Wednesday 5 October 2011

Maslinovo Ulje za Face

Maslinovo ulje je prirodna ulja, dobivena iz plodove masline. Stoljećima, žene su pomoću maslinovo ulje za kosu i njege kože. Za razliku od kože proizvodi za njegu koji su dostupni na tržištu, maslinovo ulje je čista i prirodna, bez bilo kakve kemikalije, i stoga, nema nuspojava bilo, stoga, što ga čini idealnim izborom za njegu kože lica.
Maslinovo ulje za lice oprati
Umjesto korištenja različitih cleansing i kreme lice pere na tržištu, koji usput, sadrže kemikalije, sam prebacio na korištenje čistog maslinovog ulja za lice čišćenje. Ako želite znati kako da koriste maslinovo ulje za lice čišćenja, onda ovdje je jednostavan način za to.
Korak 1, uzeti malu količinu djevičanskog maslinovog ulja u dlanove i primijeniti ga na lice. Ne morate da opere lice sapunom ili s bilo cleanser prije njihove primjene. Pomoću kružne pokrete, tako da je ulje dosegne sve dijelove lica, osobito nosa nabori, koji se obično dobiti previdjeti.
Korak 2; Nastaviti masažu za oko dvije minute. Postoje mnoge prednosti maslinovog ulja za lice čišćenje. Maslinovo ulje pomaže otapanje ulja, prljavštine, šminka ili drugih nečistoća koje se pohranjuje u pore na koži. Post masažu, ostavite ulje na lice za oko trideset sekunda.
Korak 3; Zatim uzeti ručnik i zamoči ga u vruću vodu. Isperite lagano, a zatim ga staviti na lice. To će pomoći u pari lice, a time, ukloniti nečistoće u porama kože koji je već bio raskliman je maslinovo ulje. Držite peškirić na licu oko deset minuta.
Korak 4; Nakon lica steaming učinjeno, uklonite krpom za pranje. Splash hladnu vodu na vaše lice i temeljito očistite tako da ulje potpunosti uklonjena. Sjetite se ne trljati ili povucite vaše lice kože, dok čišćenje. Redovito pranje lice sa maslinovim uljem, će vašu kožu mekom, podatnom i svježe.
Maslinovo ulje za lice Maska
Ako želite znati kako koristiti maslinovo ulje za lice njegu, onda ovdje je recept za maslinovo maska ​​ulje lice, koje se lako biti pripremljeni kod kuće koristeći neke sastojke u vašoj kuhinji.
Maslinovo ulje masku za suhu kožu, za kožu koja je suha ili naborana ili izgorio od sunca, to lice maska ​​radi najbolje. Uzmite posudu i staviti zajedno jedan žuti jaje, jedna žlica brašna i pola žlice maslinovog ulja, u njoj. Sada ih miješati ispravno u obliku paste. Nanesite lica paket na kožu i ostavite ga na za dvadeset minuta. Nakon toga, isprati mlakom vode. Primijenite lice omot dvaput tjedno na suhu kožu, ga zadržati dobro moisturized.
Maslinovo ulje masku za normalnu kožu, za normalnu kožu, napravite masku za lice stavljajući zajedno pol šalicu skuta, pola šalice juice krastavca i pola žlice maslinovog ulja. Nanesite masku na lice, ostavite na za petnaest minuta i zatim isprati mlakom vode. Budući normalnu kožu već tiho zdrav, primjenjujući ovaj maskom jednom tjedno je više nego dovoljno za prirodne njegu kože.
Maslinovo ulje Face masku za masnu kožu; Za masnu kožu, napraviti lice paket miješanjem zajedno jednu šalicu zobeno brašno, polovina žlica maslinovog ulja, morske soli i pola šalice kiselo mlijeko. Nanesite smjesu na lice petnaest minuta i zatim isprati. Ova maska ​​lice pomoći će u čišćenju pora temeljitije, čime se sprječava bubuljice, akne, zits, koji masnu kožu je vrlo sklona.
Pročitajte više na:, maslinovo ulje na koži, svjetlo Maslinovo ulje Vs maslinovo ulje, osim što je vrhunski face cleanser i važnu sastojak u maske, maslinovo ulje služi kao veliku hidratantnu kremu previše. Da biste koristili maslinovo ulje za lice za masažu, ja radije koristiti maslinovo ulje koja je dostupna na tržištu za kuhanje. Maslinovo ulje kao ovlaživač pomoći u održavanju koži i hrani, dakle, čini lice rosan-meka i užaren.

No comments:

Post a Comment