Tuesday 20 December 2011

Kako hang karniąe

'Kako objesiti zavjese štapove?' je pitanje koje se obično postavljaju mnogi ljudi. Proces vješanje zavjese štap je vrlo lagan i jednostavan. Zavjese štap drastično poboljšava izgleda određenu sobu i čini ga ugodnijim.
Karniąe; unutarnje izgledu kuće je primarna briga za većinu vlasnika kuće. Home poboljšanje i projektiranje interijera često čini se da je neadekvatna, kako bi kuća izgledati lijepo. Ima mnogobrojan dizajna i stilova karniąe. Ove dizajne i stilove karniąe dokazati da imaju vrlo ugodan utjecaj na stil i izgled sobe. Većina karniąe koji su dostupni na tržištu su neutralne boje poput crne ili bijele. Ove vrste karniąe, dakle, ide dobro s gotovo bilo zavjese, boju ili dizajn. Zavjese štap je također vrlo učinkovite u poboljšanju unutrašnjosti dekor u sobi. Svaki skup konvencionalne karniąe izrađeni su od dva glavna dijela. Naime, zagrada i stvarne štap. Zagradama su osigurana u zid, a zatim štap je pijan ili priključen na zagrade. U slučajevima bili štap je vrlo dug, podržava koji nalikuju dizajn i tekstura zagrade se koriste. U nekim slučajevima, dekorativni glave su također opremljeni na zagradama, a podržava. Međutim, ostaje pitanje, kako to objesiti zavjese štapove.
Kako objesiti Rod zavjese?; Postupak vješanje zavjese štap je relativno lako, ako se postupak slijedi sustavno.
Zahtjevi; Kako bi se objesiti zavjese štap, od vas će zahtijevati sljedeće pribor. , Traka za mjerenje, ljestve ili visoke stolice, električna bušilica, olovke, vijci, sidra Sheetrock, odvijač, postupak, postupak koji slijedi, je vrlo jednostavan i može biti dovršen brzo uz pomoć sustavne korake. , Prvi i najvažniji korak je da napravite mjerenja. Uzmi mjerenje traka i napraviti oznake za zagrade, na inače pet centimetara iznad gornjeg ruba prozora okvira. Lagane okviri se također može objesiti na prozor sam okvir. , Sljedeći korak je da oznake za rupe nosača. Možete napraviti ove oznake uz pomoć zagradama i olovku. Pobrinite se da ne čine flekom preko drvo stud. Za ovo vam svibanj također prvi pilot izbušiti rupu. Također morate potvrditi da su rupe oznake izravnati i ne lopsided. , Zatim, uzeti električna bušilica i svrdlo na oznake koje su već napravili. Morate držati tvoj oči sigurno od male količine prašine koja leti van tijekom procesa bušenja. , Nakon što su izbušene rupe, taknite u Sheetrock sidra u rupe. Ove sidra pobrinite se da vijke uvijek se održavaju u mjestu. ; Sljedeća vijak u zagradama zavjese štap na svoje mjesto i osigurati da li su dovoljno sigurno ili ne. , Posljednji korak je da se u prstenove zavjese isječak u karniąe i mjesto štap na svoje mjesto. ; Isti postupak se može koristiti ako imate upit 'kako objesiti karniąe on žbuke zidova? ", Na umu. Da biste znati više o zavjese štap instalacije, vi se također može odnositi na:; Oblikovane zavjesu Rod instalacije; uvali prozor karniąe, nadam se da ću odgovorili na upit 'kako objesiti zavjese štapove "?. Jedan od najboljih načina za objesiti zavjese štap stvarno učinkovito je uzeti stvarno dobar mjerenjima i napraviti stvarno dobar oznakama.
Srecno.

No comments:

Post a Comment