Wednesday 21 December 2011

Putevi to Stil kratka kosa

Kada govorimo lijepe kose često znači dug, sjajan, sjajnu kosu. Ali to vrijedi i danas? Ja ne mislim tako, što s raznim styling opcije dostupne za ramena ili čak i kraće hair. Jeste li znatiželjan to znati o različitim načinima na stil kratke kose? Ako ste, onda ovdje su neke od najvažnijih kreativnih i inovativnih načina za stil kratke kose. Pročitajte više na šišanje stilova i ideja.
Putevi to stil kratke kose
Pletenice, jedan od najvažnijih stilski načina za stil kratke kose je da se dvije pletenice, na obje strane glave, a zatim im se pridruže zajedno u sredini, ili na stražnjem dijelu glave ili čak i na vrhu glave, Ako je dlaka je vrlo mali.
Pigtails, ako ste obličje za neki sladak načine kako stil kratke kose, onda je to jedan za vas. Možete napraviti pigtails na raznim mjestima o glavu i kasnije ih vezati boji s bendovima, kako bi izgledao funky. Pročitajte više o slatka frizura za kratku kosu.
Gamine usjeva, sa slavnim celebrity Victoria Beckham it podržavaju svaki sada i onda, gamine usjeva je sasvim u stvar ovih dana. Naravno, morate biti stvarno sigurna o ženstvenosti podržati takve frizure, kao što može izgledati vrlo dječački vremena na vrijeme. Jednom kada dobijete sebi gamine usjeva, možete stilu s pomada ili voskom kako bi izgledao stilski.
Boja kose; jednostavan način da se zabavite s kratkom kosom je boja im u off beat bojama kao što su trešnja, magenta i smreke zelene. Ako mislite da niste spremni za takvo eksperimentiranje, možete boja savjete vaše kose s ovim boja kose, umjesto cijele kose. Ako ne želite da biste dobili vaše kose boji na sve, možete pokušati privremeno boji gel ili čak i boju maskare u boji vaše kose savjete. Pročitajte više na boju kose ideje za kratku kosu.
Pribor; Ako imate u subotu navečer planirano van sa svojim prijateljima na disk ili imaju svoje maturalne dolaze gore, onda možete dati svoje kratke kose novi izgled nosi jazzy kosu. Možete koristiti zlatne ili srebrne boje, različitih oblika barrettes, lukove ili štogod quirky kosu da može položiti ruke na.
Rastanci, a jedan od načina da se lako stil kratke kose je da je dio na različite načine. Ako ste podršku u sredini particije, dio vaše kose stranu načini i obrnuto. Ako ste u raspoloženju za eksperimentiranje s vaše kose, možete napraviti različite Rastanci u isto vrijeme na kosu, s jedne strane načine, jedan u donji kosi, jedne iza svakog uha, a zatim upotrijebite pomada i kosa igle da i dalje ostane netaknut na ovaj način.
Pročitajte više na:, Kratka Haircuts žene; Funky kratke frizure, Ovo su neki od načina da se stil kratke kose. Oni su lako slijediti, u isto vrijeme može učiniti vaše kose izgledaju drugačije, šik, elegantan i lijep. Međutim, ako vam je dosadno s kratkom kosom i žude za dugo tresses, možete pokušati kose ekstenzije za kratke kose. Možete dobiti valovita, ravna, permed ili bilo koju vrstu kose sanjate o, podržavajući tim. Sve što morate učiniti je kupiti setove ugradnja umetaka koji su dostupni na tržištu i slijedite instrukcije od strane da ih upute, u stilu svoje kratke kose, kuće, sami.

No comments:

Post a Comment