Sunday 25 December 2011

Kako Catch Rat

Prokletstvo. Postoje pacova u našoj kući. Te neugodne štetočine, ja ću ih ubiti! Pa mi smo svi koriste tim uzvici. Ali ubijanje životinja može dovesti do puno nereda i smrdljiv miris. Spasiti iz ove zašto ne razmislite ulov štakora u svom domu umjesto da ih ubijaju. Ali kako uloviti štakora, možda pitati. Ne brinite sljedećih stavaka će, rat lov jednostavnije za vas.
Različite metode hvatanja Rat u vašem domu
Neki ljudi misle štakora otrov je najlakši odgovor kako biste dobili osloboditi pacova ali stalno pacova će umrijeti na mjestu koje nećete znati, ispuštajući antipatičan miris. Dakle, bolje uhvatiti štakora nego ih ubiju. Neki od najboljih miš zamke također će biti vrlo korisne u vaš pothvat.
Nabavite Mačka, zastupnik može biti najbolji odgovor "kako uhvatiti rat '. Mačke su učinkoviti i slatka. Rats će biti veliki apetit za mačke. Problem loš miris također će biti riješen. U slučaju da ne volite životinje pa sljedećih metoda će biti od pomoći.
Ljepila Zamke; Za ovu metodu sve što trebate kvalitetan ljepila ili ljepila i plastike ili kartona površine. Cover tih površina s sintetičkim ili prirodnim ljepilo. Mjesto mamac na površinu, koja će privući rat u zamku. Nakon štakora dolazi na zamku, to će zapeti na njega. Zatim možete objaviti u pacova dalekoj području.
Bucket metoda; Ako se pitate, kako uhvatiti brzo rat? Onda je ovo najbolji način i to je također puno zabave. Za ovu metodu mjesto visok kantu ispod stola. Na rubu stola morate postaviti šuplje cilindrične cijevi, rola toalet papir će učiniti. Pokušajte uravnotežiti cijev na takav način da se mamac je na vanjskom rubu, tako da kada je rat u pitanju mamac cijeli cijev će oboriti i pada u posudu ispod. Ta metoda je siguran i jednostavan način u zamku u rat. Pročitajte više na domaće miš zamku.
Na trčanje, ali Zabava; Pa morate imati čuli za rat utrke, ova metoda će vam omogućiti da učinite da se u doslovnom smislu riječi. Ovaj način zahtijeva mnogo spretnosti i brzini. Postavite mamac na podu po mogućnosti u prilično otvorenom prostoru za mame rat. Strpljivo čekati da se pojavi plijen. Kada je napokon stiže i počinje hranjenja na ukusna kikiriki maslac, morate poduzeti brzu strides i mjesto ručnik i zaokrenuti pacova. Uzmi ga van i puštanje u rat u daleko mjesto ili u Vaš neprijatelja kući. Dobro vicevi osim ova metoda zahtijeva mnogo strpljenja i prijevare tako biti gore za to.
Proljeće Bar Miš Trap; Ovaj tip zamka ima bar koji je učitan s proljeće. A proljeće uređaj ima izlet, dodir štakora, objavit će proljeće i doći će nositi dolje brzo na drvenu podlogu ubijanje štakora. Pa, ja znam ovo će ubiti rat, ali budući da su stavljanjem u zamku ćete točno znati gdje je, a čim se rat je ubijen možete raspolagati off. Sve što trebate učiniti je postaviti mamac na putovanje kako bi privukli štakora. Kikiriki maslac je poznato da se najbolje kladiti se za mamac. Pročitajte više na kako postaviti miš zamku.
Bucket Trap, a to je vrlo nekonvencionalan način o tome kako uhvatiti rat, ali to može raditi. Koristite duboku kantu ili zdjelu za ovu metodu. To bi trebao biti takav da kad štakor pada u njega, to ne bi trebao biti u mogućnosti da biste dobili iz kante. Mjesto neke mamac unutar spremnika. Sada mjesto kanta ispod nešto višoj razini od ruba kantu, kroz koje rat will dobiti unutra lako. Također traka kantu sa zemljom tako da štakor ne srušiti više i bijeg. Kad otpustite štakor izvan zapamtiti da je protuzakonito besplatan štetnici u mještanima parkovima ili uzgajališta.
Pročitajte više na, kako uhvatiti Miš; ​​Glodavci metode kontrole: Prirodni Glodavci kontrolu, nadam se da ovaj metoda kako uloviti štakora vam pomaže. Naravno, osim ove postoje mnogi konvencionalne metode koje možete probati kao i borba protiv štetočina i trovanja štakora, ali kao što sam rekao ranije je svoje nedostatke previše. Pa pokušajte se gore učinkovite metode za sigurno, lako i bolje rezultate. Sretan lov, dobra sreća!

No comments:

Post a Comment