Monday 26 December 2011

Domaći kozmetički tretmani

Svi od nas osjećati dobro kada pogledamo naš najbolji a mi smo dobili za naše nadopunjuje lijep izgled. Mnogi od nas misle da se može postići, uz pomoć neke vrlo skupe marke ljepotu proizvoda. Međutim, to nije istina i možete dobiti taj svjež izgled čak i kod kuće. Postoje nekoliko domaći kozmetički tretmani koji može raditi čuda na vašu kožu i kosu, i da je bez trošenja jednog sreće. Pročitajte više na domaće proizvode ljepotu.
Domaći kozmetički tretmani Recepti
Kada govorimo o kozmetički tretmani, oni uglavnom sastoje od njegu kože i kose. Jednostavan proces njegu kože uključuje čišćenje, ribanje, toniranje i vlaži. S druge strane, za njegu kose uključuje šamponiranje i kondicioniranje kose. Ovdje mi jesu idući u podijeliti s vama neke prirodne tretmane domaće ljepote koje se lako slijediti i da će služiti vaše potrebe previše.
Recept za sredstvo za čišćenje kože, čišćenje lice je jedan od najvažniji dio bilo kojeg režima za njegu kože. Jednostavan prirodni sredstvo za čišćenje kože može se pripremiti uz pomoć meda limunov sok i jogurt. Jogurt čisti se koža, sok od limuna tonovi kože, a med će moisturize kože. Za pripremu čišćenje smjesu, mješavinu dvije žlice meda, 3 žlice svježeg soka limete, i 4 žlice jogurta. masirajte ga dobro u kožu i za 3 minuta, tako da osnovne kvalitete su dobro upija u kožu, a zatim isprati vodom. Pročitajte više o prirodnim lica sredstva za čišćenje.
Recept za kožu Toner, morate jedan srednje veličine krastavca i 2 teaspoonfuls meda pripremiti prirodne kože toner. Oguliti krastavac, prepolovite na slučajan komada i napraviti pire od njega stavljajući ga u miješalica. Odvojite sok od kaše tako da je naprezanje preko gaza. Dodajte med u sok i staviti smjesu u čistu bocu i pohraniti ga u hladnjak. Moľete ga koristiti za jedan tjedan. Prije uporabe, bočicu dobro protresti tako da med i sok se miješa dobro. Prelijte ga na pamučni jastučić, utrljajte preko kože i neka rješenja suha na vašoj koži. Trebali bi ga koristiti nakon čišćenja kožu ujutro i navečer.
Recept za piling lica; Uzmi jednog prezrelog jagoda, to kriška i zgnječiti dobro. 2 žličice sode bikarbone i jedne male žličice utemeljene badema treba miješati u jagode pripremiti glatko tijesto. Sada, vaše ribati je spreman za korištenje. Prije svega, navlažite lice od prskanja neke hladne vode na vašem licu. Nanesite nježno trljajte na vašoj koži, a zatim izbrisati ga sa vrhom prstiju pomoću male kružnim pokretima za oko 5 minuta. Nemojte ga koristiti oko očiju, kao koža na tom području je vrlo osjetljivo. Konačno, oprati sa toplom vodom i osušiti se temeljito. To je pogodan za sve tipove kože. Tako ćete se riješiti bez sjaja, grube kože. Pročitajte više na exfoliate koži prirodno.
Recept za lica Maska: "Za to vam je potrebna jedna velika veličine breskve s kožom, 2 kašike meda i 2 žličice jogurta. Prvo, kaša breskve i dodati med i jogurt u nju. Izmiješati sve njih ispravno, tako da dobijete gustu, pa čak i tijesto. Primijenite ga po cijelom licu i vratu tako da je debeli sloj se formira. Pričekajte 10-15 minuta, tako da se hranjive tvari apsorbiraju u kožu dobro. Zatim oprati s vodom. Primijeniti toner i ovlaživač. Visoko hranjivih tvari prisutne u ova maska ​​će vam pomoći kako bi vašu kožu osjetiti mekom i podatnom. Pročitajte više na domaću masku za lice.
Recept za kosu uređaji; Potrebni sastojci su 2 jaja, jednu žličicu svaki od limunovog soka, majoneze i maslinovog ulja. Pomiješajte sve četiri komponente dobro napraviti glatko tijesto. Pomiješajte 3-4 žlice šampona pogodna za suhu kosu smjesu u. Zatim wet kosu temeljito i koristite smjesu za šampon kosu. Potom isprati vodom. Trebali biste koristiti ga dva puta u tjedan dana. To će djelovati kao prirodne kose regenerator za suhu i oštećene kose. Pročitajte više o regenerator za oštećenu kose.
Prirodne kose regenerator za masnu kosu se sastoji od 2 žlice svake od svježeg sok od limete i jabučni ocat, pola avokada slomiti, 1 žlica majoneze. Izmiješati ih dobro i nanesite na kosu vratila izravno (ne primjenjuju se na mokru kosu). Pričekajte oko 20 minuta, a zatim masirajte vlasište lagano za oko 5 minuta i zatim isprati s toplom vodom. Tako možete dobiti osloboditi od viška ulja iz kose i da će dobiti natrag svoje živo izgled. Uvijek šampon vaše masne kose dva puta tjedno. Također pogledajte kose uređaja je napravio kod kuće.
Nadamo se da ćete naći lako tretmana domaćeg ljepota dati u ovom članku pomoći. Kad se maziti sa svim tim tretmanima redovito, siguran sam da će napraviti mnogo razlika u vašu kožu i kosu. No, ti tretmani trebalo biti popraćeno zdrave prehrane i pijenje puno tekućine kako bi vaše kože i kose sjaj iznutra.

No comments:

Post a Comment