Friday 16 December 2011

Mir Lily Uputstvo za njegu

Mir ljiljan ili Spathiphyllum (znanstveno poznat) je jedan od najomiljenijih biljke ove generacije. Spada u Araceae vrsta biljaka. U divljini, uglavnom se nalaze u prašumama Južne i Srednje Amerike. Oni čak mogu rasti u domaće područjima i zahtijevaju vrlo manje briga. Oni su tamno zeleni listovi koje su dopunjena bijeli i žuto cvijeće koje ih čine vrlo lijepa.
Kako to Grow mira Lily; Počnite s imaju odgovarajuću veličinu lonac u kojem želite cvijeće rasti. Stavite u lonac biljka. If biljka počne rasti u veličini i dužini onda uvijek možete pomak u veći lonac koji traje minimalno vrijeme. To se zove repotting. ; Mir ljiljane uspijevati u gotovo svakom tlu. Preporučljivo je koristiti dobru zemlju i neke tresetnica miješati. Dodajte neke pijeska u tlu jer pomaže da se odvod vode. , A sada voda biljke temeljito i provjerite vlage tla stavljajući prst u loncu. : 'Ako je tlo suho, zatim dodajte malo vode. ; Mjesto ljiljan blizini prozor koji omogućava suncu 3 do 4 sata dnevno. , Kako da se brinu za mir Lily, mir ljiljan zahtijevaju minimum njege. Samo slijedite ove jednostavne upute da su jarke ljiljanima pojačavaju ljepotu svoje kuće. Ovdje su neki mir ljiljan skrb upute:; Držite ljiljan daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Izravno sunce utječe na lišće i cvijeće biljke uzrokuje da se osuši. Najbolje mjesto to držati blizu prozora, koja prima indirektne sunčeve svjetlosti. , Uvijek bdjeti za opuštene lišće, lišće će klonuti ako ljiljan ne prima dovoljno vlage. Osigurati biljka s vlagu tako da je zalijevanje dobro. ; Mir ljiljan ne zahtijevaju česte gnojenje. oploditi ga 2 do 3 puta godišnje koristi zatvoreni biljne hrane ili 20-20-20 gnojiva. Nikada nemojte koristiti gnojiva u više kada je tlo suho. Zapamtite, voda igra važnu ulogu u rastu mir ljiljan. , Ako ga hranite skrbi, ljiljan mir će dati mnogo godina prekrasnih cvjetnih uspomena. ; Japanski miru ljiljana, također poznat kao Späth je vrsta biljke Spathiphyllum. Oni su zimzelene biljke ima velikih listova. Cvjetovi su proizvedeni u spadix, a okružene su duge bijele ili žućkasto spathe koji im daje graciozan izgled.
Japanski Mir Lily Njega upute; Japanski mira ljiljanima su karakterističan relativni mir ljiljana. Let's imaju pogled na tome kako voditi brigu od tih rođaka mira ljiljana; Oni također zahtijevaju minimum sunčeve svjetlosti, filtriranje sunčevog svjetla s prozirnim zavjese preporučljivo. ; Pazi za tamnjenje listova, što znači nema dovoljno vlage u tlu. Voda biljka dva do tri puta dnevno. , Pazi na crveni pauk grinja na lišće biljke. Skinuti lišće na kojem rastu biljke i liječiti sa blagom pesticida. ; Koristite blage gnojivo za odgoj i rast. ; Malo njege i njegovati ove biljke i vas će žeti koristi za godine koje dolaze. ; Pročitajte više na:; Različite vrste Ljiljani, mir ljiljan skrb, mir Lily opskrbu biljaka; Istraživanja su pokazala da mir ljiljanima su blago otrovne, tako da ih držati daleko od djece i životinja. Da li ponovo staviti u saksiju postrojenja nakon svake tri godine kako bi ostala svježa i blistava. Mir ljiljanima su i okoliša čišćenje agenti koji je dodatnu prednost. Oni su filter nečistoća kao što aceton, trichlorethylene, benzena i formaldehida. Biljka ima mirisnim cvijećem koje imaju jedinstven miris.
Mir ljiljanima su jedan od najboljih naselje darove. Prilagodljivi su biljke i mogu rasti bilo gdje i prilagođavaju različitim klimatskim uvjetima. Oni mogu biti postavljena u zatvorenom prostoru u lončanica ili na otvorenom u vrtu krevetu. Oni zahtijevaju niske održavanje. Oni se jako dobro grow unutarnju fluorescentnu svjetlost čineći ih popularni u domovima i uredima. Pa idi i kupiti jedan danas dati svoj dom dodano atrakcija.

No comments:

Post a Comment