Wednesday 5 October 2011

Uzimajući preko afera

Uzimajući preko afera nikad nije lako za većinu. Svjesno-nesvjesno, mi smo tako postali su uključeni s tom osobom, da kad dođe vrijeme za odvajanje (nagle ili dugotrajno), to ostavlja ovaj tupa bol negdje duboko u sebi. Kod nekih, to utječe na njihove živote na više izravan bilješku. Drugi sakriti iza svoje boli i postati sjena njihovog uobičajenog sebe. S obzirom na sve to, jedan bi pomislio da uzimajući preko afera je nemoguće - to nije. U sljedećem članku, ja ću pokušati da se dodiruju na bazi nekoliko situacija, kako bi dobili više afera. Stvarno se nadam da to pomaže.
Koraci uzimajući preko Emocionalna afera
Sljedeća faza uzimajući preko aferu Trebao bi vam pomoći razumjeti i nositi se s stanje bolje.
Dajte sebi vremena, koji ste upravo pokvario se s vaš odnos. Ja pretpostavljam da ćete se nered. Možda ne izvana (razbarušen odjeća et sve), ali iznutra. (S druge strane, ako ste oslobađa o razbiti, onda ovaj članak nije značio za vas). Misli druge će vam dosađivati ​​i vjerojatno ćete izgubiti interes u svemu. To je u redu. Dopustite sebi to vrijeme. Nemojte pokušati da izrezati misli jer oni će vam dosađivati ​​čak i više ako ih na silu. Za neke, ovaj put će se protežu kroz duže vremensko razdoblje, za druge ne toliko. Čitajte na odnos razbiti savjete.
Razgovarajte s nekim, Start iskorijeniti vaše osjećaje. Bez obzira što vam je potrebno za reći. Pomaže ako imate nekoga za razgovor, kao prijatelj ili rođak. Ali, ako ne, jednostavno počnite pisati sve dolje. To će pomoći da olakšaj svoje srce i dobiti sve svoje osjećaje van što jednostavnije se nositi s njima kada se objektivno gledište nad njima. Čitajte na odnos pitanja.
Nađi djelatnosti; ne možete zaustaviti misli poplave vaš mozak, svaki put kad udišete? Trebate da preuzmu kontrolu nad sada. Pridružite se novom aktivnošću, možda kuhanje ili ples. Ili se tečaj studij. Držite zauzet tako da možete skrenuti Vašu pažnju na različite teme.
Biti među prijatelje, vaši prijatelji su tu da vas podržavaju. Oni su dobro svjesni situacije u kojoj se nalazite Družite se s njima. Kad su sa svojim niša i udobnosti grupa, to pomaže, jer možete biti sami i ne će vam suditi zbog toga. Oni će vam pomoći da se premjestiti na.
Početak Odspajanje, kada je pravo vrijeme za vas, da ćete početi osjećati sve manje i manje bogged dolje. Nećete se povući za rad ili klasi, ali uživati ​​u njoj. You'll look forward to meeting vaše friends i going for the dancing class. I polako, misli druga osoba će postati manje uznemiruje. To je vrijeme počnete reći vaš mozak prestati razmišljati o njemu / njoj. Ako to ne boli previše, probajte i odbaciti stvari koje imate druge osobe. Ali je u redu ako ne možete. Jednostavno ih treba pohraniti daleko, tako da oni ne uzeti na valjak coaster ride sjećanja, svaki put kad pogled na majicu ili CD-a. Čitajte na kretanje nakon razbiti.
Početak Naslijedivši, samo početi primjenjivati ​​sebe da se dobije koje su izgubile povjerenje natrag. Prije Split, ste bili najbolji radnik u trgovine? Borba i uzeti naslov natrag. Ili su vam gornji dio na svoje klase? samousavršavanja. Dobiti taj naslov vratiti. Uspjeh na bilo kojem polju u vašem životu, automatski popunjava sa sretnim hormonima, te da dobiva prenose na druge dijelove svog života. Na povjerenju koje ste dobitak postaje množi. Nema boljeg načina dobivanja više afera kada dobijete vaš self poštovanje i identitet natrag. Pročitajte više na, odnos raskida; uzimajući preko slomljena srca, uzimajući preko afera kao varalicu
