Monday 12 December 2011

Brazilski kose Ravnanje

Jeste li tipičan žrtva kovrčavu neposlušnu kosu? Zatim, to figure koje ste u potrazi za informacijama o brazilskom hair ravnanje. To je ravnanje tretman koji čini kosu UN-neposlušnu i lijepo ravno najmanje 2 do 3 mjeseca. Zvuči kao isplativo ponuditi? Zar ne? Sigurno je. Ima mnogo drugih imena, kao što je Brazilac keratin tretman, keratin hair ravnanje tretman, Coppola keratin ravnanje, keratin kompleks liječenje, tekući keratin, i Global keratin. Dakle, javite nam više o ovom multi-titular tretman (wow, koji može biti tongue twister!). Pročitajte više na njegu kose.
Brazilski Hair Ravnanje liječenje, au odnosu na druge (relativno) permanent hair ravnanje tretmani, brazilski hair ravnanje ne čini kosu staviti tanki izmjenom kosa stanice. Umjesto toga, ona reconditions kosu i ostavlja ih bez neposlušnu. To ne dopustiti kosa sklupčati se unutra na krajevima i daje zatim sjaj i soft osjetiti na njih. To čini izgled kose, naravno, ravne i vrlo zdrava. Ovaj tretman koristi keratin, koji je protein koji je prisutan u kosu, nokte i kožu, bilo kako. Međutim, kosa postupno raste natrag na svoje prirodno stanje do kraja od 8 tjedana do 4 mjeseca. Pročitajte više na kosu ravnanje šampona.
Brazilski Hair Ravnanje proizvodi; U svim tehnikalija je keratin u ulivena u svježe opranoj kosi, topline. To jača svezom kose, bez mijenjanja prirode obveznica. Dapače, to zaglađuje kutikule i popravci kose štetu. On je rekao da se jedan od razloga zašto kosa izgleda zdravije na kraju tretmana. Tretman ne mijenja unutarnje strukture kose, međutim, ljudi su doživjeli svoje kose da bude jači i puno više rukovanje nakon tretmana. Pročitajte više na kosu straighteners i metodama.
Brazilski Hair Ravnanje procesa, Dakle, vjerujem da nakon svih bunca da ste već čitali o liječenju, morate biti prilično znatiželjan o procesu. Proces je prilično složen. To je tehničar ovisan. Recite nam više o tome. ; Kose temeljito operu kako bi se osiguralo da ne postoji ostatak bilo kojeg proizvoda u kosi. To je učinjeno sa soli bez Clarifying Shampoo. ; Kosa je udarac suši do trenutka kada je 100% suha. Tada je dlaka četkice za izglađuje čvorova. , Tada keratin rješenje se primjenjuje za svaki cjedilu kose. To je učinio po rezova kosu out. ; Sljedeći korak je zauvijek dio biti ispravljeno pet puta s određenim 450 stupanj flat iron. To je ono što prožima rješenje u kosu. ; Kosa mora ostati kao takav za 72 sata. U ovom vremenu, kosa ne mogu biti zabodena ili presavijeni na bilo koji način. U slučaju da su se dogoditi, treba ga straightened out opet. ; Konačno, rješenje je isprano, temeljito, sa natrij besplatan šampon i omekšivač. ; Da, postupak je jako teško i malo kompleksa. Međutim, kako kažu, krajnji rezultat je ono što stvarima. Pročitajte više na druge hair ravnanje tehnike.
Brazilski Hair Ravnanje troškova; proizvoda, odnosno keratin rješenje, nije jako skupo stavku za jednu kupiti. Međutim, nakon što prođe nekoliko faza u gospodarstvu, od trenutka kada dostigne krajnjeg korisnika, cijena je prilično visoka. Prosječna cijena tretmana mogu se držati na oko 300 dolara. Ipak, raspon je između $ 200 do $ 500. Check out ove savjete hair ravnanje.
Brazilski hair ravnanje je odličan način da se ravne, lijepe i upravljati griva kose. To je složen i zamoran postupak, ali sve je dobro što se dobro svrši, zar ne? Bacite pogled na keratin hair nuspojava liječenja, prije nego što ga zauzimaju. Dakle, javite mi svoje brazilske hair ravnanje iskustva. Ovo je gdje sam odjaviti! Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment