Monday 26 December 2011

How ubiti voćne mušice

Kako mnogi od nas su iskusili ovaj scenarij? - Kao što hoda u u kuhinju da zagristi u jabuku da ste dočekali najviše smeta stranice. Tu, lebdeći oko zdjela voća su rezultate muha u svim svojim zujanje slavu. Odobren, oni nemaju očitih mučenja taktika poput komaraca, ali ih je ignoriranje nije opcija jer će to samo ih dovesti do pasmine u višekratnici više. Voćne mušice, pored stvaranja 'neugodan osjećaj' od zanovijetalo također može dovesti do zagađenja hrane tako proizvodnju zdravstvene rizike.
Voćne mušice can pasmine na bilo što u rasponu od prezrelog voća, mokra hrana članke, nepokriven wet smeća, vlage natovaren površine (čak i kap sirup) na kuhinjskom stolu ili podu, curenje odvoda, i vlažne krpe. Sve što je potrebno za muha za početak vojske je komad zrelo voće! Na jednom trenutku jedan ženski letjeti voće može položiti do 500 jaja, čime se vrlo teško obuzdati problem jednom počne. I stoga je jedina opcija je da se ubije voćne mušice.
How ubiti voćne mušice
Eliminiranje razmnožavanja, prije nego uzimajući u stvarni proces kako da ubije voćne mušice, potrebno je eliminirati sve svoje razmnožavanje, tako što je temeljita provjera Doma za iste. To je bitno jer, iako bismo mogli biti uspješni u uzimajući osloboditi iz serije voćne mušice koje kuga u kući u tom trenutku tekuće, oni će nastaviti pasminu ako je to predviđeno s traženim staništa.
Stoga je neophodno identificirati i eliminirati temelju toga, usvajanjem metoda kao što su ove o tome da se ubije voćne mušice:, dobili osloboditi od svi propadaju voća i povrća ili ih frižideru. , Odbaci wet smeće redovito. , Za površine Provjerite koje su vlage na njima i držati ih suhim (kuhinja šalter, sudoper kat), eliminirati čestice hrane koji su zapeli u odvod. ; Provjera vlage u kući biljke i držati ih prebacuje na različitim lokacijama. ; Suhi mokre krpe, kuhinjske krpe i sl temeljito. , Provjerite drugim mjestima gdje se vlaga može imati seeped putem, kao pukotine u podove. , Kill voćne mušice Naravno, iako više od nas može koristiti za uzimanje u novinama i na swatting leti, to nije najpogodnije metode (izgovor cheekiness). Usvajanje određenih metoda vremenom, mogu pomoći da biste dobili osloboditi od letjeti opasnost zauvijek. Mnogi od us radije donijeti home lijekova ubiti voćne mušice koje ne uključuju mnogo problema. Više o uzimajući osloboditi od voćnih mušica, naravno.
Mješavina limun trave, ulje i vode, trajati oko osam kapi limun trave ulja i pomiješati ga u litri vode. Zatim ulijte ovu smjesu u bocu prskalice. Prskanje to na vinskim mušicama da će ih ubiti odmah. Uz to, sprej tekućine i oko identificiranih uzgojnih područja. To će spriječiti leti iz uzgoja.
Korištenje Jar / Boca za ručno klopka, uzmi praznu bocu ili posudu i stavite zrele komad voća u njemu. Tijekom razdoblja od vremena mušica će imati napuni staklenku. Kada se to dogodi, zatvoriti posudu i pustite leti van. Ali to je vrlo težak način i rizik od velikog broja muha pobjegao dok zatvarate jar je uvijek prisutna.
