Wednesday 5 October 2011

Kako koristiti Ouija Board

Iako se ne može potvrditi vrijeme kada Ouija ploča je nastao, on je vjerovao da govori odbora ili Ouija ploča je oko od vremena rimskog cara Valensa u 4. stoljeću. Štoviše, on također smatra da je bio korišten kao oblik proricanja Grci prije vremena Krista. Međutim, moderna Ouija ploča se koristi za scrying, je kombinacija dva alata, onaj koji je kotač od slova alfabeta, a drugi je staklo, obično vino stakla čuvaju obrnut u središtu ploče. Iako izgleda Ouija ploče obično varira od zemlje do zemlje, najbolji izgled se smatra onaj koji ima 'Da' na vrhu kruga i 'Ne' na dnu. Pisma su postavljeni u krug počinju s slovom "A" uz riječ 'Da' do konačne slovo 'Z' koja završi na drugoj strani riječi 'Da'. Devet brojeva jedan do devet se nalaze na dnu ploče uz 'Ne'. Ovo je samo kratak uvid o tome kako je brodu izgleda, sad da vidimo kako koristiti Ouija ploča sigurno. Pročitajte više o duhovima i duh priče.
Kako koristiti Ouija Board?
Neki ljudi osjećaju da Ouija ploča mogu biti opasni za korištenje, dok drugi smatraju kao bezopasan zlouporaba. Međutim, to u osnovi zavisi o tome tko ga koristi, kako je bio iskorišten te vrstu entitetskih privlače. Ovdje su neke osnovne upute o tome kako koristiti Ouija ploča sama ili s dvoje ili više ljudi. ; Iako obično to traje dvije ili tri osobe učiniti Ouija, samo jedna osoba može to izvesti. Ali, to je sugerirao da se osoba ne bi trebao to učiniti sami i kad završite u paru, jedan muški i ženski je bolji izbor. ; Najpogodnije vrijeme da to učinite je noću ili kasno navečer, kada ima manje smetnje u atmosferi. One također mogu stvoriti atmosferu zamračenje sobe, rasvjeta neke svijeće i isključivanja TV i glazbu kako bi se smanjili smetnje. ; Sjediti okrenuti jedni prema drugima, s koljena dodiruju ako je moguće i zajednica na krilu umjesto na stolu. , Iako je bilo tko u sobi mogu postavljati pitanja, da je bolje da samo jedan od korisnika treba pitati, pa odlučiti koji će biti ispitivač ili medij. ; Držati prste lagano upotrebom spiritističke ploče, i jednom premjestiti upotrebom spiritističke ploče okolo u krug na brodu da bi ga grijao se. ; Ne dozvolite odbora kontrolu sjednice, trebao bi ti se tko je za kontrolu cijelog sjednicu i na taj način držati pristojan, ali strog stav. Možete početi moliti ili najavivši da sjednici će samo omogućiti iskustvo koje je pozitivna ili prema višem dobru i sve negativne energije ili ovlasti nisu dobrodošli. , Kada odbora počinje raditi, hvala odbora i entiteta za dolazak i interakciju s vama. Započnite postavljajući jednostavna pitanja koja zahtijevaju da ili ne odgovor. Također budite strpljivi i ljubazni kao i obično ne dobiti odgovore odmah, tako da daju odbora i entitetskih neko vrijeme početi reagirati. , Ne pitaj glupa pitanja, kao kad ću umrijeti? Također, ne traže bilo kakve fizičke znakove u vezi subjekta prisutnosti kao što ste svibanj kraj gore neugodno subjekt koji može biti štetno. , Nakon što ste učinili sa sjednice, zatvarajući odbor je važan korak koji bi trebao biti učinjeno ispravno. Započnite zahvalio entitetskim, želja im mir i reći zbogom. Entitet bi se premjestiti upotrebom spiritističke ploče reći zbogom, a zatim možete odmagliti odbora. , Ako je duh ili subjekt ne premjestiti upotrebom spiritističke ploče to zbogom, onda recite duh da ste pozdrava i želite ga / ju učiniti isto. Ako se duh još uvijek poriče da napusti, a zatim premjestiti upotrebom spiritističke ploče i reći 'zbogom i otići "u krmi, snažan glas i odmah uklonite prstima iz upotrebom spiritističke ploče. Ako želite biti više siguran, zalupiti odbor na tvrdu površinu ili ga proći kroz plamen svijeće. Vi svibanj također željeli čitati zastraąujuće stvari koje treba učiniti. ; Savjeti o tome kako koristiti Ouija Board
Ovdje su neke jednostavne ali važne savjete koje trebate imati na umu prilikom korištenja Ouija ploče. , Pazite odbora čista i bez prašine i na taj način obrišite suhom krpom prije početka. ; Play trijezan, ne piti ili pušiti prije nego koristeći odbora. : 'Ako uprave počinje davanje primitivan, znači ili vulgarne odgovore, bolje je da se zaustavi sjednicu i zatvoriti odbora. , Ponekad, slova pišu se tako brzo da ona postaje teško držati trag od što je rečeno, pa je bolje da netko pita da pero dolje odgovore. , Nemojte koristiti odbor za više od sat ili tako, kao što ste svibanj kraj gore naporan sebe i duhova koji mogu biti štetni. ; Nakon korištenja Ouija ploče, molite i sami upuštati se u nešto jesti ili piti. , To je nije preporučljivo koristiti brodu više od dva puta na tjedan kao zajednica može postati zarazna na određene duhove, a može pozvati negativne ili loše duhove. ; Pročitajte više na:; Supernatural orbs, paranormalne pojave, uklet Mjesta, dobro, to je sve o tome kako koristiti Ouija ploča. Ouija ploča ne samo da omogućuje povezati s nekom drugom svijetu, ali također odražava mentalno stavova o osobi koja ga koristi. Dakle, nemojte se ponašati otkačeno ili nad-pametna, samo sebi biti i imati smisleni i zanimljivo iskustvo vašeg života.

No comments:

Post a Comment