Thursday 6 October 2011

Punk kratka kosa Cuts

Punk kratku kosu krojeva i stilova svi su o dodavanju različitih uzoraka i boja na svoju kosu, a što je izgleda jedinstveno. Ideja nošenja frizure punk nastao u 1970-ih i 1980-ih, kada je rock i heavy metal glazbenika s uzorkom u boji kosu kako dati jedinstven pogled na svoje lice. This šarene način styling i modeliranje hair brzo je usvojena od strane tinejdžera i punkera. Since punk kose može biti styled na bilo koji način kao što će izgleda dobro i elegantan, ne možemo reći da postoje određene punk frizure za žene ili muškarce. Na primjer, Mohawk je najpopularniji punk kratke frizuru, a to se može nositi i dječaci i djevojčice. Međutim, tu može biti nekih punk kratka kosa stilova koje svibanj izgledaju dobro samo na muškarce i žene.
Punk Kratki kosu cuts - boja i uzoraka
Jedinim ciljem nošenja punka kratkom kosu cuts je samo imati uistinu out-of-the-gužva izgled. A to može biti ispunjavanja mimo bojanje vaše kose u jarke boje koje su plamen u očima. Sa bojanje faktor, također možete imati vaš kratkom kosom uzorkom na drugačiji način takav kakav režim pulsacije gore ili čuvanje kose opušteno. Punk kratku kosu za djevojčice i dječaci jednostavno odnosi se na trimanje kosu u nešto asimetričnim način i dodavanje boje na njega. Najčešće korišteni boje punk kratke frizure za žene i muškarce su tamno plava, crvena plamen, roza, fluorescentno, ljubičasta, zelena, i druge neon sjenila.
Pročitajte više na:; Kratki Punk frizura; Punk frizura za dečke; Punk Kratke frizure
Mohawk, a Mohikanac je nesumnjivo najpopularniji i naširoko nosili punk frizuru između muškaraca i žena. To se može nositi na oba duge i kratke kose. Tipično, ovaj frizuru sastoji od kosa se cut s obje strane samo s stripe kose lijevo u sredini linije proteže do stražnjeg dijela vrata. A Mohawk je ne samo jednu frizuru, postoji nekoliko različitih načina na koje se može mijenjati i nositi. Hair lijevo u sredini linija može da bude uzdignut i obojena u potpunosti ili jednostavno na savjete.
Šiljci; Klasovi su još jedan dobar punk kratke frizure za žene i muškarce. A šiljat frizuru je moguće stvoriti na bilo koju vrstu kose, biti dugo, kratko, ili srednje. Obično, spikes su napravili na kratke i obojena kosa, što stvarno daje punk izgled. Sigurno možete imati jedinstveni punk izgled na šiljcima kosu bojanje samo šiljaka u različitim svijetlim bojama. Za punk dječaka, najbolji i najjednostavniji opcija je napraviti spikes na kratke obojena kosa. Budući da, djevojke svibanj preferirati to učiniti šiljcima na malo duže kose.
Pročitajte više na:; Spikey frizura za muškarce, Spikey frizura za žene, Bihawk i Trihawk; Ove frizure svakako može okrenuti glava. Kao što Mohawk sastoji od jedne linije, a bihawk sastoji od kosa se lijevo u dvije linije. A u slučaju trihawk, kosa ima tri lined particije. Ti dijelovi može biti obojena kao i po wearer's preferencije. Trihawks smatraju najkompliciranijim punk frizura. Slično, postoji mnogo različitih obrasci Hawk haircuts koji može biti napravio to dobiti punk izgled.
Asimetrične Bob, asimetrični bob uglavnom nosili punk djevojke. Na ovaj frizura bob-styled kosa izrezati na asimetrični obrazac s šiške padaju na obje strane na oči. Dlaka throughout može biti obojena o nekim ili samo pojedine programske aktivnosti na kosu. To je jedan od najviše opušteni vrsta punka kratke frizure. Bez bojanje kose i šiške dolaze na oči, možete nositi asimetrični bob u formalnom postavke kao dobro. Pročitajte više o bob frizura - novi bob frizura.
Pročitajte više na:; Punk frizura for Men; Punk frizura za djevojke; Cool Punk frizura - Sušilo Ideje za pankeri, Ovo su neke od najpoznatijih punk kratke frizure za muškarce i žene. Nekoliko od značajnih ličnosti nositi punk kratku kosu cuts su Alecia Moore je također poznat kao 'Pink', Victoria Beckham, Billie Joe Armstrong, i mnogi drugi.

No comments:

Post a Comment