Izrada trap, uzmi posudu ili posudu i ispunite dna to s nekim slatki sirup kao med, soda odnosno voćni napitak. Zatim poklopiti posudu s plastičnom listu papira koji is rastegnut kroz posudu i osigurajte čvrsto Povezivanjem benda ili string. Zatim napravite nekoliko rupa - jedina velika dovoljno, tako da voće letjeti može proći. Miris tekućina u posudi privlači leti, ali kada su oni u boci ne može izaći. Ispraznite sadržaja posudu i re-popuniti. Nastavite ovaj postupak sve dok leti ubijaju. Naizmjence lijevak mogu biti izrađene od papira konusa i zaglavi do ušća u zdjelu tako da uski otvor okrenut prema dnu. To će poslužiti istom svrhu zahvat mušice kao i oni će biti u mogućnosti ići u zdjelu a ne izaći. Isto tako, soda boce mogu se koristiti u kojima vrat i mali dio nastavku vrat je rez u okrugli oblik. On se zatim može obrnut, tako da je vrat lica na dnu boce u kojima se tekućina je pohranjena.
Ubijanje voćne mušice s octom, ocat je vrlo djelotvoran sastojak u ubojstvo voćnih mušica, naravno. Napravite mješavinu octa i razrijeđena sapun tekućina u zdjelu ili posudu. No pobrinite se da vrč is mirisa inače već postojeće mirisa will nadjačati na miris octa. Voćne mušice su privučeni ovoj mirisa i da će letjeti u jar, a kada oni to, oni će zapeti u njoj s obzirom na sapun voda, koja razbija napetost i da će ih utopiti. Ocat sam po sebi neće zamku leti. Više o uzimajući osloboditi od voćnih mušica s octom.
Ubijanje Voće muha u Kućne biljke, ne samo voćne mušice zadesiti domove ali moglo bi se naći njih kući lebdeći oko biljaka, kao dobro. Vjerojatno je da su to zapravo mušica koje izdrže uglavnom na vlagu. Dakle, kada zalijevanje biljaka, pobrinite se da oni nisu pretjerano zalijevati i samo tlo je vlažan. Budući da bi prekomjerno vlage je savršeno plodno tlo za komarce, također provjerite da višak vode može iscuriti, a ne biti začepljen oko postrojenja. Idealnom slučaju, vode postrojenja samo kada je tlo u potpunosti osušiti.
Amonijak i ulje, voćne mušice koji se uglavnom nalaze oko odvod sudopera, ili može biti dobivši riješiti usvajanjem dvije jednostavne sastojke - jedan se amonijak i druge biljno ulje. Stavljanje amonijaka u odvod će osloboditi svih čestica i pomoć u ubojstvu voćnih mušica, naravno. Isto tako, zalivši biljno ulje oko ispuštanje Otvorenje će kaput leti u ulju, što ih čini nesposobnim za uzgoj.
Ubijanje vinskim mušicama s kemijskim proizvodima, osim lijekova za dom vinskim mušicama koje su pružene u ovom članku, postoje brojne komercijalne proizvode koji se mogu availed ubiti voćnih mušica. Neke od mogućnosti su:
Fly papir, to je najvjerojatnije jedna od najstarijih metoda ubiti voćnih mušica. Ovaj rad je izrađen od veoma sticky tvar na koju u letu dobiva zaglavi i ne mogu pobjeći.
Bug Zapper, Ovaj proizvod ima cijev svjetlo uklopiti u to središte s neto mreže oko toga da je električna struja koje teku kroz nju. U letu dobiva privlači na svjetlo i kad zemljišta na net, je ubijen zbog električna struja.
Sprejevi, sprejevi Postoji nekoliko koji su došli u tržištu. These sprejevi have štetne kemijske supstance koje ubijaju leti odmah. Ali jedna mora se osigurati da kućni ljubimci ne dođu u kontakt s istom.
Još dalje, uzimajući osloboditi voća muha, Kako ukloniti voćne mušice, osim ove metode, može pokušati gorenje mirisnih štapića u kući. Miris će vam staviti u dobrom raspoloženju i voziti odleti. Ali budite uvjereni, usvajanje ove metode je zajamčeno da vas osloboditi od vaših problema i da više neće biti pitate kako da biste dobili osloboditi od voćnih mušica. Evo u nadi da uspjeti u svom vođenja rata protiv nesnosan stvorenja! I to dame i gospodo, je kako da ubije voćne mušice!

No comments:

Post a Comment