Sunday 18 December 2011

Tuberoza cvijet

Tuberoza cvijeće najbolji su cvijeće da raste ako volite miris, kao i ovo cvijeće su jedna od najviše bogat miris proizvodnju cvijeća. Ove biljke su porijeklom iz Meksiku, i stoga idealno pogodna za toplo vrijeme u vrtu. Međutim, to je moguće da raste tuberoza cvijeće u hladnijim područjima gdje postoje toplim sunčanim mjesta sjetve. Zbog svog bogatog mirisa, tuberoza cvijet Eterično ulje se također koristi u aromaterapiji. Navedene u nastavku je neke opće tuberoza cvijet informacije, i neke rastu i brižan savjeti za tuberoza cvijet.
Opće tuberoza cvijet Info, znanstveni naziv za tuberoza cvjetnice biljka polianthes tuberosa, i to dolazi iz obitelji koja amaryllis ide sa znanstvenim nazivom amaryllidaceae. Cvjetovi ili cvjetovi ove biljke su dimnjak u obliku i voštanog bjelkaste boje. Oni su vrlo popularni za njihov slatki miris. Tuberoza Listovi su dugi i vitki. The tuberoza se zove tako, jer se čini žarulja kao matične podzemlja koji se zove gomolj. The tuberoza je noć cvjeta biljka, kao i ostale vrste njegove obitelji. Tuberoza cvijet značenja su i opasni i zadovoljstvo voluptuousness. Spomen ovog cvijeta nalaze se u mnogim mitologijama. U Indiji je pozvan kao rajnigandha što znači noći mirisne. U Singapuru se zove, kako ste Lai Xiang, što znači miris koja dolazi noću. Na Kubi je poznat kao Azucena, koja je ujedno i naziv za amarilis u Meksiku zemlji.
Uzgoj cvijeća tuberoza, možete kupiti cluster tuberoza online ili ga naručiti kod vašeg lokalnog rasadnika, i slijedite ove smjernice za tuberoza cvijet njegu. ; Ako želite da raste tuberoza na otvorenom u vrtu mjesta, a zatim izaberite dobro drenirano tlo području. Možete dodati organskih materijala poboljšati drenaža tla. Povećanje kvalitete zemljišta dodavanjem komposta, tlo kore i treseta mahovine. Pobrinite se da koristite suhi tip tla, jer ove biljke će umrijeti u vodi prijavljeni tlu. ; Za kontejnerski vrtu of tuberoza, po mogućnosti odaberite glinene posude te ih ispuniti s dobro isušen tla smjesu. Možete koristiti komercijalne potting smjese, ali budite sigurni postoje odgovarajuće rupe u posude za ispuštanje viška vode. ; Biljka tuberoza žarulje, gdje će primati punu sunca i postrojenja u razredi. Provjerite jeste li poklopac 2 do 3 cm tla preko razredi. ; Držite zalijevanje tuberoza velikodušno ispijanje tlo. Vidjet ćete najboljih rast u roku od nekoliko tjedana, držati zalijevanje redovito do sve sezone, ako nema kiše. , Tuberoza potrebno puno prehrana, pa bi opskrbu teške primjene gnojiva u njihovom aktivnom fazi rasta. , Tuberoza cvijeća pojavit će se tijekom sredine ljeta ili kasno u ljeto, što je obično, nakon 3 - 4 mjesec nasada. Slobodno isječak proizlazi da buketi, ako želite, kao što će dosta tih prekrasnih mirisnih cvjetova. , A nakon cvatnje sezone je završio, ostavite kao što je lišće, a ne obavljaju bilo podrezivanje. Listovi će se hrana od sunca, i držati zalijevanje biljke kad god je potrebno. ; Ako licu mjesta bilo žuto lišće, a zatim ih trim off, i držati brige za tuberoza biljka kao što će opet dobiti lijepe cvjetove iduće sezone. : "Ovo su sve upute na tuberoza cvijeće. Zbog svoje egzotične i cvjetni miris, postoji velika potražnja tuberoza eteričnih ulja. Ovaj prijeko potreban ulje je rijetkost pronaći, pa provjerite ako kupujete tuberoza eterično ulje, to je jedan autentičan.

No comments:

Post a Comment