Sunday 25 December 2011

Kako napraviti Monkey čarapa

Čarapu majmun je igračka napravio čarapa dizajniran u obličju majmun. Iako to nije popularna kao plišanih medvjedića, ovaj čarapa igračaka je bio ljubimac djece godinama. Sastoji se od jednostavnog par čarapa izrađenih na klasičan igračku, nalik majmun. Međutim, ljudi najčešće misle što čarapa majmun kod kuće može biti vrijeme konzumirajući i teško, ali zapravo to nije tako. Iako je majmun čarapa može biti ili pomoću šivaćim strojem ili ručno, ovdje u ovom članku ćemo naučiti kako napraviti čarapa majmun ručno, tj. bez korištenja stroja za šivanje.
Kako napraviti čarapa Monkey za djecu?
Ovdje su jednostavne upute o tome kako napraviti čarapu majmun bez šivanje stroj koji su lako slijediti i može biti pokušao bilo novak umjetnost i obrt ljubavnik. Više o djecu obrta.
Materijali Obavezno:; Par smeđe rad čarape s crvenim potpeticama, okrugla glava krojačica pina; Teški nit, kao nit prošivanje ili rupica, Bag poliesterskih plovila fiberfill na stvari majmun, drveni kolčić ili duge drške drvenom žlicom, tamno smeđe ili crne tipke za oči, igle s velikim očima, škare, Upute:; s nogu okrenite čarapu naopačke i pin čuvanje njihove desne strane zajedno. Thread iglu s teškim nit i počinju s jednim od majmuna nogu, napraviti bod na vanjskom nogom i kravata nit uz pomoć prstiju. , Uzeti bod umetanjem iglu iza kraja prvog uboda, a zatim nacrtati iglu i konac prema gore i kroz čarapu uoči prvog uboda kraja. Ponovite korak za drugu nogu, kao i. To će stvoriti malo fleksibilnosti i stabilnosti u šav. , Izrežite čarapu duž linije između šavova do točke gdje prepone bi trebao biti. ; Polako okrenite tijelo i noge s desne strane se kroz otvor na prepone i stvari s fiberfill do punog i čvrst, ali još uvijek mekan na dodir. Također možete koristiti kolčić ili dugom ručkom drvene žlice na snagu fiberfill u noge. Nakon puna, zatvorite otvor pomoću oblačan uboda. Koristeći iste šivanje tehnici, stitch zajedno punjene djela za ruke, rep i uši majmun. ; Za formiranje majmun glavu, gotovo 5 i pol centimetara od vrha glave, umetanje igle i izvući nit kroz majmun leđima. Pričvrstite nit od vezanje s prstima dvaput, ostavljajući 2 inch kraja. Uzmi malo šavova oko čarapu tijelo, vuče konac malo dok ne dođete do prvog uboda. Povucite nit tight dovoljno formirati izgled vrat i napraviti kravata-off bodom ali ne rezati nit. Stitch preko vrata opet ali ovaj put kravata off i cut nit, ostavljajući drugu 2 inča kraja. Povucite oba krajevi nit do unutrašnjost tijela. , Mjesto i pin ruke na tijelu strane, što jamči da ćete ugurati u ruke sirovina strane. Stitch na mjesto koristeći sićušne oblačan šavova i povlačenjem konac tight svaki put. Pobrinite se da svi rubovi sirove prošiveni prema unutra. ; Ponovite gore korak za šivanje rep stavljanjem ga malo iznad Monkey's dnu. Slično bod uši na stranama glave, o ¼ inch okolo izvan uši da bi ih gledati više vjeran. , Da priložite majmun nos komad, okrenuti pod sirove rubu i čine privremeni trčanje uboda po komad držati ruba na mjestu dok šivanje u tijelu. Stuff ispravno with fiberfill i pin komad na mjestu tako što kratkim oblačan uboda. Jedanput ispunjavanja, uklonite privremenu uboda. , Na kraju, kako bi oči majmuna, bod na dugme ili izvesti oči. Ako želite, također možete vezati crvene vrpce u luk majmun okolo na vrata da ga izvanredno izgleda. ; Pročitajte više na:; Ideje za čarapa lutke; čarapa Monkey upute; Nisu oni jednostavno? Pa, siguran sam da slijedeći navedene upute o tome kako napraviti čarapa majmun, bit ćete u mogućnosti to izraditi tvoj čarapa majmun bez puno napora i vremena. Zabavite se!

4 comments:

  1. Htio bi kupit 50 majmuna razlicitih boja! Dal je netko zainteresiran za poso?

    ReplyDelete
  2. Dali je tko zainteresiran za kupnju plišanih majmuna?

    ReplyDelete
  3. Mene bi zanimalo! Evo moj mail pa mi se javite bifore84@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Javite se na gmail ako je netko zainteresiran za kupnju plišanih majmuna
    nitkoo.bitan@gmail.com

    ReplyDelete