Monday 12 December 2011

Začepljen smeća

Morate biti u kuhinji pripremaju obrok, kako bi se ostvariti u iznosu od komade povrća, mesa i drugih prehrambenih stvari koje samo trčanje niz slivnik vašeg sudopera. No teško we probati, neke količine hrane otpada uvijek završi kao isušen u slivnik, a za pranje i čišćenje hrane, prije nego što je kuhana. Razmislite od čestih začepljenje sudopera da sve ove hrane bitova bi izazvao je nema bilo jedinicu smeća! Odvoz otpada je uređaj koji je fiksan između izlučivalo od kuhinje sudoper i zamka. To je obično, električki pogon uređaj koji krhotine hrane bita u male komade, tako da, oni lako mogu proći kroz vodovod. No, jedan smeća također treba držati čistom, jer clogged smeća može biti prilično noćna mora!
Kako to Jasan začepljen Zbrinjavanje smeća?, Da jasno začepljen smeća, prije svega, isključite na glavnoj moć panela i pobrinite se da je prekidač za odlaganje otpada je na OFF poziciju. Uvijek pomaže da provjerite je li napajanje smeća isključen, jer definitivno ne želite da se noževi za rad dok radite na jedinici smeća! Sada, kako biste mogli vidjeti unutrašnjost smeća bolje, uklonite kapljice štitnik od oko njegova otvaranja. S dovoljno prostora za uvid u smeća, skenirati unutrašnjost uređaja za bilo koji objekt koji bi bilo da se radi začepljenja. Nakon što su sigurni je da postoji nešto začepljenja smeće na raspolaganju, koristite par dugo kliještima za uklanjanje objekta.
Pobrinite se da nikad ne pogriješe pomoću ruke dok čistini smeće na raspolaganju. Ako ne možete vidjeti bilo koji objekt začepljenja odlaganja otpada, zatim ispunite ga s vodom i koristite klip da ga čistim. Uključite hladne vode i ostavite ga pokrenuti za jednu minutu, tako da smeće odlaganja ispran čisto iz bilo kojeg predmeta koji ga zabrtviti. Također svibanj biti zainteresirani za znajući kako odčepiti sudopera i kako odčepiti kupaonicu sudoper.
Kako očistiti smeća?, Ako je čišćenje vrši na redovnoj osnovi, onda instance začepljen smeća može biti smanjen. Unatoč radite sigurni da su svi komadići hrane pravilno ispiru i ne postoji blokada u odvodne, vaš sudoper možda smrad. To se događa zato vlati smeće raspolaganju svibanj biti dobro rasturati velike komade hrane, ali u slučaju manjih bitova dok lopatice ih kotlet dolje, ona također baca krhotine oko te staviti na zidove smeća. Da se brine o tih bitova, poplava vam na raspolaganju u potpunosti otpada sa vodom. Pečat odvod i napunite sudoper u potpunosti s toplom vodom i sapunom a potom uključite smeća na. Kao lopatice rotirati, oni stvoriti vrtlog kao učinak koji olabavljuje i sranje sva hrana bitova držati na zid i lopatice raspolaganju.
Za jači učinak pročišćavanja, sipati sode bikarbone u odvod. Nakon nekoliko sekundi, slijede ga s istom količinom vinskog octa. Nakon što je bubbling aktivnost zaustavlja, prelijte vruće vode niz odvod. Čišćenje s octom i vodom bistri mineralnih depozita, kao i smrad uzrokujući bakterija. Jedan bod u čišćenju proces je izbjeljivanje rješenje. Kao što je u vodu i ocat postupka čišćenja, pobrinite se da je rješenje ostaje na uređaju već neko vrijeme nego da ispire u odvod kao što čim je prolijeva. Više o čišćenje inox sudopera.
Nakon popularne govoreći: "bolje spriječiti nego lijek ', i uzimanje određenih mjera, učinit će primjeraka začepljenih rjeđi smeća. Pobrinite se da dijelove sljedeće stavke ne ispire u sudoper izlučivalo:, školjke iz rakovi, škampi, jaja i sl., velike kosti; Unpopped zrna kokica, pilinga povrća i voća, Hair nitima, malih predmeta poput vijka, poklopci boca, komadi plastike, masti, čavli i sl., Držite se uputa smeća proizvođačima i gotovo svi ih preporučujem trčanje hladnom vodom za 30 do 60 sekundi, nakon što otpadne tvari ima jasan niz drenažu.
Make čišćenje smeća redovite značajka u vašoj kuhinji za čišćenje režima. Da, istina je da, unatoč svim mjerama, začepljene smeća jedinica ne može izbjeći. Međutim, ispravno održavanje smeća će smanjiti učestalosti probleme povezane s njom.

No comments:

Post a Comment