Saturday 1 October 2011

Romantični Pokloni za njega

To je isti svake godine, zar ne? Rush žuriti žuriti ... kupiti kartice ... žuriti žuriti žuriti ... dobiti T-shirt, brijanje kit ili pojas. Zamotajte ga u crvenom drečav, sjajan papir s 'volim te loadsssss' kartica na njega. Tada izaći na večeru, i baš kao da je on godinu dana stariji. Nemojte me krivo shvatiti, ja dobiti emociju, a ja ne sumnjam da ga volim, ali ne bi bilo toliko bolje ako bi mogao dar njega nešto osobno? Nešto on može odnositi na, jer on zna misao iza nje? Tako da je dogovoreno onda, njegov rođendan je oko kutu, a vi ne želite da se samo redoviti rođendan kao i svake godine. Želite da se tako poseban da će on biti zahvalivši zvijezde za dan koji ste unijeli svoj život! Ne znam kako to učiniti? Slijedite vodstvo i naučiti o nekim romantične darove za njega.
Kada razmišljate romantične darove za njega, napravite popis svih stvari koje on voli. Dodaj u da je još jedan popis stvari i aktivnosti koje ćete uživati ​​raditi zajedno. Ovi popisi će vam pomoći generirati romantične dar ideja za njega. Sve jednom mora učiniti je dati romantičan twist na mondene stvari koje voli i voila! Vi ćete imati vrlo jedinstven romantične darove za njega, spreman da impresionirati.
Personalizirano Romantični Pokloni za njega, tako da on zna jako, jako želi da zeleni t-shirt on eyeing u trgovačkom centru, a vjerojatno ga očekuje na njegov rođendan previše. Pa ... Valerie, šta radis? Kupite ga, naravno! Ali ovdje je twist ... dobiti osobni citat tiskan na temelju to. Nešto kao jednostavan kao _ (Vaše ime) Loves Vi ili nešto kao quirky as horny malo vrag. Nešto što je unutar vic možda, da su samo dva od vas znaju o tome. Da li da i svaki put on nosi T-shirt on će vas zapamtiti. , Možete koristiti istu personaliziranu dar ideja dajući mu kreveljiti skup sa svojim imenima na njemu ili personalizirane jastuk pokriva, ili ključ lanac, ili čak i više bolder mogućnost personalizirane boksača gaćice s Nekretnina _ (Vaše ime) tiskani na njemu. ; Domaći Romantični Pokloni za njega
Ako ste kreativni tip i ne smeta trošenje vremena i ide dodatni milju kako bi se osiguralo da je njegov rođendan je poseban, a zatim pokušati neke domaće ideje za stvaranje romantične darove za njega.
Otpad njega; Napravite bilješku knjigu svog života zajedno. Počnite s koliko ste upoznali, ići na svoj prvi datum i one koji su uslijedili, dodajući važni događaji kao što su vaše angažman ili vjenčanje. Uliti knjiga sa slikama gdje je to moguće i to mrlja u svom omiljenom parfemu. On će voljeti osobni album vašeg sjećanja koja će ga podsjetiti vašeg života zajedno.
Uokvirena za život; Napravite fotografiju dar okvir pomoću jednostavnih materijala poput thermocol, ili krpom. Izaberite dobru sliku o njemu ili vas dvoje zajedno i okvira.
Zamislite, napraviti kolaž sve njegove slike iz djetinjstva do sadašnjosti. Alternativno, možete napraviti sliku kolaž od dva od vas kao dobro. Koristite ovaj kolaž, kao dio domaće personalizirani kalendar ili sat. Pročitajte više na romantične darove za dečkom.
Creative Romantični Pokloni za njega
Ovdje su neke romantične darove ideje za njega da su osobne i posebne - stvarno out of the box sorte, koje će mu pada za vas sve iznova:
Ljubav Kuponi; Provjerite kupone za različite stvari i aktivnosti te ga zamoliti da 'en-gotovina' ih, možda više od tjedan dana. Neke od stvari koje bi mogle biti:; gledanje filma po svom izboru; Priprema obroka po vlastitom izboru; piknik samo za vas dvoje bilo kada, bilo gdje, 30-ak minuta masaža, Doing kućanstvo posao za njega da vas mrze; ime zvijezda; ime zvijezda nakon njega. A on će ući u povijest. Postoje web stranice koje pružaju ovu uslugu. Kontakt jedan i čine njegov dan!
Tattoo: "Za one od vas koji su stvarno podebljano, zašto ne tetovaža je njegovo ime na vaše tijelo? To je neizbrisiv trag svoje ljubavi za njega i sigurno da mu je pomesti s nogu.
Live reel Život Jesu li vas dvoje pravi romantizam? Kladim se da vas dvoje imate omiljeni romantični, filmsku scenu kao - to odglumi. Zajedno s kostima i postavke. Uzbuđenje života your fantasy će biti samo da je uzbudljivo.
Dating Scene, pravi se da ne poznaju jedan drugog, a 'slučajno' naletjeti jedni druge. Imati prvi dan nakon svih ovih godina i upoznajte jedni druge iznova. To će oživjeti romantiku u svom životu sigurno!
Romantični bijeg, plan romantični bijeg na svoje omiljeno odredište, a zatim ga iznenaditi. On će ljubav da ste ga whisked daleko, umjesto obrnuto. Pročitajte više na:; priuštivu romantični vikend getaways, romantični Creative Gift Ideas: "Ovo romantične darove za njega su sigurni da postaviti svoje srce na vatru i toplinu stvari nekoliko zareza. Nemojte reći da nisam vas upozoriti!

No comments:

Post a Comment