Wednesday 14 December 2011

Valovita guste kose

Postoje u osnovi tri tipa kose teksture - ravna, valovita i kovrčava. Valovita kosa, tendira da bude gruba i krivulje u na dnu i tu je definitivno nedostatak odskočiti i volumena. Oni su malo teško stilu i imaju tendenciju da se kovrča. Ako imate valovitu guste kose, trebate to držati tvoj lice strukture na umu dok ide za šišanje. Čitajte na za njegu kose.
Skrbi za Valovita guste kose
Trim kosu se svakih šest do osam tjedana. To će zadržati vaše kose u dobrom stanju i držati split završava u uvali. Koristite šampon i omekšivač koji je pogodan za kosu tipa. Izbjegavajte korištenje previše styling proizvoda u kosu i koristiti samo lak za kosu i mousseom iz znan tvrtki. Nakon cisenja deterdzentom, pustiti kosu sušiti zrakom i koristiti širok nazubljenim češlja razmrsiti kosu. Nemojte trljati kosu previše energično s ručnikom jer dolazi do frizzing i lom. Izbjegnite brushing kosu kada je još uvijek mokro i ograničiti uporabu sušilom za kosu i kosu straighteners. For your styling valovita, guste kose koristiti kist veslo puhati suhu kosu. Since guste kose je sklona isušivanju, bi se izbjeglo prekomjerno pranje kose i koristiti hidratantnu šampon i omekšivač. Također možete koristiti ostaviti u uređaj za upravljanje kovrča i glatka kožicu.
Frizura za valovitu Gusta dlaka
Bilo da idete na party ili jednostavno marendu, ovdje su neke frizure koje su pogodne za ljude koji imaju valovit, guste kose. Nadam se da ovime odgovorili na Vaše pitanje kako da stil valovita guste kose.
Dramski Updo; Potražite jači i dramatična s ovim visokim updo, iako, trebat će vam jaka lak za kosu kako bi se osiguralo da se taj način ostaje cijeli dan. Započnite izoliraju dva inča dio iznad potiljka, češalj ostatak kose uredno i kravata visok rep. Podijelite izolirani dio na dva i voditi prema čelu s obje strane i pin uredno. Sad i dalje uvijanje i prikovati. This frizura dobro radi duže kose. Čitajte na šišanje stilova i ideja.
Twisted punđa; Nanesite malo pjene za vlagu kose. Puhati suho i zatim Split kosu na dva dijela leđa i prednji. Potom podijelite ispred dijelove vaše kose u srednje rastanak. Uzmi natrag dijelove i kravatu u konjski rep. Split kika u četiri dijela, to twist iz korijena do vrha, a siguran s igle na potiljak vašeg vrata. Konačno, uzmite 2 prednja sekcija i uviti ih uredno ih valjanje iza. Use seruma popraviti bilo lepršav nitima. Također možete koristiti pribor za kosu poput umjetnog cvijeća ili pjenušavih ukosnice da ukrasite svoj hair.you možda željeli znati više o tome kako stil valovitu kosu.
Frizure za debele valovitu kosu
Šiparica stil, a to je jedan od najboljih frizura za valovitu guste kose, koja je kratka. Pitajte stilist rezati svoju kosu tako da padne ispod brade u prednjem i oko dva i pedeset osam inča duže širom leđa. Treba imati vrlo suptilne slojeve dugo na leđa i bi trebao pasti simetrično kada dio vaše kose u sredini. Pročitajte više na kratke frizure.
Šiške sa slojevima, ako imate dugo lice možete probati tog reza. Šiške raditi za sve teksture kose, ali to izgleda najbolje kad teksturu kosa je valovita i debela. Cut kosu u mekim naslagama, zadržavanje prednji slojevi vrlo duge. Smanjiti svoje šiške neravnomjerno tako da skims obrve i održavajući ga malo duže na krajevima. To daje ga vrlo naletima pogled. Pročitajte više na:; Valovita Haircuts za žene; neposlušnu valovitu kosu, Poravnaj valovita kosa, tako, ovdje su neke načine na koje možete voditi brigu o valovita, guste kose. Ako imate poteškoća upravljanje valovita guste kose, pitajte svog stilista da vam šišanje koja zahtijeva manje održavanje i lako se može styled bez upotrebe previše styling proizvoda i opreme. Valovita guste kose smatra se da je blagodat, tako da većina od toga.

No comments:

Post a Comment