Wednesday 28 December 2011

Auto pojedinostima Savjeti

Briga za vas auto desno od početka pomaže vam održavanje njegovog novi izgled i štedi puno buduće troškove. Ignoriranje održavanja može dovesti do neprivlačan obličje eksterijere i prljavih interijera, koji će trošak puno kada odlučiti dobiti ga radio na. Dakle, ovdje su neki auto pojedinostima savjete i trikove koji će vam pomoći u održavanju izgled ovog komada luksuza, zabave i avanture.
Auto pojedinostima Savjeti i trikovi
Što je Auto pojedinostima?; Sada, ako niste svjesni što točno znači auto detaljima, tu je odgovor. Pojedinostima je u osnovi postupak izrade vaš auto izgledati najbolje ili jednostavno održavanje njezine interijera i eksterijera izgled. Tko ne voli voziti svijetao, sunčan auto? Dakle, detaljno će uključiti uredan autopraonica, pričvršćivanje manjih ogrebotina, boja obnoviti, gdje god je potrebno, auto depilacije, poliranje, čišćenje unutrašnjosti uključujući i ploči s instrumentima i presvlake. Naravno, ne zaboraviti one mrlje na presvlake i drugih interijera i prljavštine u pukotinama koje je teško da biste dobili osloboditi od i često zbog čega automobil izgleda stari!
Kada treba li vam auto pojedinostima?, Pa kad mislite o pojedinostima auto, zajedničko pitanje koje proizlazi u tvom umu je, kada bih trebao učiniti?. Dakle, jedan od osnovnih auto pojedinostima savjeta je da se raspored jedanput u mjesecu. Sada možete definitivno imati jedan dan mjesec besplatan za Vaš automobil, koju obožavam puno!
Dok je većina pojedinostima dijela može biti učinjeno po vama s nekim know-how, neki duboko čišćenje će trebati profesionalnu pomoć. Jedan od bitnih auto pojedinostima savjeta je parkirati svoj automobil u hladu dok radite na njemu. Neka je premjestiti na stvarni auto pojedinostima savjete.
Pranje Car; Pranje je jedan od najvažniji dio pojedinostima. Doing ovo pažljivo je bitno održavati boju i sjaj vašeg automobila. Iako je većina od vas možda bude samo branje gore jelo sapun ili deterdžent oprati automobil, dopustite mi reći da je samo nesiguran za vaš automobil! To se obično dovodi do feding u boji vozila boje. Pa je jedan od najvažnijih auto pojedinostima savjeta je da se odluče za kvalitetne automobilske šampon. Oni su posebno formulirani za čiste i štite boje bez stvaranja bilo kovitla i ogrebotine. To su također poznato da dodatno dati sjaj za vaš automobil. The sljedeći automobil s pojedinostima savjet je da ne koriste ručnici kupelj, samo se odlučiti za mikrovlakana ručnici. U slučaju malih zakrpa gdje vaš automobil treba neke boje obnoviti, možete se odlučiti za automobil dodir slikanje kod kuće, a zatim nastavite s voskom.
Pročitajte više na:, Kako to Škripac Car Rust; Paint Your auto kod kuće, waxing automobilu, nakon što su učinili s perilicom, vrijeme je da voska vaš automobil zaštititi boja i poboljšati svoj izgled. Waxing će se održavati otmjen izgled i štiti površinu. Provjerite je li auto je suha i bez prašine. Uzmi kvalitetan tekući vosak i sprej na tijelo boje. Potom, to koža s mekim ručnikom ili koža divokoze. Također možete se odlučiti za "vosak-off 'ručnik koji će savršeno koža vosak. Sjeti ne primijeniti vosak na plastične ili čelika eksterijera komponenti, ona mora pokriti obojane površine samo! Check out recenzije vosak auto dok kupnji jedan. Neke od ovih samo raditi za zaštitu površine, a neki i pečat manjih ogrebotina. Pročitajte više o obojena automobilu vosak.
Za svijetle ogrebotine, možete se opredijeliti za jednog od najboljih punila ili poljski. Iako mnogi smatraju da poljski i voska su isti, Ispričat ću vam i različiti proizvodi koji se upotrebljavaju za različite svrhe. Dok vosak štiti površini auto boje, polish koristi za poboljšanje sjaja i popraviti auto ogrebotina i kovitla.
Čišćenje interijeri automobilu; Morate vakuum vaš automobil temeljito, svaki kutak i područje treba biti izrađen na da biste dobili osloboditi od prašine. Kupite dobar brand automobila usisavača. Iako ćete raspored auto pojedinostima jednom mjesečno, jedan je od automobila pojedinostima savjeta je da se vakuum svaki tjedan. Za kožu presvlake, najbolje je odluče za pH-uravnotežen kože čišćenje proizvod. Probajte ga na malom području prije nego koristeći. Također možete se odlučiti da zadržite ovaj zadatak za čišćenje presvlaka i ostatak automobila interijera za profesionalni. Čišćenje auto tepisi, te ih zamjenjujući u pravo mjesto nakon potpuno su suha Ne treba zaboraviti.
Pročitajte više na:; Kako očistiti auto presvlake, kako Reupholster u autosjedalici, a spomenuti auto pojedinostima savjeta sigurno će vam pomoći zadržati vaš auto u elegantan uređaj. To će također uštedjeti troškove održavanja automobila. Dok je davanje automobila u profesionalni za dubinsko čišćenje ili drugih usluga, provjerite da li se odlučiti za najbolje usluge. Užitak u vožnji čistu i sjajnu automobila!

No comments:

Post a Comment