Sunday 18 December 2011

Kako očistiti Sapun Scum iz tuš vrata

Sapun šljam je tanka, siva film koji je ostavio na tuš vrata, nakon što ste završili kupanje. The Ugly oznake sapun šljam obično dobiti primjetio samo nekoliko sati nakon kupanja. Do tog vremena, tijela ulja, minerala i talka from sapuni svi su tvrdokorna gore na površini od tuš vrata. Dakle, morate napraviti mnogo napora kako bi čist sapun šljam. Važnost čišćenja sapun šljam from tuš vrata redovito se nalazi s činjenicom da ako ne obavlja redovito, mrlje e gomilaju se da se formira gusta sloja i rast plijesni može uzeti mjesto. Tako će problem biti veći za vas.
Kako očistiti Sapun Scum s Cleaner?
U ovom dijelu ćemo razmotriti redovno čišćenje postupak za sapun šljam. Pljusak neke toplom vodom diljem tuš vrata koristeći tuš glavu da ga vlažiti dobro. Uzmite bilo uklanjanje tekućina tuš dostupne šljam na tržištu, ona sipati na mekom vlažnom krpom te primijeniti ga na tuš vrata. Prije primjene ove vrste proizvoda za čišćenje čitati etikete i slijedite upute proizvođača o količini čistač koji će se koristiti. Dopusti proizvoda za čišćenje da sjedne na vrata za oko 15-20 minuta. Zatim pročišćavati vrata koristeći pročišćavati koja je pogodna za staklo ili sintetička površina vrata. Ne koristite metalne scrubs jer tendenciju da napuste ispočetka oznaka na tuš vrata. Nakon što ste izbačen sve područja tuš vrata pravilno oprati s vodom. Na kraju, dobit ćete sjajan, čist vrata tuš. Pročitajte više na čišćenje vrata staklo tuš.
Početna lijekovi za Clean Sapun Scum
U slučaju, da nisu čisti sapun šljam iz tuš vrata za dugo vremena ona mora imati pokrivene vaše tuš vrata s debelim slojevima. Ovdje su neke učinkovit home lijekova koji mogu pomoći da uklonite sapun šljam from tuš vrata:
Amonijak: Ovo radi čuda na tvrd sapun šljam. Razrijediti jednog dijela amonijaka s dva dijela vode u sprej bocu. Pljusak rješenje velikodušno diljem tuš vrata i pročišćavati off sa spužvom ili ribanje alat poput spuzvicu za ribanje. Konačno, isperite vrata temeljito vodom. Prilikom rukovanja amonijak, koji je otrovan, provjerite da li se nosi rukavice kako bi zaštitili vašu kožu od iritacija.
Soda za pečenje: Baking soda je ne-otrovne tvari koje se mogu koristiti za čišćenje sapun šljam. Za ovu morate pripremiti debeli zalijepiti miješanjem pečenje soda i vode. Utrljati ovu zalijepiti na mrlje sapuna šljam na tuš vrata tako da tankim slojem pečenje soda je formirana. Ostavite ga na vratima za 20-30 minuta. Zatim obrišite ga uz pomoć jedne čiste vlažnom spužvom. Pročitajte više o soda za pečenje koristi.
Ocat: bijeli ocat je još jedan izvrstan lijek za čišćenje sapun podigne na tuš vrata. Prije svega, toplo neke octa u mikrovalnu i to sipati u bocu s raspršivačem. Nanesite dobar iznos ovog toplog octa na tvrdokorne mrlje sapuna bagra i pričekajte oko pola sata. Zatim pročišćavati sapun bagra s četkom i isprati s čistom vodom.
Sušilica list: Vi svibanj biti iznenađeni da znaju da kosu listova također može biti korišten to čist sapun šljam. Ako je tuš vrata mokra, zatim se suhi list za kosu i utrljajte na prljavim područja vrata snažno da biste dobili osloboditi sapun izgraditi. U slučaju da je površina tuš vrata je suho, onda vlažiti list za kosu i utrljajte na vrata. Obje metode su jednako korisni za rješavanje problema.
Također možete odnosi na više članaka o kupaonica čišćenje.
Nadam se navedene metode čišćenja sapun šljam iz tuš vrata spominju u ovom članku se pokazalo korisno za vas. Postoji nekoliko stvari koje mogu biti učinjeno spriječiti sapun šljam na tuš vrata. Utrljajte neke baby ulje ili limun ulje na tuš vrata koji neće pustiti tuš voda stick na vrata. Umjesto bar sapuna, ako koristite gel ili tekući sapun onda šanse sapuna šljam će biti mnogo manje. To je zato što talk prisutan u sapun je glavni uzrok sapun šljam. Wiping off vrata nakon kupelj je još jedan način sprječavanja nakupljanja sapun šljam.

No comments:

Post a Comment