Monday 19 December 2011

Kako napraviti tekući sapun

Sapun je vrlo bitno kućanstvu stavke. Tekući sapun sada se vidi zamjenu sapun barovi na mnogim mjestima. Možete primijetiti da tekući sapun je naširoko koristi i preporučene od strane mnogih nad redovnim sapun barova. Mirisna, šareni tekući sapuni, a neke sadrže granule su samo lijep. Većina ljudi misli da su ovi obliku više pjeniti i pomoći čiste ruke temeljito, u odnosu na sapun barova. Uz mnoge prednosti, jedan od nedostataka tekući sapuni je da većina vrsta su skupi. Dakle, ako ste jedan od onih tekući sapun ljubitelje, evo kako napraviti tekući sapun kod kuće, jeftin način! Što je više, možete lako pretvoriti vaš bar sapun u tekući sapun koriste ove tekući sapun procedure donošenja.
Tekući sapun procedure donošenja
Kako napraviti tekući sapun: Recept 1 #
Sastojci Potrebni; 1 sapun bar, 1tbsp meda, 1 žličica glycerin, Voda, postupak, Start sapun proces donošenja od strane kipuću vodu u zdjelu srednje veličine. Dok ne uzavre, naribajte bar sapun. Sada prijenos grated bar sapun u blender i ulijte prokuhanu vodu preko njega i mješavina. Sada ulijte 5 šalica vode (sobne temperature) i glicerin i pustite ga da dobro pomiješati. Sada stavite med i ponovo uklopiti. Ulijte smjesu u veliku zdjelu i bič. Ostavite ga kao što je za oko 20 minuta. it Whip opet. Neka se ohladi, a zatim ga ulijte u tekući sapun kontejner. Možete mijenjati količinu vode dodaje, da su željene konzistencije. Ukrasni ili prozirna tekući sapun posuda izgledaju vrlo lijepo. Također možete dodati nekoliko kapi sapuna bojanje i sapuna miris na njega, prije nego što ga je zadržao za hlađenje i bič jednom.
Kako napraviti tekući sapun: Recept # 2
Sastojci Potrebni; 1 sapun bar, 5 žlice maslinovog ulja, vode, postupku, ovdje je jednostavan domaći sapun recept. Rešetke sapun bar. Sada kuhati 1 čašu vode u zdjelu za kuhanje ili tavi. Jednom kad uzavre, dodajte maslinovo ulje i ribani sapun na njega. Izmiješati sastojke dobro, možete koristiti mikser za tu svrhu. Toplina smjesu ponovno. Dodati oko 3-4 šalice vode, dobro promiješajte i ostavite da se ohladi. Napunite spremnik na tekući sapun boce. Možete povećati količinu maslinovog ulja ako je potrebno. Također možete dodati miris i boje po želji i dobro promiješajte, prije nego se smjesa ohladi. Pročitajte više na prirodni sapun.
Kako napraviti tekući sapun: Recept # 3
Sastojci Potrebni; 1 Castile sapun, 10 kapi sandalwood ulja 1 kap ulja eukaliptusa, 1 kap limuna ulje, voda, postupak; Škripa the Kastilje sapun. Kuhati 1 šalicu vode i dodajte naribani sapun na njega. Ulijte ovu smjesu u miješalica i mješavina dobro. Sada dodajte ulje sandalovine, eukaliptus ulje i limun ulje na ovu smjesu i dobro promiješati koristeći žlicu. Dodati 4-5 šalice vruće vode na ovu. Možete mijenjati količinu ulja po želji. Ostavite da se ohladi. Sipati ga u klasičnom tekući sapun boce. Također možete koristiti i druge eterična ulja poput lavande ulje, koje će biti najbolje za osjetljivu kožu.
Pročitajte više o Domaći sapun:; Kako napraviti Domaći sapun; Easy Sapun Making Recepti za djecu; Ideje za domaće Sapun aditiva; Kako napraviti tekući sapun definitivno nije težak zadatak, onda ono što ste čekali! Samo dobiti potrebne sastojke i imaju svoje bocu tekućeg sapuna spreman. Možete slijediti gore navedene postupke izrade domaćih sapuna i eksperimentirati malo dodavanjem raznih sastojaka u skladu s vašim potrebama kako bi se nježna, mirisna i jak!

No comments:

Post a Comment