Saturday 24 December 2011

Falling in Love s oženjenim muškarcem

Ljubav je slijepa, pa su tako reći. Ali u kojoj mjeri, ne znam.
Jenny i Oliver dijeli neobjašnjiv obveznica, koji je nastavio graditi kao sporo cvijet lotos da intenzivirana uz hladnoću noći i shied daleko kad sunce darted gore. Oni su bili nematerijalne glina spremno da se isklesane od strane majstora. Kao što je božansko dizajn tempered obveznica, bliskost pojačanu između, dajući odnos, tajanstveni osjećaj trajnosti. Njegova jednostavnost ju je ostavio u oceanu mislima, priča o nevoljama, u trenucima ljubavi. To je skala emocija ispunjen brige i briga, očaj i nadu, suze i osmjehe, radosti i tuge. On je pjevao pjesmu nade za nju. Pjesma, koju je napravio zavjet pokazati joj put. Pjesmu, obećavajući joj hranjivost zagonetnim povezati oni dijele. Kao što pjesma maskiran sa svojim strahovima, ona je odlučila da hoda s njim težiti za obveznice koja je besprijekorno njihova, iznad nikome raspravu ili procjene.
Da, veze oni dijele je njihovo, ali nažalost since Oliver je bio oženjen, on dodaje neke realne dimenzije na njega. Njegov bračno stanje, napravio situacija ne samo svoje poslovanje, ali proširen onima njima povezana. Jenny je pada u ljubavi s oženjenim muškarcem, slijepo, znajući da je odnos nikada ne bi žeti slika je željeni. Njena realizacija, njezina je vodio na putu prema bave se u ljubavi s oženjenim muškarcem, na pragmatičan način.
Pravu stvar, on je bio oženjen, imao je ženu, djecu, proširenim obiteljima a osim toga on je bio stariji. U početku, on je počeo s kasnim noć pričajući i nezaustavljive tkanina, što je dovelo do tajne sastanke. On je bio, i još uvijek je (tako da ona vjeruje), savršeni čovjek je ikad sreo. Oni dijele iste ciljeve, intelekta, želje i nadasve duhovni povezati. Dakle, ako je bilo toliko mnogo stvari koje podržava ih se zajedno, a zatim, nakon što je afera s oženjenim muškarcem, činilo se kao prava stvar za napraviti. Budući da je, on je također osjetio grijanje kemije, poniranje bio uzajaman, ali iracionalno u dugoj vožnji. I tako je počeo epohe izradu okrenuti, iu njihovim životima ...
Ne uvijek; Oliver htjela, baš kao ga ona htjela. Bilo je baš kao Garth Brooks pjevao, It's kada ste biranje 6 brojeva samo da objesiti gore telefon, vozeći križ grad samo da vidim ako ona's home, buđenja prijatelja u mrtvih noći samo čuti 'em reći to gonna biti redu, kada ste pronalaženju stvari učiniti ne zaspati uzrokovati znate ona ću biti tamo u vašem snove, bila siguran više nego memorije za njega.
Kao dana postaju mjeseci i mjeseci promijenjen do godinu, oni mogli ograničiti odnos na samo aferu. Nije mogao počiniti, jer njegovu etiku, rekao mu inače i ona ubrzo razumio ovo. Pada u ljubavi s oženjenim muškarcem, samo bi se izvanbračne afere. Iako, bilo bi nepošteno, a da ona nije željela učiniti život s njim. Koliko god je poželio isto, ona namotanim pod pritiskom krivnje sve više i više. Odjednom, zaljubljivanje s oženjen čovjek, činilo da oba njihovim svjetovima raspadne, kao stvarnost ošamario u njihovim lice, podsjećajući ih vratiti svoje živote. When Oliver's supruga dobio znati ga, stvari, dobio kiselo za njih previše. Međutim, budući Oilver i njegova supruga imao djecu uključeni, rekla dade mu drugu priliku. Jenny znao da ona nije mogla biti nepošteno nju ili njega bilo više. I tako su morali pustiti svoje ludosti i krenuti dalje ...
Moving On; Premještanje na nakon razbiti, je najteže i bolno stvar za učiniti. Otišla u masivne depresije i socijalne povlačenje. Joj ubio ne čuti njegov glas i spavati njegovim poruke. Ali, ona je morala to učiniti. Kasno noću chatova i dan vrijeme telefonske pozive zaustavio, osim za povremene 'hellos'. Upoznali su se, samo na javnim mjestima i uzdržati od bilo koje djelatnosti koja je podsjetnik na afere. Oliver je podupire Jenny odluke. Ona previše razumio potrebu premjestiti na, i dobiti natrag na stazu. Ona je dobio koji su uključeni u njezin rad, zaboraviti o tome i on se vratio onome što mu je, s jasnim savjesti. Tako povrijediti, ali jači, oni preselili na i saznao da povezati oni dijele imali ih lijevo s izgrađuje umovima, za bolje živi naprijed.
Dakle, ovo je priča o njihovim životima, kada se Jenny je pada u ljubavi s oženjenim muškarcem. Međutim, ako ste zaljubljivanju u oženjen čovjek na poslu, može očvrsnuti stvari za vas. Dakle, rad s glavom a ne srcem, jer ne može biti pravo i uvijek, u mom prijedlog. Ljubav svibanj biti slijepa, ali to ne znači, ti povuci svaki čin sebe povrijediti. Vaše sreće možda najvažnija stvar vam, ali to ne vam dati pravo ukrasti tuđe. Oženjen čovjek dolazi s prtljage, pa ako niste spremni to prihvatiti, ne možeš ga poremetiti bilo. Na kraju, želio bih reći, slijedeći svoje srce svibanj ne uvijek biti prava odluka. Pazite!

No comments:

Post a Comment