Friday 7 October 2011

Kako Trzaj obrve

Zamislite da ste pohađaju stranka i tvoj prijatelj gleda zapanjujući - savršeni make up, haljina i pribor. Ali ... čekati si buljila prema njoj čelo, a onda ćete vidjeti njezine obrve i vi ste gotovo o se onesvijestiti. Razlog - dobro, njen obrve potpuno nalikuju na grm! Ok, gotovo grma. To je bio samo istaknuti činjenicu da koliko je važno da zadržite obrve u formi. Oni ne bi trebao biti previše tanka ili debela i treba biti na način da kompliment našem licu. Pogledajte da znam točno kako trgati obrve kako bi unaprijedili vaše šminke oko očiju.
How čupanja obrva kod kuće
Roba: Prije nego što zapravo dobili na čupanja obrve, morate imati dobar par pinceta. Ako pinceta break kosu ili slide off, to će se konzumirati puno svog vremena. Nadalje, ne ide vam dati poželjne rezultate.
Oblik: Odlučite na oblik obrve. Pogledajte normalne krivulje vaše obrve i kakve krive će odgovarati vašem licu. Check out neke reference u slučaju da su zbunjeni. Pročitajte više o oblikovanju obrva savjete.
Trim: Vjerojatno bi bilo potrebno smanjiti obrve malo, prije nego što ih iščupati off. Za njih podrezivanje, četka obrva ravno i ako su neke vaše kose je strše izvan svog prirodnog oblika obrve, samo ih je trim. U slučaju da vaš obrve su vrlo guste i debele, trebate se riješiti tog viška.
Operite Čistoća: Topla voda pomaže opustiti kožu, čineći uklanjanja folikula dlake lakše. So operite lice, obrišite i mazite lice suho, koji će dobiti lice na vašoj koži bez vlage za neko vrijeme. How trgati obrva postaje puno lakše kada to učiniti.
Stvarni tweezing: Došli smo do glavnog dijela, tweezing of vrhunce. Evo kako: ; Uzmite bijeli eyeliner i primijeniti ga na kose koja je nepoželjno i mora ići, na obje obrve. ; Sada držite kožu čvrsto i napeta i početi uklanjati folikula dlake tvore luk držeći pinceta blizu baze kose. ; Povucite kosu off u smjeru u kojem raste. , Kako bi vam olakšali snalaženje za sebe, povući velike i tamne kose folikula na prvom mjestu. , A zatim prije nego što uklonite bilo više od kose folikula od obrva ste započeli s, dobili luka obrva drugi učinio. , Dok uklanjanjem dlaka folikula od vrha obrve, biti oprezan. , Samo fino kidati folikula hair izvan oblika, počevši s prvim čelo, a zatim ide na drugi. ; Sada morate raditi na području između obrva. Tako, ukloniti kosu iz sredine obrva, koje moraju ići. ; Sada uzmite pauzu i provjerite u ogledalo da li obrve tražite uravnotežene ili ne. , Ako osjetite da su dobro i izgledati uravnoteženo, velikih. Ako ne, trebate dati potrebnu završavanja dotakne, uklanjanje neželjenih dlaka folikula. , Kada to učinite fine tuning, uzeti bliski pogled u ogledalo i odvažnost fine, svijetle kose folikula. ; Konačno, do kraja sjednicu kako trgati obrve savršeno, primijeniti aloe temeljen losion ili gel, koristeći pamuk obrisak. , To su konkretni koraci s kojima možete iščupati obrve. Mi ne učinio, ali, jer, još uvijek moramo provjeriti neke brzo savjete u vezi s tim kako trgati obrve bez boli. Pročitajte više na obrva navoja upute.
Savjeti za plucking obrve; Nikada kopati pincete duboko u kožu za grabbing kratku kosu folikula. Neka da raste, a zatim ga otkinuti off. ; Tvrtka prianjanje na pinceta je potrebno, tako da je postupak postaje manje bolno. Zbog toga prebrišite pincete 'savjete s alkoholom povremeno. ; Držite kožu kao što bi učiniti dok navoja nježno, koja će dovesti do manje boli i tugging na koži. ; Nanesite numbing sprej na obrve prije nego što ih kidati ako ste skeptični bol. ; Plucking jednom mjesečno, je dovoljno dobar zadržati obrve u obliku kao u tom slučaju možete jasno znati koje ostaje kose mahuna i koja ne. , Postoji, Čestitamo! Sada znate kako trgati obrve! Kao što ide zajedno, te će dobiti zone udobnosti i da će dobiti bolji u tome. Što god učinili, molimo poduzeti sve mjere opreza oko njega.
Na kraju, ići sporo i ne trgati previše u isto vrijeme! Just promatrati kako drastično izgled vaše lice promjene! Ovo je gdje sam znak off! Zabavite plucking obrve!

No comments:

Post a Comment