Saturday 1 October 2011

Jednostavan vjenčani buketi

Jednostavnost nikada ne bi trebao biti definiran kao "jeftine". Jednostavnost Govori AND je primjer elegancije i šarmom, da ponekad ekstravagantne ne može postići. Kao takva, kao nevjesta, ako se odlučite za jednostavan Vjenčanje buket, to je savršen izbor. To je portret svoju osobnost, svoje individualnog izbora, a dodaje na eleganciju Vaš cjelokupni svadbeni make up. Također, nošenje jednostavan vjenčani buketi će vam dati prednost ne bude zasjenjena ga, ali će vam nadopuniti na način koji će zasjeniti sve oko vas.
Jednostavna Vjenčanje buket Ideje
Čak i ako se želite zadržati ga jednostavno, svadben cvijeće dodati završni dodir ukupni izgled mlada, pa ih je izabrao pravi način iznimno je važna. Bacite pogled na kako se lijepo može nositi s jednostavnim Vjenčanje buket. ; Možete koristiti manji broj cvjetova s ​​većim cvjeta, i napraviti jednostavnu i elegantnu Vjenčanje buket. ; Pravi jednostavan Vjenčanje buket Ideja je da se nose samo jednu dugu stabljikom cvijet. Calla ljiljan bi biti idealan za takvu opciju. ; Jednostavan kupola u obliku svadbeni buket je jednostavan za nošenje i nadopunjuje gotovo bilo vjenčanje temu. , Na zanimljiv način da i dalje ostane jednostavan, a ipak različit, je da nose svilene ili origami cvijeće, umjesto uobičajenih cvjetni buket. Bacite pogled na svili svadbeni buketi, i naučiti neke origami cvijet upute kako napraviti vlastitu origami buket cvijeća vjenčanje. ; Odlučite se za jednu boji buket umjesto mješavinu različitih boja, da bi to elegantno. Također, jednostavan buket ne mora biti mala. Ako se odlučite za jednu boju, recimo roza ruže, možete koristiti oko 60 proizlazi da bude velika, i dalje držati ga jednostavno. , Ako i dalje želite imati neke raznolikosti u boji, koriste lišće različite nijanse i veličine dodati bogatstvo na svoj svadbeni buket. Drugi način je da i dalje ostane monokromatski, a ipak koriste različite vjenčanje cvijeća u sličnim nijansi. To dodaje kvalitete na teksturu i cjelokupni izgled buketa. , Kako bi jednostavnim buketi Wedding
Some nevjeste svibanj želite napraviti vlastiti jednostavan Vjenčanje buket. Zašto ne? Dodaje savršen osobnu notu cijeli svadbeni make up. Bacite pogled na procesu izrade lijepa i jednostavna Vjenčanje buket. ; Izaberite cvijeće koje su dugotrajni, te da imaju sposobnost proći kroz neke grubo rukovanje. Ruže ili tulipani su dobar izbor u ovom slučaju. , Korištenje stabljike striptizetu, parati proizlazi od njihovih trnja i lišća. ; Sada proizlazi umočiti u vodu, te ih izrezati na kut. Provjerite sve proizlazi imaju jednake duljine. 2 cm prema gore, iz baze stabljike je dobre dužine. Možete dodatno smanjiti proizlazi nakon što u potpunosti pripremili su buket. ; Dok ste spremni da ih koristiti sljedeće, stavite cvijet stabljika u hladnoj vodi, u vazi ili kantu. ; Sada odabrati jedan cvijet na vrijeme, a drži ga samo na dnu cvijet glave. it Konstruiši na kružnim način, kako bi se postigla kupole oblik. Za ostale oblike Vjenčanje buket možda ćete pročitati svadbeni buket ideje i više o kita svadbeni buket. ; Osigurajte buket s cvjetnim trake na mjestu gdje su stabljike pridružiti. Točka 3 - 4 inches ispod cvijet glavi je idealna. Nastaviti obvezujuća do kraja, ostavljajući dovoljno kljun za biti obrubljen kasnije. Idealno, ovo je gdje trebali napustiti stabljika u vodi, i dovršiti proces netom prije ste o napustiti za svečanosti. To će zadržati svježinu okusa. ; Za dovršetak procesa izrade Vaše Vjenčanje buket jednostavnih, trim proizlazi da jednaku razinu. Oni bi trebali biti 7 do 8 inča dugo. ih isušiti s papirnatim ručnikom. ; Sada uzmite vrpcom (o 1 inčni široki) koje su ili nadopunjuje ili lijepo kontrasti boja cvijeća, ovisno o Vašem izboru. Počevši na vrhu, početak omatanje stabljike spiralno prema dolje, čvrsto. Jednom kada dođete do kraja vratite se na isti način. Neka kraj vrpce susret početku vrpce, i zamotati i na stabljikama. Koristite biser gornji dio ženske odjeće vrhom igle držati vrpce na mjestu. ; Ako želite u potpunosti pripreme buket unaprijed, nakon što završite it with wrapping vrpcom, stavite buket zamotan u tkivu, u hladnjaku. ; Napravite buket na vrijeme što bliže svečanosti moguće. Pljusak neke vode na cvijeće kako bi ih svježe. , Kao prije spomenuto, jednostavnu vjenčani buketi govore sami za sebe. Nije potrebno biti neobičan u svakom aspektu vjenčanja. Ponekad, imajući to jednostavno radi u načine na koje ti ne bi nikada shvatiti. Isprobajte i uvjerite se sami.

No comments:

Post a Comment