Tuesday 20 December 2011

Kako napraviti Plutajući Police

Plutajući policama obično se vidi u mnogim kućama i koriste se za različite svrhe. To su u osnovi policama postavljene na zid na način da je podrška nije vidljiv, pa se pojavljuju kao da su plutajući. Možda se pitate kako napraviti police plutajući, kako ih popraviti i kako bi ih gledati najbolji? Pa, evo kako napraviti plutajuće polica, kako to škripac njima je vaš izbor koji ima puno mogućnosti. Nakon što se odlučite na mjesto plutajući police, ostatak nije težak zadatak za izvođenje. Tako, Let's saznati.
Kako napraviti Plutajući Police: Postupak
Korak 1; Uzmi drvenih odborima željenu vrstu. Jedno koristi za potporu mora biti dva inča debeli i jedan koristi za rok može biti 3/4-1 inča debeli. Odlučite mjesto plutajuće police. Odlučite broj policama želite i shodno dogovoriti ih da imaju klasični plutajuće polici dizajn. Označite mjesta.
2. korak, a sada odlučivati ​​veličine plutajućih police, koliko široka i koliko dugo ih želite. Ovaj potpuno ovisi o Vašim zahtjevima. Neka nas odvesti naše polica biti 12 cm široka i 30 inča dugo. Isto tako, odlučuje o visini na kojoj se nalazi na zidu. Ovo je mjesto gdje trebate popraviti svoje podržava.
Korak 3; Ako se pitate kako napraviti policu plutajuće zagrade, koji nisu vidljivi, ovdje je postupak. Mark poziciju. Uzmi 2x2 drvo koji je tako dugo dok širini polica, što je 30 centimetara u ovom slučaju. Popravi ovo na zid pomoću 5-7, 3 ili više vijke. Morate stavite ga ispod obilježavanje plutajuće policu, uskladiti svoju granicu s donjeg ruba police oznaka. To čini potporu polica.
Korak 4, a sada, uzeti 12 inča širok i 30 inča dugačak drvo koje je 1 inch debljine. Postavite ovo na 2x2 drvo fiksni u koraku 3, dodiruje zid. Sada, ovo popraviti koristeći 5-7 vijka s vrha polica okomita na 2x2 drvo na zidu. Pluta polica je spreman. Fix druge police u isti način. Pa, postupak je lako, ali ono što je važno je da vam ih mjesto pravo i pojača Vašu home dekor. Evo nekoliko savjeta o istom.
Kako napraviti Plutajući Police: plasman
Postoji niz opcija u smislu plasmana i cjelokupni dizajn plutajućih police. Prvo, razmislite o zid koji će se koristiti za popravak ove. Ovisno o veličini zida, odlučiti polici duljine. Prigodom fiksacije 2 ili više dugo policama, trebate obično popraviti ih jedan ispod druge. Ovdje je jedna od velikih velike zidne dekoracije ideja. Use mješoviti veličine police i staviti ih u tri ili četiri sloja, imajući dovoljno prostora između dva. Možete mjesto male police u stepenice obrascu. Dok popravljajući više od jedne police, trebate uzeti u obzir visinu od stavki koje će biti stavljen na njega. Zapamtite, stavljanje velik predmet na najviši polici neće izgledati mnogo dobra i manji predmet nalazi na njemu neće biti vidljive! Za savršen zidne dekoracije, trebate skupiti stvari koje treba biti stavljen prvi i onda odlučiti polici veličine i dizajn prema tome. To je pametniji način nego obratno. Jedan od elegantne zida ukrašavanja ideja je da su police u boji razliku od onog na zidu. Možete odlučiti za bijele police na crvenom zidu. To su sigurni da prekrasan izgled. Pobrinite nemate komplicirati dizajn i imaju dovoljno padanja svjetla na ove policama. Pročitajte više na zidu spavaće sobe dekor.
Kad znate kako napraviti plutajuće police i stavite ih pravilno, možete dati zadivljujući pogled na zid. Osim ukras, te je najbolje mjesto knjige u radne sobe, foto okviri u spavaćoj sobi i mnogi takve korisne stvari. Samo budite kreativni i koristite ove jednostavne plutajuće police za uljepšati vaše zidove.

No comments:

Post a Comment