Tuesday 27 December 2011

Maslinovo ulje za gubitak kose

Na prosjeku, osoba gubi, blizu sto vlasi u jednom danu. Međutim, kod nekih ljudi, gubitak kose može pojaviti u višak. Postoji nekoliko razloga stoji iza toga, poput starenja, onečišćenje, stres, koristeći kose proizvodima sa snažnim kemikalije, kožnih bolesti poput prhuti, alergije, infekcije kože, itd.
Kao gubitak kose može učiniti osobu vrlo svjestan, on izgleda za različite medicinske tretmane, kao i prirodna Ćelavost lijekova da se zaustavi svoju kosu od pada. Jedna od prirodnih lijekova za smanjenje Ćelavost je koristiti maslinovo ulje. Ćelavost može biti minimiziran redovito primjenom maslinovo ulje na kosu. Ispod su neke od prednosti korištenja maslinovog ulja za gubitak kose, nakon čega slijedi korak mudar vodič o tome kako koristiti maslinovo ulje za kosu tretman.
Prednosti maslinovog ulja za gubitak kose
Anti-bakterijske prirode, maslinovo ulje ima anti-bakterijska svojstva. Maslinovo ulje je također pun antioksidanata, koji su poznati da spriječe proces starenja tijela. Zahvaljujući svojoj anti-bakterijske i anti-gljivične prirode, gubitak kose koja je došlo zbog primjene kose proizvode sa jakim kemikalijama, može obrnuti i učinkovito liječiti. Jedan od glavnih uzroka gubitka kose je primjena boje za kosu i uređaja s jakim kemikalijama koje uzrokuju alergijske reakcije na koži glave, i time slabi korijen kose. When maslinovo ulje primjenjuje na kožu, njegova anti-gljivične priroda pomaže u smanjenju kemijskim štetu učinio na kožu, tako vratiti skalp na prethodnu zdrave i sprečavanje gubitka kose u procesu. Svaki gubitak kose koja nastaje zbog infekcije kože može biti tretirana s redovitim primjenu maslinovo ulje. Gubitak kose može tretirati kao maslinovo ulje ima anti-bakterijska svojstva previše.
Sprječava dihidrotestosterona (dht) formacije; dihidrotestosterona (DHT) hormona ima vrlo štetan učinak na kosu kožu. Ako postoji formiranje dht na kosu, može smanjiti veličinu kose mahuna, čime kose koja će izaći od mahuna, vrlo tanke ili u nekim slučajevima čak nepostojeće. Redovita primjena maslinovog ulja na kosu, pomaže u sprječavanju dht hormon iz formiranju na hair shaft, time, zaustavljanje gubitka kose koja može biti uzrokovan ovaj hormon. Kao što se vidi, maslinovo ulje i sprječavanje gubitka kose ići ruku pod ruku.
Bogata hranjivim tvarima, Maslinovo ulje je bogat hranjivim tvarima kao što su vitamin E, niacin, vitamin D, i biotin. Sve ove hranjive su izuzetno povoljan za rast kose. When maslinovo ulje primjenjuje na skalp, ove nutrijente su apsorbira korijen kose, sprječavajući gubitak kose i promicanje rast kose.
Pročitajte više na:; Maslinovo Ulje za rast kose; Maslinovo ulje za kosu; Kako koristiti maslinovo ulje za gubitak kose
Ovdje je korak mudar, maslinovo ulje Ćelavost tretman proceduru, koja može lako provesti kod kuće.
Korak 1; Pomiješajte dvije žlice maslinovog ulja, s jednim žlica kokosovo ulje, u zdjelu. Sjetite se uvijek koristiti ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kao što je maslinovo ulje u većini prirodnih oblika.
Korak 2; uzeti malu količinu ove mješavine na dlanu i prstima, primjenjuju se na vaše vlasište i kosu.
Korak 3; Masaža vaše kose olako. Sjetite se da neće povući kosu dok masirati jer može povećati količinu kose koji su gubite. Nastaviti massaging oko petnaest minuta.
Korak 4; Post masažu, istuširati kapa i pokriti glavu s njom. Ostavite ulje na kose preko noći ili za minimalnu četiri sata. To pomaže bolju apsorpciju ulja na kožu i kosu.
Korak 5, u jutarnjim satima, operite kosu blagim šamponom ili uz medicinski šampon. Ljudi koji su pate od gubitka kose uvijek treba razrijediti šampon s vodom i zatim primijeniti ga na kosu i vlasište, umjesto primjenjujući izravno, kao svi šamponi sadrže kemikalije, i ove kemikalije, kada dođu u izravnom dodiru s skalp, može oslabiti korijenje kose i time, uzrokovati daljnje gubitak kose.
Pročitajte više na:; Ženski Ćelavost; muško Ćelavost; Ćelavost rješenja, kao što možete vidjeti, to je vrlo jednostavna, u isto vrijeme vrlo korisno, primijeniti maslinovo ulje. Za sprječavanje gubitka kose može postići podržavanjem spomenutih home lijek s zdrave prehrane. Međutim, ako gubitak kose je u višak, vrlo je važno utvrditi točan razlog iza gubitak kose strane konzalting liječnik, a uzimanje korektivne mjere skladu s tim.

No comments:

Post a Comment