Wednesday 5 October 2011

Kako razgovarati s Women

Odbacivanje je najgori strah u dating za muškarce. Oni ne smeta ide do ženi u baru ili u igri na štrajk razgovor. No, ono što dolazi nakon toga, je ono što oni ne mogu predvidjeti. Žene na drugom kraju su spekulativne, na način da ako nađu čovjeka podebljano dovoljno za početak pravu vrstu razgovora oni mogli reagirati. Ako ste previše sramežljivi se prići ženi ste zainteresirani, morate raditi na tome, a komunikacija je jedini način na koji možete nositi s time. Dakle, ako se ne netko tko može nositi s odbacivanjem mnogo puta i još uvijek ne utječe na komunikaciju sposobnosti, čitati o tome kako razgovarati s ženama i dobiti ih da vam se sviđa. Više o dating savjeta za muškarce.
Kako komunicirati sa ženama
Govoreći strancima je uvijek veliki korak od kraj, ali ako ne govorite ili napraviti budalu od sebe, nikada nećete znati što treba reći, a što ne. Čak i ako bi zabluda dvaput ili triput, ti si idući naučiti kako razgovarati sa ženama u impresivan način. Bacite pogled na neke savjete o tome razgovarati sa ženama diljem vas s pravom vrste stav. Više o tome razgovarati sa djevojkama i kako razgovarati s ljudima.
Kako razgovarati sa ženama u barovima
Žene vole se družiti, a najbolje mjesto za pronaći društvenom okruženju su kafići. Morate imati primijetio često u barovima, kada je skupina dečki sjede zajedno, oni se smiju i šale glasno, ali kad su kod žena, one su više zainteresirani za miran razgovor. Vaše tijelo jezik govori sve kada se to napraviti očito, da očajnički pokušavaju razgovarati s njom. Kada vidite ženu vas zanima, pogled na nju ali NE GLEDAJTE. Ako zadržite bulji u nju, od vas će učiniti da se osjeća neugodno i kad idete razgovarati s njom, ona neće priznati. Ona možda cijenimo malo pogleda na nju, no to vješto. Uzmi svoje oči off joj s vremena na vrijeme, tako da ona može vidjeti njezin obožavatelj. Više o tome što privlači žene na muškarce.
Obavijest ono što ona je bila piće i kupiti joj jedan. Nemojte ga poslati preko konobar, odnesite ga u njoj sebe. Pokušajte da ne oslanjaju na podizanje linija za početak, samo budi ono što jesi i pitaju, da li bi briga za još jedno piće, drži staklo na nju. Kada je ona prihvatila, joj kompliment i onda početi govoriti. Možete ju pitati o njoj, šala okolo malo (nije uvrijedilo one), joj reći nešto o sebi i njezin compliment čak i više. Kroz vaš razgovor, ne dopustite da se čini da arogantan, pun sebe ili očajan. Na kraju je, vjerujte mi kako će vam dati njezin broj!
Kako razgovarati ženama u teretani
Dvorane su također mjesto za zabavu interakciju s žene, pod uvjetom da nisi previše zauzet prikazuje svoje Abs. Ako vam se svidi netko u teretanu za dugo vremena, a niste imali priliku razgovarati s njom, učinite to sada. Sljedeći put kada je vidim, možete početi s osmijehom, a zatim hi! Nakon što je ona uočio da vaša pravilnosti, svom pristupu i započeti razgovor. pitajte nju o svom poslu i njezin život na šaljiv način. Recite joj o tvoje i držati prijateljstvo lagan i jednostavan. Onda kada osjetite, što ste izgradili svoje zemlje pitati nju na kavu.
Kada ste dobili njezin broj, da ne morate brinuti o tome kako razgovarati s ženama na telefon, kao da je puno lakše nego u osobi. Možete pitati joj više o svom životu i utješiti o stvarima ne voli o svom poslu. Napravite viceva olakšaj situacije i neka joj da mogu razgovarati s vama o svemu što vas zanima. Možete koristiti ove savjete ako tvoj 'težak to odgonetati kako razgovarati sa ženama online previše. Možete poslati joj viceva i smiješnih poruka e-pošte za stvaranje zabava sliku o sebi. Siguran sam, ona će vam ljubav za nju biti prijateljica prvi nego što se osjeća, vi ste više u udaranje na nju.
Kako razgovarati s ženama na poslu
Žene naravno, vole razgovarati. Oni su samo uzeti vremena da se pokrene, ali nakon što znate, ti si dobar to ići. Ako vam se sviđa jedan od vaših kolega na poslu, radno vrijeme je najbolju šansu možete imati na štrajk razgovor. Budući da ste provesti cijeli dan u uredu, možete imati dovoljno vremena da isprobate. Ako niste govorio joj ipak, da zajednički prijatelji koji su joj do znanja i pokušati sjediti s njima za ručak. pitajte nju ako se može dobiti svoju kavu vrijeme pauze, razgovarati s njom češće o općim stvarima. Poslije posla, joj pitajte ako možete ispustiti svoj dom i učiniti da se osjeća vam je stalo i da je ona sigurno s tobom. Više o što žene žele.
Kako je već spomenuto, žene vole da se netko za razgovor i naravno, oni otvaraju više prema suprotnom spolu. Nikad ne znate, kada, gdje i kako Cupid može štrajk. Možete pronaći svoju dušu drug ili nekoga želite, u baru, posao, park ili čak na ulici. Ako vam se sviđa ženi koja vidite, svakodnevne šetnje kroz isti ulici i dijeljenje da zajednički pogled, to ima t biti zeleni signal za njezin pristup. Dakle, ako se pitate kako razgovarati s ženama na ulici, slijedite gore navedene savjete.
Siguran sam da ste uvjereni kako razgovarati sa ženama i dobiti ih da vam se sviđa. Dakle, ako vam je strelica hit, ići uzeti skok i dobiti djevojka vam se sviđa.

No comments:

Post a Comment