, zapravo budizam temelji na tim učenjima. Pojam "Buddha" znaci onaj koji je postigao prosvetljenje. Budistički tetovaže uglavnom jesu bazirani na učenjima Buddha ili stvari vezane mu. Uzmimo pogledajte neke od glavnih budističke tetovaže i značenja.
Budistički Tattoo Ideje
Kao i ranije navedeno budistički tetovaže uglavnom su temelju njegove učenjima, iako budizam je puno povezan s hinduizmom as Gautama Buddha rođen u Hindu religiji, budizam ne sadrži slike boga i božice. Međutim, oni su temelje na Hindu religije. Neki od velikih budistički tetovaža dizajne su kao što slijedi.
Dharma kotača; Dharma kotača, zapravo poznat kao Dharmachakra, jedan je od najvažnijih simbola budizma. The Dharmachakra, koji je također poznat kao kotač Istine i zakonom, predstavlja neke od glavnih učenja Buddhe. Kotač ima osam žbice i svaki govorio stoji za veliki nastave, koja kolektivno su poznat kao 'osmostruka Path'. Svaki od nastavu osmerostrukog staza je inter-međusobno povezane, podijeljen u tri osnovne podjele, viz. mudrost, etičko ponašanje i mentalnog razvoja. Slijedeći su osam žbice na Dharmachakra. ; Desnom pogled; Pravo Intention; Pravo govora; Pravo djelovanje; Right Livelihood; Pravo truda; Pravo Mindfulness; Desnom koncentraciji, značenje svake od govorio je jasno iz svoje ime sama. Možete dobiti Dharma kotača ili na ruci ili na gornjem dijelu leđa. Iako to nije veliki dizajn, to je prilično detaljno i tako bi trebalo biti učinjeno na veliko područje.
Lotus, Lotus cvijet tetovaže su jedne od najpopularnijih tetovaže. Lotus cvijet tetovaže općenito simboliziraju rast i ljepotu unatoč nepovoljnim, drastična uvjetima. No, budistički lotos tetovaže imaju različita značenja. U stvari, različite boje lotuses imati jedinstvene značenja. Primjerice, veoma poznati ružičasti lotos predstavlja Buddha. U većini slika Buda, on je prikazan sjedi na roza lotos, tako da se smatra kao simbol Bude sama. Crveni lotos simbolizira čistoće srca, ona predstavlja srce koje se ne upuštati u varanje i izdaju. S druge strane, bijeli lopoč simbolizira čistoću tijela i uma. To je također jedan od četiri plemenite istine budizma. Posljednja, ali ne najmanje važno, plavi lotos simbolizira pobjedu nad fizički čežnje i mudrosti. Sada kada znate sve lotos budistički tetovaža značenja, možete dobiti jednu za sebe, ovisno o tome što želite da se predstavimo. Također možete prikazati spoj dva do tri lotuses zajedno.
Mandala Kotači, mandale se jednim od najvažnijih simbola budizma. Kao i Dharma kotača, mandala su također kotača, no oni nemaju osam žbica. Mandale su zamršen geometrijskih likova. Ove prekrasne kotača predstavljaju svemir. Prstenovi su koristi za predstavljanje slojeve univerzuma. Mandale se često koriste tijekom meditacije, za povećanje fokus. Dakle, ako vjerujete u suštinu svemira i meditacije, možete dobiti Mandala kotača učinjeno. Pročitajte više o simbola budizma.
Chattra; Chattra, tj. suncobranom je jedan od budističke tetovaže zaštite. Chattra koja je u osnovi oblik veliki kišobran, štiti jedan od užasna sunca, u osnovi iz svih ekstremne promjene. The Chattra uglavnom održan na vrhu dostojanstvenika i tako da se također smatra kao simbol časti i plemića. U Tibetu, suncobran imale pravo na dostojanstvenika, prema njihovom položaju i statusu. Svjetovni vladari su pravo s izvezenim paunovo perje i vjerske glave svile one.
To je sve oko budističke tetovaže. Budistički tetovaže nisu samo lijepe, ali i smisla. Dakle, ako ste prislušni s tipičnim tattoo dizajna, možete ići za ove jedinstvene tetovaže!

No comments:

Post a Comment