Tuesday 4 October 2011

Popravak Drywall rupa

Drywall također poznat kao gips ili sheetrock je vrlo popularan materijal korišten za gradnju interijere. Ponekad drywalls može zahtijevati popravku zbog razvoja pukotina, mala ili velika rupa. Popravak suhozidom rupa nije tako teško napraviti i sve materijale potrebne za popravak su lako dostupni na bilo koji hardver trgovine. How popraviti drywall rupa? Pa, ovdje je vodič za krpanje rupa drywall.
Popravak Drywall Mala rupa
Kad se drywall popravak rupe koje nisu jako velike kao i one uzrokovane popped noktiju ili odvijača slijedite upute dane ispod.
Materijale potrebne; Čistoća limenki poklopac, Keyhole vidio, škare ili žica rezalica, šilo, Drywall krpanje spoj; papirom, nožem za mješanje, Četke, otpad drva, tanke žice ili string, Primer, Paint, tape measure; Metoda
Popravak rupa u suhozidom, izrezati vodoravno prorez u zidu sa svake strane otvora, preklapaju rupu, uz pomoć na tipku rupa vidio. Izmjerite dimenziju rupu i također prorez da imate izrezati. Sada uzimajući dimenzije prorez kao referencu, izrezati limenki poklopac Za popunjavanje drywall rupa. Punch dva rupe u središtu limenki poklopac i umetnite 12''dugi komad žice kroz obje rupe, tako da oba kraja žice su na jednoj strani. Gurnite poklopac limenki, horizontalno kroz prorez na zidu i povucite ga prema uz pomoć žice. Sada okrenite poklopac lim tako da je vertikalna, a poklopac ravna prema unutrašnjosti zid. Držati tin poklopac čvrsto u ovom položaju i da bi se osiguralo da ne protjerati koristiti mali, ali teška drvo drvo preko rupa na vanjske strane zida, a zatim uviti žice čvrsto iznad drvo.
Nanesite sloj premixed drywall spoj na krpanje rupa i prorez uz pomoć kit nož. If premiks drywall spoj krpanje nije dostupan možete također koristiti mješavinu Gipsani sa malo vode za krpanje rupa drywall. Izbjegavajte korištenje spackling smjese jer ima tendenciju da smanjiti kao što suši. Nanesite spoja ili Gipsani na takav način da se napuni rupe u potpunosti, ali se nije proširila na površini zida. Pobrinite se da također ispunite proreza, a ne pokušaj da se na razini spoj. Ostavite da se osuši potpuno spoj najmanje 24 sata dok se ne pretvara bijela boja. Kada patch potpuno osuši, rezati žice i uklonite drvo komad. Napunite krpa opet s malo suhog zida krpanje spoja ili Gipsani tako da patch je sasvim na razini s ostatkom zida. Neka se suši, a zatim lagano pijesak prostor da bude još. Nanesite jedan sloj premaz i dva sloja boje. Sada kada znate kako popraviti rupe u drywall, omogućuje naučiti kako popraviti rupe veće drywall. Pročitajte više na drywall popravak pukotina.
Popravak Drywall Velika rupa
Ovdje je vodič za popravak suhozida rupama koje su više od 8''u dimenziju. Ove velike rupe u drywall obično su uzrokovane curenje ili labavo taped zglobova.
Materijale potrebne, nožem, Keyhole vidjeli, mali pansion, Drywall krpa, wallboard zajednički spoj, šmirgl papir, nožem za mješanje, Četke, Primer, Flathead vijcima, odvijač, boja, Metoda
Za popravak rupa u suhozidom, uzeti krpa drywall i mjesto protiv rupu, i lagano trag okolo uz pomoć olovke. Drywall patch se mogu kupiti od bilo koje trgovine home poboljšanje. Izrezati navedene području drywall patch sa ključanicu vidio pazeći da veličinu reza patch odgovara upravo s dimenzijama otvora. Izrezati mali odbora, okolo 2''veća od veličine otvora i zatim umetnite u rupu. Držite mala zajednica čvrsto uz zid i pričvrstite ploču uz pomoć ravnom glavom na strane zida. Također bi željeli znati više o popravak suhozida, nakon uklanjanja pozadina.
Primijenite wallboard joint spoj oko rubova otvora, kao i malih zajednica. Sada popraviti drywall krpa preko njega. Razina spoj tako da je čak i sa ostatkom zida. Dopusti spoj osuši u potpunosti. Lagano izbrusite površinu sa papirom, a zatim primijeniti fitilj i boje preko nje. Pročitajte više o; Kako to Utočište Drywall; Popravak Drywall pukotine u stropu; Popravak Drywall nakon Pozadina uklanjanje; Dakle, to su neke načine za popravak drywall rupa, bilo velika ili mala. Uvijek budite sigurni da ćete obojiti popraviti odjeljak s točno nijansu boje kako bi se izbjeglo stvaranje zid izgleda slučajan.

No comments:

Post a Comment