Tuesday 13 December 2011

Teak Oil za namještaj

Tikovina je tvrdo tip koji je classy med smeđe ili zlatne boje kada novi. Ali, nakon perioda vremena i izloženi su različite elemente u zrak, njegova boja promjene srebro-sivo. Ova boja uglavnom razlikuje stare tikovine vanjski namještaj. Ali, ne zaboravite da je to samo jedna boja transformirati i ne utječe na trajnost drva tikovine. Dobro, održavanje elegantan meda smeđi izgled tikovine namještaja je nije težak zadatak. Ali to definitivno treba redovita briga. Tikovina ulje je široko popularan i poznat održavati tikovine drvo namještaja završiti. Evo više o korištenju tikovine uljem za namještaj i pravo postupak koji ga koristi.
Prednosti Teak Ulje za Namještaj
Tikovina ulje je poznato da se vrlo učinkovit za unutarnju i vanjsku njegu tikovine namještaja. Osim tikovinu također se može koristiti i za druge masnu woods poput ružinog drveta, monkeypod, zebrawood, itd. teak ulje savršeno penetrates u drvo namještaja, dobiva apsorbira, suši tvrde i ostaje teško, to ne bi ljepljiv drugih ulja. Redovita brušenje i tikovine nafte završnu osigurat će da tikovine drvo namještaja ima taj glatke završiti med i smeđe boje. Teak ulje je dostupna u mnogim brandova. Kupujete najbolji tikovine ulje za namještaj osigurat će da vaš namještaj uvijek izgleda novo i ostaje najbolji komad vaš dom dekor.
Tikovine ulje štiti namještaja na mnogo načina. Najprije teak ulje štiti namještaja conditions obliku vremenskih poput sunca ili vjetra. Tikovine ulje čini namještaja traju godinama, a ne samo 1-2 godina, ali čak dvadeset godina! Najbolja stvar o tikovine ulje je da se radi kao hidroizolacijska agent kada se primijeni na namještaj. Na taj način možete smjestiti namještaj po kiši, suncu, bez brige od oštećenja. Tikovina ulja će također pomoći u namještaja procesa čišćenja kao što možete jednostavno koristiti sapunici za to. Dakle, primjenom teak ulje za vanjski namještaj je izuzetno bitno i naravno za unutarnju komada kao dobro.
Tikovine ulje Primjena na Namještaj
Dok se prijavljuje tikovine ulje za unutarnji ili vanjski namještaj namještaj, postoji određeni postupak koji treba slijediti da biste dobili najbolje rezultate. Evo postupka.
Materijal potreban, teak ulje, Čistoća krpe for podmazivanje, brisanje prašine krpom; postupku
1. korak, dok je korištenjem teak ulje za sjedenje, sjetite se da tikovine ulje je otrovan stoga, što vam je potrebno otvoriti prostor dok radite na njoj. Dakle, ako radite na unutarnjim namještaj, uzmi ga samo na otvorenom ili rade na dobro prozračenom prostoru. Pročitajte o vrt namještaj.
Korak 2; Sada se brisanje prašine krpom i čine ga vlažnom. Zapamtite, vlažna, ne mokra! Prašina je namještaj s njim da biste uklonili prašinu koja se nakupila preko njega. Samo ako je jako prljav odlučiti za ulje sapun. Sada prije nego što slijedite sljedeći korak, pričekajte dok se osuši potpuno.
Korak 3; Sada se nekoliko kapi tikovine ulje na podmazivanje platno i početi primjenjivati ​​na namještaj. Utrljati dobro, tako da se ulje dobro apsorbira namještaja. Ako radite na velikim namještaja onda se ulje u posudu i umoči platno u njoj svaki put. Zapamtite, nemojte koristiti višak ulja koji će boraviti na tikovinu. Nakon što ste završili program, površina će izgledati sjajna, ostavite da se osuši potpuno, dopustiti ulje se apsorbira.
Korak 4; Poslije 2 sata ponovno prijaviti tikovine ulje na isti način. Opet, nek 'se potpuno osuši. Najbolje ako pričekati sljedeća 24 sata. Ako primijetite višak ulja, samo obrišite čistom krpom. Pa, sad tvoj tikovine namještaj je gotovs biti iskorišten. Provjerite jeste li prašine redovito.
Pročitajte više na:; Drvo namještaja Care, Teak Tuš Klupa; Korištenje tikovine uljem za namještaj svaka 3 mjeseca će se zadržati u komadu u najboljem stanju. Također možete se odlučiti za to brušenje jednom u neko vrijeme i onda nakon navedenog postupka za održavanje glatke i meda smeđi završiti u tikovine namještaja.

No comments:

Post a Comment