Saturday 17 December 2011

Kako Pristup jedan Djevojka

Volim filmove, gdje se čini tako jednostavno kada je zgodan dobro izgleda čovjek pristupi vruća djevojka i pukotine na duhovit jedan brod koji čini njezin pad za njega pravo tamo i onda. Nažalost, za sve muškarce out ovdje u stvarnom svijetu, stvari su jedva da jednostavno. Približava djevojku bez izgleda jezivo ili dobivanje slapped na lice je prilično postignuće. Kao djevojka, ja sam sigurno vidio najgore. Muškarci koji samo bulje u volite grozan ubojice, ili držati obličje na vas i nasmijan poput retard i najgore je kada oni nekako učiniti Muster hrabrosti i samo stajati tamo, ne vlasništvo pojma o što reći. Oh, i ja potpuno zaboravio cheesy kurva linije da su neki dečki smisliti. Iako to može činiti kao uzbrdo zadatak, znajući kako pristupom djevojka je zapravo prilično jednostavna. Ovdje su neke načine za pristup djevojci da vam se sviđa.
Kako prići Djevojka You Like
Odaberite pravog vremenu; Jedan od najgorih pogreške koje muškarci napraviti je prići djevojka kad zauzet govori nekome ili kad je s velikom skupinom. Nitko ne voli biti narušeni kada su već sudjelovali u razgovoru. Pa budite strpljivi i pričekajte za djevojku da ide za piće ili za sebe, odvojeno od grupu prije nego što joj pristup. U međuvremenu možete održavati kontakt očima ili osmijeh malo kada pogledate u nju. (Molimo NEMOJTE bulje ili osmjehom kao idiot čak ako ona izgleda kao Megan Fox). Ako djevojka gleda vas i osmjesima natrag onda bi moglo signal koji ona želi biti prilazi. Međutim, ako ona izgleda daleko odmah ili izgleda prazni svaki put tvoje oči susret, onda bolje paziti za mogući odbacivanja (ili slap). Pročitajte više o dating savjeta za muškarce.
Znati Što reći; Jedan od cheesiest odnosno creepiest kurva linije koje sam ikad čuo je može imam telefona broj? JA činiti da su izgubili mina. Ako mislite da je djevojka će pasti za čovjeka koji kaže da, onda sam siguran da ste samo prišao djevojci koja je pobjeći iz zatvora ili ludnicu. Dakle prije vam pristup djevojka, razmislite god možda želite reći. Umjesto čitanje gore glupo kurva linije i ih memorisanje, misliti nešto jednostavne i više pospješuju okoliš. Nešto jednostavno poput komentirajući glazbu u baru možda vam pomoći započeti razgovor. Pročitajte više na konverzaciji starteri s djevojkama.
Joj prići, Pa, sljedeći korak je očito pristupiti djevojku. Opustite se, ne vrpoljiti okolo i sjetite se da povjerenje je ključ kada se približite djevojka. Razgovarajte s njom i slušati ono što ona ima za reći. Ako je sve dobro onda ćete vjerojatno dobiti njezino ime i njezin broj previše. Nemojte pojavljuju previše očajan ili dati off da potrebitima vibru. Umjesto čekati za nju pokazati interes u razgovoru i imate povjerenja dovoljno da vam dati njezin broj. Pročitajte više na koketiranje savjeta za dečke.
Izgleda Materija; Dok sam siguran da u vrijeme djevojka će moći vidjeti Vaše unutrašnja dobrota, osnovni stvar imajte na umu kada približavate djevojka je izgleda dobro. Shabbily odjeveni muškaraca s da gnusan beard ili čudno potrazi goth znakova sa stotinama tetovaže i koban piercing je jedva čovjek da većina žena će pasti za. Dakle molim vas staviti u neki napor i haljina pametno.
Pročitajte više na:; Kako razgovarati s Djevojke; Pitajući Djevojka Out; Osnovni aspekt znajući kako pristup djevojke je da samo sebe biti a ne dobiti sve živčani i paničan svaki put dođete licem u lice s dobro izgleda djevojka. Iako postoji može biti puta kada ćete dobiti taj definitivno no, strah odbacivanja i njezine odgovor moć pravedan ograničiti vas iz približava i sastanak djevojka svoje snove.

No comments:

Post a Comment