Sunday 11 December 2011

Lica kod kuće za suhu kožu

Svaki tip kože uzrokuju različite skupove problema. Imajući suhe kože može biti vrlo neugodno jer ćete ga morati moisturize vrlo sada i onda. Nadalje, suhe kože uzrokuje zatezanje kože i formiranje pukotina i pahuljica na lice. Suha koža je vrlo osjetljivo i stoga, izloženost kemikalijama može uzrokovati ozbiljne kožnih problema. Kako je ranije spomenuto, suhu kožu na licu može se uočiti lako i izgleda vrlo neugledan. Prekomjerna gubitak vlage, zagađenja, pretjerana uporaba kozmetičkih proizvodima itd., su neke uzroka suhe kože na lice.
Postoji nekoliko suhu kožu lijekova i lica maske su među najkorisnijih metode za vlazenje suho lice. Uvijek možete dobiti imenovanje stručnjaka za lica, ali s domaćim facials možete uštedjeti mnogo novca na njegu kože i izbjegavajte korištenje štetnih kemikalija. Dakle, ti se suočava takvih problema s obzirom na suhu kožu i želite znati kako to učiniti najbolje lica kod kuće za suhu kožu? Zatim pomaknite se dolje znati recepti na lica kod kuće suhu kožu dane u nastavku.
Domaće lica Recepti za suhu kožu
Apple lica Maska za suhu kožu
Sastojci; Apple - ¼; meda - 1 čajna žličica, zobena kaša - 1 žlica, pola-pola - pola žličice; Upute
Uzmite malu zdjelu i dodati sve gore navedene sastojke za njega. Kaša od jabuka i drugih sastojaka ispravno dobro izmiješati. Kaša u obliku glatko tijesto kao teksture i primijeniti ga na lice. Ostavite masku za lice za deset minuta i zatim isperite vodom.
Čokolada lica Maska za suhu kožu
Sastojci, slatkog vrhnja - 1 žlica, Honey - 4 čajna žličica, zobena kaša - 1 čajna žličica, Cottage sira - 1 čajna žličica, kakao u prahu - 1 žlica; Smjerovi
This maska ​​može biti vrlo primamljiva da jede, no to pomaže puno navlažite kožu. Prvo mjesto svih sastojaka u miješalica i pire od njih dobro. Perite lice ispravno, a zatim primijeniti ovu smjesu na lice. Ostavite masku za 10 minuta i zatim isperite toplom vodom. Pat suho lice s čistim ručnikom.
Krastavac lica Maska za suhu kožu
Sastojci: male krastavac - 1; Zobena kaša - 1 šalica; Mlijeko vrhnje - 1 čajna žličica, uputa
Uzmi malu zdjelu i miješati sve sastojke ispravno u obliku paste kao tekstura. Primijenite zalijepiti za čišćenje lica i nakon 30 minuta isprati.
Badem lica Maska za suhu kožu
Sastojci; sitno zgnječen bademi - ¼ šalice, običnog jogurta - 6 unci, pšenične klice ulje - 2 žličice, Pčelinji vosak ili med - 2 žličice; Smjerovi
Uzmi mali zdjelu i kombiniraju sve navedenih sastojaka formira glatka teksturu. Onda primjenjuju ovu zalijepiti na lice masiranjem. Ostavite masku za 20 minuta i zatim isperite. Ovo je vrlo koristan suhe kože lica maska, gdje badema pomaže eliminirati mrtve kože i med pomaže pridržavati maska ​​na koži.
Mlijeko Krem-Kurkuma lica Maska za suhu kožu
Sastojci; trunkom kurkuma u prahu; Debeli mlijeka vrhnje - 1 žlica, ružina vodica - ½ žličice, uputa
Uzmite malu zdjelu i dodati mlijeko vrhnje na njega. Zatim kombinirati trunkom kurkuma i ružina vodica na njega. Izmiješati sastojke ispravno i primijeniti ga na lice. Ostavite masku na sat, a potom isperite toplom vodom. Ovo je jedan od najboljih domaće lica maske za suhu kožu koji dodaje sjaj vaše lice.
Maska s maslinovim uljem za suhu kožu
Sastojci; meda - 1 čajna žličica, jaja žumance - 1; maslinovog ulja - 1 žličica, vitamina E ulje - ½ žličice; Upute
U malom zdjelu dodajte žumanjak, toplu med, vitamin E ulje i maslinovo ulje. Kombinirajte smjesu ispravno i primijeniti ga na čisto lice. Isperite maska ​​nakon 10-20 minuta.
Lica Maska s limunovim sokom za suhu kožu
Sastojci; sirovo jaje žumance - 1; Topli biljnog ulja - 1 žlica; vode - ½ žličice, Limunov sok - ½ žličice, uputa
First kombinirati sirovi žumanjak i toplo biljno ulje u zdjelu. Zatim dodajte vodu i limunov sok u smjesu. This maska ​​bi trebala biti primijenjena u obliku 3 sloja. Nanesite najprije sloj čisto lice, a zatim primijeniti sljedeći sloj malo prije nego što prvi sloj osuši. Dok ispiranje lice, prvo isprati s toplom vodom, a zatim s hladnom vodom.
Pročitajte više na:; njegu kože lica, home lijekova za suhu kožu, suhu kožu lijekovi za lice: "Ovo su neke korisne recepte za lica kod kuće za suhu kožu. Pokušajte koristiti ove recepte i dobili osloboditi od suhe kože na vaše lice. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment