Saturday 10 December 2011

Kako dobiti plavu kosu

Mi smo čuli za izraz plavuše imaju više zabave. To je prilično primamljiva da saznate za sebe, zar ne? Dovoljno je pogledati na Taylor Swift, Cameron Diaz, Cyrus Miley, Christina Aguilera, i voli! I održavanje svibanj biti dobro isplati. Ako imate plavu kosu, ali su u potrazi za nekim ili naglašava različite raspon boja, zašto platiti za skupe tretmane salon. Umjesto riskirajući kosu sa skupim kemikalijama, pokušajte s nekim jeftin tehnike da izvedeš prirodnih plavuša izgleda. Samo slijedite ove jednostavne korake o tome kako da biste dobili plavu kosu kod kuće. Readf više na kosu bojanje ideje.
Kako da biste dobili plavu kosu, naravno, izlet u salonu se može lako učiniti ako ljuska o USD 100 ili više. Uz učestalo posjete skupo hair održavanje, može dobiti malo demoralizira čak i razmotriti bilo koji ideja hair boja za plavuše. No, postoje načini za održavanje plavu kosu kod kuće s mnogo zdravog načina. Provjerite ove savjete kako biste dobili plavu kosu sjaj i brzo označite.
Savjet # 1. Mix stabljike rabarbare sa 4 šalice vode. Na laganoj vatri, pirjati vode i rabarbare za oko 20 minuta. Procijedite smjesu i neka rabarbare voda ohladi. Šampon kosu kao i obično i isprati kosu s vodom rabarbare.
Savjet # 2: da izvedeš vaš prirodni plavuša naglašava, isperite kosu s kamilicom čaj. Prokuhati 2 šalice vode i strmih jednu šalicu sušene kamilice čaj u njemu za oko 20-25 minuta. Nakon što ste dobili tamnu tamnocrvena boja čaja, Procijedite tekućinu, i ostavite da se ohladi za neko vrijeme. Slijedite svoj uobičajeni šamponiranje režima i isperite kosu s čaj od kamilice. Uvjerite se da čaj nije posve hladno. Koristite ga kad je malo mlaka.
Savjet # 3: Uz čaj od kamilice, koristiti i druge biljne čajeve naglasiti one plavuša ističe od tvoje. Čajeva koje su svijetle žuto cvijeće poput nevena, šafran, i nevena mogu učiniti trik. Umjesto močenja čaja cvjetovi, ih pirjati u kipuću vodu oko pola sata. Nakon što ste napete tekućine, uzmite praznu kantu i prelijte biljni čaj vode preko kosu opet i opet.
Savjet # 4: Limun i voda čini čuda kada želite učiniti brzo vrhunac tretmana na svoju plavu kosu. Žlica Uzmi jednog svježeg limuna i dodati u galon mlake vode. Nakon ste shampooed kosu, isperite you kosu ovu smjesu. Ne zaboravite da koristite regenerator što su limun, tendira da se osuši kosa prilično brzo. Također možete primijeniti ostaviti u uređaj poslije.
Kako dobiti plavu kosu za Brunettes; Brunettes također mogu imati plavu kosu ako žele. Ovisno o vašem trenutnom boja kose, svibanj vam je potrebno odlučiti koji plavokosa boje će udovoljiti vašim ten. Ako imate tamne boje Brunet kose, možete odabrati plavuša ističe u smeđu kosu promijeniti izgled od vas kose. Dok pokušava svaki plavuša hladu, uzeti savjet od stručne frizerskim o tome kako izbjeljivač kosa plava.
Pročitajte savjeti o tome kako da biste dobili plavu kosu:; platinum plavu kosu, savjeti za bojenje plavu kosu, crne kose Boja Glazbeni Izdvajamo: "Ovo su neke jednostavne savjete i ideje o tome kako dobiti plavuša kose. Uvijek isprobaj novi boje na malom području kose, jer će vam dati grubu ideju o što će izgledati. Postoje različite marki bojanje kose u tržištu, pa odaberite poznati brand koji imate povjerenja. Klor i slane vode može izazvati teške reakcije obojenu kosu, pa provjerite da li izbjeći odlazak u vodi ukupno, za nekoliko dana.

No comments:

Post a Comment