Wednesday 21 December 2011

Auto Carpet čistiju

Auto tepisi su podvrgnuti najviše prljavštine i prljavština u automobilu, kao i svaka osoba koja ulazi u automobilu dolazi više prljavštine, prljavština i šljunka. Ne zaboravite ljepljive bombone i gnjecav hrana izmet prianjaju na auto tepih nakon vožnje sa svojom djecom i naravno naše male kućne ljubimce sliniti ako imamo jedan! Sve ovo konstantna i intenzivan zlostavljanje na automobilu tepih često daje joj izlizan izgled. Treba očistiti auto tepih na redovnoj osnovi, za održavanje izgled unutrašnjosti vozila u izvana. Postoji nekoliko automobila tepih čistiji proizvodi dostupni na tržištu, pomoću kojih možete zadržati vaš automobil tepih čist.
Čišćenje tepiha Car
Ti bi mogao pristupiti profesionalni čistača tepiha da se vaš automobil tepisi očistiti kad izgledaju zaista prljavo, međutim, na tjednoj osnovi, to nije moguće slati automobil na profesionalni za čišćenje. Let's imaju pogled na neke čišćenje auto tepiha, koje možemo upotrijebiti na tjednoj bazi kako bi dobili prljavštine iz naših automobila tepiha.
Korak 1: PRAŠINU; Take out tepiha automobila po unbolting sjedala i ih prašine temeljito. Ovo će uzrokovati sve prašinu, prljavštinu i šljunka da padne.
Korak 2: usisavanje, Lay tepiha na podu i vakuum dobro. Vakuum podu automobila kao dobro. Pomicanje sjedala naprijed-nazad za pristup dovoljno površina.
Korak 3 šamponiranje, tepiha mrlje uzrokovane namirnica, prljavština, blato, itd. može biti prilično izazovan za borbu. Šamponiranje tepiha pomoći će riješiti mrlje, dakle, dobiti teške tepih šampon. Možete se također može pripremiti vlastitu šampon tepih automobil miješanjem 1 žličica deterdžent za pranje posuđa u kantu s 3 / 4 galon mlake vode. Naprijed dodati 1 pintu trljanje alkohola, 2 tsp bijelog octa AND1 tsp amonijaka. Promiješati i sipati u praznu sprej bocu.
Korak 4: scrubbing; Poprskajte šampon lagano na auto tepiha i ostavite šampon da se natapa minutu. Korištenje najlon četke nježno pročišćavati tepih. Dip najlon četkom u kantu čiste vode i nježno pročišćavati opet. Ponovite četkanje i scrubbing na različitim područjima tepih, dok cijeli tepih je čist. Na kraju, trebali biste biti lijevo s sić prljavih smeđe vode. Baciti smeđe vode i nastaviti ribanje, dok je voda u kantu ne okrenuti smeđe. Međutim, pokušajte koristiti minimum vodu moguće.
Korak 5: Dabbing, uzmi čistu suhu krpu s dobrim upijaju kapaciteta i DAB nježno na površinu automobila tepih. Dopusti krpom da apsorbiraju što je više moguće vode. Kada se tkanina postane mokro, koristiti drugu mokri komad tkanine i dalje dabbing. Stop kad krpom više ne upija vodu iz automobila tepih. Ako tkaninu upija prljave vode, onda je pokazatelj da tepih je još nečist i treba više četkanje. Ako krpom dolazi off sa samo čistom vodom, onda znate imate pročišćenu dobro.
Korak 6: za sušenje i zamjena; jednom automobilu tepisi su bili očišćeni i dabbed, vrijeme je da ih postavite na suho pod suncem. Jednom oni imaju osušeni mjesto ih natrag u njihovih pozicije i uživajte vožnja u čistom automobilu!
Pročitajte više na:; Car Interijer: Savjeti za Čišćenje Car Carpet; Car Tapetarstvo Cleaner; Prije uzimajući vaše čišćenje automobil tepih i tarifni očistiti automobil tepisi, pobrinite to je sunčan dan i nećete lice teškoćama u dobivanje ih sušenim nakon pranja. Priprema vlastiti automobil tepih šampon će vas spasiti od granatiranja iz puno novca na komercijalni auto šampon. Međutim, ako nemate vremena za pripremu sebe i ne smeta skupi šamponi, a zatim provjerite neki auto tepiha čišći recenzije i dobijete jedan. Najam tepih čišći strojevi su također dostupne, koje pomažu očistiti auto tepiha.

No comments:

Post a Comment