Wednesday 14 December 2011

Iseljenje Obavijest predloška

Iseljenje obavijest je pravni dokument daje iznajmljivača na stanar, tražeći od njega da iseliti ili napustiti stan ili prostorije. Ukratko, napustiti posjed onoga što je stanodavac je dao za njega ili nju. Što deložaciju obavijest također znači da su razlozi za iseljenje moraju biti jasno navedeni u tom pismu iseljenje. Konačno, upozorenje također, daje stanodavca na stanar. Iseljenje je predmet mnogih sudskih predmeta. U slučaju da se u pravnoj struci u vezi s tim stvarima ili želite brljati u tim poslovima, ovdje je više o iseljenje obavijesti predložak.
Iseljenje Obavijest Pismo Predložak # 1
3 Obavijest za obavljanje dan ili Prekini
Datum (dd / mm / gggg):
Stanar Ime:
Adresa Iznajmljivanje jedinice:
Ova obavijest je obavijestiti vas da su svoje radnje prekršio sljedeća pravila u skladu s uvjetima vašeg ugovora o najmu ili ugrožena zdravlja i sigurnost još:
Vi ste ovime traži da prestanu your kršenja i poduzeti sve potrebne korektivne akcije u roku 3 tri dana.
Ako to ne učini, pravni postupak će biti pokrenut protiv vas da se oporavi prostorije i sve relevantne štete i troškovi dozvoljeno zakonom.
To je bio jedan tip stanar predloška deložacije obavijesti, koja uključuje that stanodavac je dao stanar 3 dana ili platiti stanarinu ili napustiti stan. Coming up je van i iz pravnih dokumenata, objavljeni na račun nalogu suda. Neka nas pogledajte u to predložak deložaciju najave. Pročitajte više o tome kako istjerati stanar.
Iseljenje Obavijest Pismo Predložak # 2
OBAVIJEST iseljenja
Iznajmljivač:; Naziv:; Adresa:, Mjesto Država Poštanski broj:; Telefon:
Stanar:, Ime:, Adresa:; Grad Država Poštanski broj:; Telefon:
Okružni sud u Sažetak izbacivanje Slučaj broj: __________________________________________
Stanar:
Šerif je na rasporedu vas izbaciti [datum]: _______________________________
Iseljenje održat će se na datum gore navedenih, osim ako oba:
1. Iseliti iz imovine i povratka kontrole imovine na iznajmljivača
ili, 2. Platiti i ostati. Stanar ima pravo da plati iznos po nalogu suda u uhidbeni restitucije na posjednik zaustaviti deložaciju. Stanar ima pravo platiti otkup iznos stanodavcu ili stanodavca agent u gotovini, ovjereni ček ili novac poretka u bilo koje vrijeme prije stvarnog izvršenja naloga za iseljenje. Na dan iseljenja, plaćanje se može obaviti na posjednik ili stanodavca agent u prisutnosti šerif zaustaviti deložaciju. ,, Upozorenje:, Kada šerif počinje iseljenja, bilo osobne imovine koje ostavljaju u najam prostora smatra napušteno. Zakupac nema pravo na ponovni ulazak u vlasništvo ili ponovno zahtjev bilo koje imovine nakon iseljenja počinje. Bilo napuštenu imovinu može se zbrinuti od strane iznajmljivača na bilo koje vrijeme nakon iseljenja počinje. Stanodavac je strogo zabranjeno stavljanje napuštenu imovinu na ulici, nogostupa, ulica, ili bilo kojeg javnog vlasništva. , To je konačna obavijest od dana iseljenja koju ćete primiti, čak i ako za iseljenje datum odgođen je šerif ili sud. ;, Jemstvo objavljivanja: Ja ovime potvrđujem da sam posted završio kopiju iznad obavijesti na prostoru described iznad na ___ / ___ / ____.
Tiskana Ime: __________________ Potpis: ___________________ Datum: ___________
Baš kao u prvom predložak došlo je do 3 dana za stanar iseli, u nekim slučajevima stanodavac može dati oko mjesec dana obavijest, u kojem slučaju od 30 dana za iseljenje obavijesti predložak će biti potrebno. Pored ovih Vi bi također dobiti obrasce za iseljenje obavijest ili bez obavijesti deložaciju predložak kao i online.
Na kraju deložaciju obavijest nije ugodno što da biste dobili i najbolje kladiti da se izbjegne je da se u dobre knjige posjednik!

No comments:

Post a Comment