Tuesday 13 December 2011

Kako zamijeniti pumpu vode

Zamjena pumpe car voda može koštati puno, ako outsource posao u servisni centar. Međutim, ako vam se sviđa popravljanja automobila problema, onda možete obaviti posao na svoju vlastitu. U ovom članku, ja raspravljati i dati Vam kratak pregled o tome kako zamijeniti vodena pumpa.
Pumpa za vodu funkcija; auto motor zagrijava puno tijekom rada i potrebno je hlađenje mehanizam za borbu protiv topline generira. U tu svrhu je služio rezno ulje sustav koji cirkulira voda oko motora. This transportiranje rezno ulje oko motora omogućeno je pumpa za vodu.
Pumpa za vodu upute za zamjenu, zamjena Pumpa za vodu je jednostavan posao koji možete obavljati na vlastitu ako imate pravo znanje i specifične alate potrebne za posao. Ovdje sam dati generičke smjernice o tome kako zamijeniti pumpa za vodu na bilo kojem automobilu. Prije početka s postupkom predlažem da ste pročitali uslugu priručnik ili odgovarajući Hayne je Priručnik za vaš automobil model da se u pojedinosti.
Ovdje je popis stvari koje će vam trebati da biste dobili zamjenski posao pumpa za vodu učinjeno:, New Rashladna tekućina tekućine; Metrički Utičnice, Catch Pan, Socket Ratchet, New O-prstenova, nova pumpa vode, pobrinite se da kupite novi pumpa za vodu koja je točno utakmica stariji instaliran na vašem automobilu. Prije nego što počnete zamjenu pumpa za vodu, postoje određene stvari koje trebate učiniti. Nosite zaštitne rukavice i naočale, a poduzimanje zamjenu postupak. Morate dopustiti da se motor ohladi prije nego što počnete raditi, a zatim odspojite akumulator negativan terminal pred tobom ići naprijed.
Zatim koplje auto gore na dizalice i Jack stoji radi lakšeg pristupa pod automobil. Izvadite filtar zraka i odvod rashladne tekućine iz radijatora pomoću uhvatiti tavi. Pobrinite se da opasnog rezno ulje materijal zbrinuti off ispravno. Za uklanjanje filtra za zrak, morat ćete ukloniti Stezaljke crijeva i karticama drži ga na svoje mjesto. Uklonite cijev radijatora previše.
Trebate ukloniti puno auto dijelova da se dobije pristup do pumpe. To može uključivati ​​alternator, klimatizacija mehanizam, Servo pumpe i ostalih dijelova koji prepreku pristup pumpa. Pogledajte Hayne priručnik za detalje.
Zatim pronađite poziciju pumpa za vodu. To je obično pričvršćena na radijator. Uklonite vijci ga drži na mjestu pomoću odgovarajućih Ratchet i ključeva. Odspojite cijevi priključeni na pumpa. Zatim uklonite pumpu sa svog mjesta da bi put za novi zamjenski. Tada je također ukloniti O prsten koji povezuje stari pumpa za radijator cijevi. Zamijenite O prsten s novom. Svibanj vam je potrebno zamijeniti brtvu prilogu pumpa za vodu ako je izlizan.
Sada dolazi dio gdje vam staviti nove crpke na mjestu. Spread brtvilo materijal gdje je pumpa za vodu je priložen uz auto motor. Zatim stavite novu pumpu vode u točno istom položaju kao i stari. Stavite vijaka drži pumpa za vodu, natrag na svoje mjesto. Provjerite jeste li stegnuti vijcima s pravom, nakon provjere točan momenta postavke za taj posao. Spojite cijevi natrag. Zatim stane filter zraka natrag na mjesto i prelijte new hlađenje unutar hladnjaka. Provjerite propuštanja i pobrinite se da je sve na svoje mjesto. Stavite sve ostale komponente natrag na mjesto obrnutim redoslijedom. Zatim vratili veze s akumulatora i gotovi ste s poslom.
Pročitajte više na:, auto pumpi za vodu, pumpa za vodu zamjena, pumpa za vodu zamjenski trošak, kako zamijeniti alternator, Uzdanica ovaj osnovni pregled o tome kako zamijeniti pumpa za vodu vam je dao ideju o tome što je potrebno za obavljanje posla. Izvođenje ovaj posao na Vašoj vlastiti ne samo da će vam uštedjeti mnogo novca, to će vas educirati o djelovanju automobila rezno ulje sustav.

No comments:

Post a Comment