Saturday 24 December 2011

Instalacija vinilni podovi

Ako želite promijeniti izgled svoje sobe, bez spaljivanja rupe u džepu, onda vinilni podovi mogao biti vaš izbor. Ovaj tip podnice je vrlo jeftin i jednostavan za instalaciju. Vinilni podnice osnovi dolazi u dva tipa, lima i crijep. Sheet tip je malo komplicirano instalirati, ipak, puno je lakše nego druge DIY zadatke morate imati ostvaren. Također, troškovi instaliranja vinilni podovi je zanemariv ako radite sami. Obzirom ispod su procedure instalirati podnice list vinil kao crijep podnice. Međutim, prije instaliranja vinilni podovi, je imperativ pripremiti sub poda do osigurate ispravnu instalaciju. Više o tome kako instalirati vinilni podovi.
Kako instalirati Vinyl Podovi
Kao što je spomenuto ćete prvo morati pripremiti sub katu za idealan završiti. Pod kat može biti ili drvo ili betona. Vi svibanj također instalirati vinilni podovi na postojećim keramičkih pločica podnice. U svakom slučaju, morate napraviti površina glatka, čak i bez bilo kakve pukotine, rupe, praznine itd. Za to je potrebno da provjerite pod kat ispravno. Možda će vam trebati šmirgl papir da se čak i iz drvene pod kat. Praznine i crevices konkretnih etaža može biti zapečaćene pri brtvljenu. Svaki popravak posla koji treba biti učinjeno na pod podnice mora biti učinjeno najmanje tjedan dana prije nego što su spremni da instalirate vinil podova. Nakon što ste uzeli brigu o svim deformacijom ili napukline u sub katu, to je vrijeme za brisanje poda sve nečistoće. Možete vakuum očistiti sobu ili jednostavno pomesti. Njega treba uzeti da Vaše sub podnice je lišen nikakve predmete koji mogu naštetiti vinilni podnice. Zatim izaberite bilo postupaka instalirati vinilni podnice, ovisno o tip vaše vinilni podnice.
Instalirajte Vinyl Podovi: Sheets
Uzmi pravilan mjerenja sobe i napraviti grubu skicu, s prikazom svih mjerenja. Nakon što ste učinili s njom, kupiti vinil list koji će dovoljno zahtjev prostorije. Također kupi galon epoksi ljepila. Dodatne kupi bi uključivati ​​podnice nož, gletera, osjetio marker, itd. Uzmi role vinil lima u otvoreni prostor i ga postaviti u smjeru, kao što bi u vašoj sobi. Koristeći osjećao marker, označiti dolje sve mjerenja na vinil list. Držite dovoljno prostora za prilagodbe na sve strane (kasnije možete trim ga da stane). Započnite rezanje lima uzduž označene mjerenja. Ovaj korak mora biti učinjeno vrlo pažljivo i polako. Iako, možete napraviti male prilagodbe ovdje i tamo, veće kikser bi cijene vam cijeli list. Jednom, imate rezati list kao po Vašim mjerenja, ga uvaljati jednom opet i odnesite vašem sobu. Zagledati otvoriti konzervu epoksi ljepila i proširila u velikodušan iznos na pod kat s gleterom. Pobrinite nema mjehurića zraka. Zatim bez unrolling vinil list, odnesite ga jedan rub sobi. Zatim polako stavite lima na podu i početi unrolling it (pobrinite odgovarati rub sobu s ruba trimmed vinil sheet!). Pritisnite list kao što ga početi širiti na podu. Trim višak vinil list preko rubova. Ako vaš soba ima bezbroj kompleks dimenzije, ponovite isti postupak ali pobrinite označiti mjerenja točno. Pročitajte više o tome kako položiti vinil pločice.
Instalacija vinilni podovi: pločice
Ovaj posao je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko sati, ovisno o veličini vašoj sobi. Posao je nered-besplatno kao ne trebate morati boriti s ljepilom oozing cijelom. Vinilni crijep podnice dolazi s samoljepljive pločice, koje su uglavnom u veličini 12''x12''. Vi jednostavno morati oljuštiti crijep iz ljepilo papir da štapovima na stražnjoj njega i onda stick na podu. Možete instalirati vinilni podovi over crijep sub poda kao i drveni sub katu. Proces treba započeti na sredini sobe i postupno nastaviti prema rubu. Biste pronašli centru sobe, jednostavno nacrtati linije iz središta dva suprotna zidova. Ponovite za drugih zidova. Mjestu gdje se linije međusobno sijeku je središte svoje sobe. Započnite postavljanje pločice obrazac ovom trenutku na rubu sobi.
Drugi način instaliranja vinilni podovi jest čavlima vinil list na rubovima. Međutim, ova metoda je vrijeme konzumirajući i korisno samo ako imate planove promijeniti svoju podnice u budućnosti. Ako nemate planove za pregradnja u bliskoj budućnosti, možete odabrati bilo od navedenih metoda instalirati vinilni podnice.

No comments:

Post a Comment