Friday 30 December 2011

Kako Ubiti mravi

Tijeku zaraze mrava ne šala. Staze od crne, crvene ili požar mravi može biti vrlo uznemirujuće, kao i neugodna. Koračni na stazi i da crveni mravi cijele noge, sa stinging ugriza slijediti je jedan od najvažnijih bolan puta može proći. Osim toga, ako imate malu djecu ili starije djece igraju u kući, ne želite da budu ugrizao mravi. Tako da je najbolje da se opremiti sa različitim načinima kako mravi ubiti u kući. Pesticidi i komercijalne sprejevi dostupni su za ubijanje mravi, no, smrad pesticida i drugih nuspojava (štetno za kućne ljubimce), nekoliko ljudi traže načine kako ubiti mrava zatvoreni s prirodnim lijekovima. Prije nego što krenemo dolje naći način da će ubiti mrava u kući, pročitati neke činjenice o mravima.
Kako ubiti Mravi s Proizvodi za kućanstvo
Najbolji način za ubijanje mravi je po zalivši toplom vodom na mravinjak i njihovih staza. No, ako vam ovo previše opasni za sami, onda ste mogli probati neke od niže navedenih metoda.
How ubiti Mravi s boraks, a Borić kiselina; Mix neke boraks sa šećerom tako da boraks ne reagira brzo, time dajući mravi dovoljno vremena za njih da preuzmu hranu doma i podijelite ga sa svojom obitelji. Mravi će ga jesti i umre. Za njih je ubijanje borne kiseline, te morati dodati neke borne kiseline mrav trag. Također može dodati malo šećera i vode neke borne kiseline i zakucavanje jedan pamuk loptu u nju. Zatim, koristite loptu pamuka mrlja put mrava. Mravi će biti namamljen slatko rješenja, piti borne kiseline smjesu i umrijeti. Pročitajte više o home pravni lijek za ubiti mrava.
How ubiti Mravi with Kukuruzna kaša, Da li ste znali kukuruza bi se mogla koristiti kao oružje za uništavanje mrava? Kada mrav jede palentom i pije neki vode, kukuruza ingested buja unutar njenog tijela, uzrokujući probavne organe da nabubri i nanoseći im da umru. Since palentom nije štetan za ljude i domaće životinje, ne posjeduje nikakvu opasnost, čak i ako slučajno progutaju. Pročitajte više o leteći mravi: kako da biste dobili osloboditi ih.
How ubiti Mravi sapunom, raspršeni mlaz vode, Mravi umrijeti kad doveo u kontakt na sapun i vodu. Na bočici, neki mix sapuna rješenje i vodom i sprej ga na stazi mrav. Možete čak i sipati rješenje o mravinjak. Mravi will utopiti i umiru u sapun vodi. Međutim, ubiti unutarnju mravi, pobrinite se nitko ne hoda po skliskom podu. Pročitajte više na dobivanje osloboditi od mrava.
Ubiti How Ants u Yard Naravno, mravi može dokazati da se bol u povrtnjak. Kako ubiti mrava izvan kuće odnosno u vrt ili dvorište, može koristiti tretmane lula. Morate uzeti neki duhan i učiniti čaj s njim. Nemojte zaboraviti koristite rukavice dok rukovanja. Sada bacite mokri duhan i sipati rješenje o mravinjak mrav i staza. Mravi će umrijeti. Također se može pospite baby puder na mravinjak da će ih ubiti. Pročitajte više o uzimajući osloboditi od mrava u biljnom vrtu.
How ubiti Crveni mravi organski, u staklenku, mjesto neke med i boraks u prahu. Stavite staklenku u blizini mravinjak mravi i omogućiti da svoj put do slatke, mami rješenje. Mravi će uslijediti slatki miris i pokušati popeti u posudu da imaju svoje ispuniti. Međutim, oni će imati tvrd vrijeme penjanje out. Nadalje, čak i ako su uspjeli popeti out, boraksa raditi svoj put u svoja tijela i na kraju ih je ubiti.
Pročitaj više na:, kako dobili osloboditi od mravi, Letenje mrave u kući; Da biste spriječili da se vrate mravi, budite sigurni da ste bez hrane leži okolo na podu ili countertops. Obrišite dolje sve površine čiste s nekim blagim bjelilo ili ocat rješenje i držati sudoper čistim. Redovito čišćenje i PoP u kuću. Mjesto slastice i druge savories in hermetičan kontejnera. Čistoća je najbolji način da mravi na uvalu i to je najučinkovitiji odgovor na vaše pitanje, "kako ubiti mrava u kući '.

No comments:

Post a Comment