Saturday 1 October 2011

Stvari znati kada Kupnja kuća

Otkako dan smo započeli razumijevanje stvari i početi dobivanje izloženosti velikim loš svijet vani, mislim da većina nas ima želju da posjedujete kuću. Za one koji su ga zaradili teško, to je definitivno nebesko boravište za njih! Međutim, općenito previše, to je uzbrdo uspon, koji je iskustvo iz prve ruke, vidjeti mene kada mi je brat kupio kuću. To je doslovno kao Jack i Jill (čitaj moj brat i njegova supruga) je otišao gore na brdu kako biste dohvatili kantu vode (čitaj kupiti kuću)! Oni su bili na svojoj wits end, trčanje iz jednog ureda u drugi. Na kraju, oni su ga dobili. Srećom, oni su već bili upoznati sa stvarima znati prilikom kupovine kuće, tako da je aspekt je izdvojiti. U slučaju da se pitate što su one stvari koje trebate znati prije kupnju kuće, tekst doći Može vam pomoći uštedjeti nešto traje od jednog šaltera na drugi post.
Gdje je stranka Večeras, u redu, znam da nema party večeras, ali dopustite mi da vam kažem 'gdje' je iznimno važno pitanje kad je riječ o kupnji kuće. Ukratko, provjerite lokaciju i susjedstvo. Pribavljanja informacija o kuće ili stana iz svoje potencijalne susjeda je uvijek dobra ideja. Također, pobrinite se da je osnovni sadržaji ili sadržaji poput supermarketa ili bolnici, ili bilo koja druga stvar možda trebate je u blizini. Idi na prilično mirnom susjedstvu. Kada je u pitanju znajući stvari kada kupujete kuću, to je vrlo primary aspekt. Pročitajte više o prvi put kući kupac savjet.
Fiskalni Fitness, pobrinite se da vaše financijsko stanje s obzirom na kupnju kuće je dobar. Planiranje proračuna, uzimajući zaliha Vaše financije i koliko dom zajam će vam trebati je jedna od najvažnijih stvari koje trebate znati kad kupujete kuću za prvi put. To će vam pomoći u izbjegavanju last minute glitches dok je upravljanje vašim financijama i dovesti do glatke proces o kupnji kuće. Na primjer, kada kupujete kuće, ako bi 20% kapara, vrlo je vjerojatno da će dobiti niža kamatna stopa.
Kuća Lov, to će teško biti slučaj da vidite kuću i tamo - to je to! Što podmiriti za tu kuću. Čak i ako se dogodi, preporučljivo je provjeriti koliko kuća kao što prije nego što možete podmiriti za jedan. To daje fer ideju na tržištu kao traženih cijena kuća teško prikazati njihovu pravu vrijednost. Jedini način da gauge pravu vrijednost kuće je kroz obličje at što je više moguće. To mora biti među top 10 stvari koje trebate znati kad kupujete kuće. Ako ste prvi put kući kupac uz investicije u tijeku, možete držati tabulatori na proces kako bi se osiguralo da nema pogrešaka.
Nekretnine u Real?; Možete ići za roping u agenta, ali dame i gospodo, koja bi mogla biti malo zeznuto. Naravno, oni će vam pomoći s oko temelje, ali oni ne mogu biti potpuno pouzdana. Oni mogu stvoriti iluzorno sliku prostora i stana. Dakle, važno je vidjeti mjesto i napraviti neke temelje sebe. Štoviše, oni mogu tražiti velike provizije, što bi moglo biti teško na vaše džepove. Dno crta, dakle, je odabrati agent za nekretnine, ako imate, ali pažljivo. Pročitajte više na novi savjeta dom kupnji.
Zamazan tla?; Tla obvezna je provjeriti prije nego što kupite kuću. Kuća mora biti izgrađen na zemljištu koji je kompatibilan za ljudske naseljenosti. U protivnom, moglo bi se pokazati plodnim tlom za štetočine i će vas koštati bogatstvo da biste dobili osloboditi od tih buggers!
Pročitajte više na:; prvi put kući kupac kredita; prvi put home kupac Checklist, na kraju, ne hrle u stvari i kupiti kuću u žurbi. Inače, možda ćete završiti u stečaju. Uzimajući vašu odluku nakon vaganja pro i kontra od kuće je mudra stvar za napraviti i bitan je faktor među stvari koje trebate znati kada kupujete kuću. To je vaš stan, to je svjedok svoj život, to mora biti vrijedno toga, zar ne? To čini mi se podsjetiti na ono što Goethe je rekao - On je najsretniji, bio on kralj ili seljak, tko pronađe mir u svojoj kući.

No comments:

Post a Comment