Život je postao dosadan. You činilo da su izgubili vezu sa svojim suprugom. A ti varao. Vaša supruga / suprug saznao. Si ih razbio se s drugim, a sada ste jadni. Čini se poznato? Let's get jedna stvar jasna - Što si učinio nije u redu. Mogu razumjeti raskol u osjećaje s vašim bolje polovice ili gubitak začin u svom životu, ali NIŠTA opravdava stavljanjem netko kroz tu bol nevjere. Onda opet, dopustite mi da ne započeti propovijedanje sjednici ovdje. Želim pomoći jer vjerojatno će vam pomoći da ponovno zapaliti Što je ostalo od odnosa sa svojim suprugom / muža. Dobivanje više afere koju je imao, je važno jer morate premjestiti na i učiniti pravdu na osobu koju braku. , To Talk Out - Vaš suprug je ljut na vas. Možeš li ih kriviti? Ako su još uvijek spremni da bi odnos rad, prva stvar koju trebate učiniti je razgovarati s njima. Reci im zašto ste prevaren, što je bračne probleme koji ste bili okrenuti i da će pokušati i postaviti stvari pravo. ih pitati za put. , Preispitivati ​​se - i saznajte preispitivati ​​se što točno je da je napravio ti podvaliti. Zabilježite sve što nedostaje u vašoj vezi i vidjeti ako možete uliti bilo koji od tih stvari u braku. ; Ih Woo Back - Woo ih natrag i to znači. Sjeti se u vrijeme kada su prvi pad u ljubavi? Re-stvoriti to vrijeme. Provedite vrijeme s njom, koja ga uzmu na dan. Zaboravite na brak i pokušajte i zaljubiti se opet. ; Napraviti promjene - Napravite promjene u odnosima. Pitati što hoće da promjene. joj recite što želite od odnosa i svoj seksualni život. ; Za djecu - Ako imate djecu onda početi razmišljati o njima. Stvarno razmišljanja. Razmislite o tome što će učiniti kako bi ih, ako Splita ili razbiti. Koje će vas odvratiti od klizanja opet. Jer nije potrebno da vaš partner će oprostiti svaki put imate aferu. Uzimajući preko afera nije lako za njih bilo. ; Pročitajte više o vanbračni poslova.
Uzimajući preko afera - druge scenarije
Postoji nekoliko drugih situacija koje možda biti suočen s kad uzimajući preko afera. Primjerice, kada uzimajući preko afera kao i druge žene ili dobivanje nad afera s udana žena. U oba scenarija, potrebno je razumjeti samo jednu stvar - da je vaš ljubavnik je oženjen. On je jedan drugačiji život. Neću dobiti u pojedinosti o tome zašto vam je to učinio. Možda je to bio slab trenutak, možda je to prava ljubav. Ali, ako ste razbijena sada, morate probati i naučiti o tome da bi dobili više afera. Ista pravila primjenjivat će se kao da uzimajući preko raspada (odnose se na prvi podtemu 'Koraci uzimajući preko emocionalnih afera. "), Ali uz to je potrebno da se zaštite, tako da ne spadaju u uzorak of vlasništvo poslova s ​​oženjeni muškarci. Ili se s prorezom u kategoriju od 'druga žena'.Kada shvatite i doživjele da uzrokuje ekstremne boli, kada uzimajući preko aferu s oženjenim čovjekom, nadamo se da ćete odvratiti od daljnjeg ponavlja pogrešku. Pročitajte više na pada u ljubavi s oženjenim muškarcem.
Društvo za uzajamno odluku ili nagli heartbreak, varalica ili prevaren, 'drugog' ženu ili oženjen čovjek ... sve uključeno, uzimajući preko afera teška. Nitko ne može izmjeriti boli, nitko ne može proreći bijes, nitko ne može zahtijevati pravo. Uzimajući preko afere jednostavno mora dogoditi. A možda i ovaj članak je pomogao malo. Ja ne znam. Ali ja se nadam da stvarno je. Sve najbolje s tim slomljena srca ... nadam se da mends uskoro.

No comments:

Post a Comment