Tuesday 20 December 2011

Patuljak Cherry Tree

Komercijalno izvediv voća, trešnja široko uzgaja za jedno sjemenkama mesnat voće, crvene trešnje. Trešnja drvo je također popularan ukrasna stabla sa svojim prekrasnim cvjetovima. Patuljak trešnja znanstveni naziv Prunus, i to rod ima više od 60-70 vrsta, prirodnih i kultiviranih. Cherry zdravstvene prednosti su ogromne i njihovi cvjetovi su jednako hranjivu na um, da uživaju patuljak trešnja u Vašem dvorištu, prelistao nekoliko savjeta u pogledu njegovog rasta i brigu.
Patuljak trešnja informacija, s patuljaste trešnje sorti, može imati dovoljno mogućnosti za izabrati iz, polu-patuljak to patuljak, cvatnje ili ne-cvjetnice or plodnih ili ne-plodonošenja. Patuljak ili polu patuljastih vrsta rastu na oko 12-25 metara. Patuljak trešnje sorte se preferiraju nad pune veličine one za manje vrtove, a kontejner u vrtu, kao dobro. Budući da su mali, oni uzeti manje prostora, zahtijevaju malo napora da orezati i žetve trešnja voće, plus oni plod ranije nego njihove pune veličine kolegama. Treba odlučiti da li želi za ukrasne svrhe živahno ili prinosa, jer iako je sve gotovo sve trešnje stabla nose cvijeće i voće, kultiviranog one istaknuti samo jedan lik. Postoje neki grm kao patuljak trešnja biljke koje izgledaju previše lijep kao živica. Pročitajte više o vrstama cvjetnice trešnje stabla.
Patuljak Cherry Tree Sadnja; Jedan od cvjetnice vrste drveća, veselo drveće su teško root, vjerojatno razlog zašto većina ljudi vole da ih pokupiti iz biljnog rasadnicima. Oni se uzgajaju iz reznica. Uzmi zdrav rezanje u proljeće, iz novog rasta, oko 8 do 10 centimetara, te ih zamoči u rooting hormon rješenje, i gurnite rezanje lagano navlaženu u sjetvu medij u kontejner. Držite kontejner u zasjenjenom području i tla vlažna do rezanjem mladica new korijene. Presaditi u hranjivim tvarima izmjenama i dopunama tla, te izgraditi berm oko njega da se držite vode. Izbjegavajte tla koja je teška gline, trešnje treba biti posađeno u dobro drenirani kompost dodao tlo. Se čak može pokušati presađivanje metodom stabla voća.
Patuljak Cherry Tree Care, Zalijevanje patuljka tresnja redovito je važna u prvoj godini za promicanje i uspostavljanje korijena. Nakon što, voda kao i po klimatskim uvjetima. Usitnjavanje okolo drvo je visoko preporučeno na zadržati tlo vlage i kukolj u kontroli. Dobar iznos od gnojivo, visoke dušika i kalija will osigurati dobar cvijeća, kao i prinos plodova. Međutim, oploditi Nikad više, puno dušika će spaliti drvo. Bilo bi najbolje ulagati u zemljišta ph tester. Pročitajte više na ispitivanja tla.
Patuljak veselo stablo je osjetljiv dobiti zaraženo smeđe truleži i list spot, oba od što može biti kontrolirani s sustavna uporaba insekticida i germicides. I drugih štetočina, kao što su lisne uši, crvi, i sl. također mogu uzrokovati veliku štetu na stablo. Dakle, uvijek traže prirodnih načina da biste dobili osloboditi od njih, na prirodan način će osigurati da vaš voće ne završavaju degustacija kao insekticid. Ptice se još jedan problem, posebno kada je stablo plodonošenja. Patuljka sorte ima veliku prednost nad drugim trešnje stabla, jer mali stablo ili grm može lako zabio.
Patuljak Cherry Tree rezidbe, a patuljak trešnje je natječaj proizlazi da su prilično skloni lom, stoga svjetlo orezati prije početka cvijeća i plodova će biti vrlo korisno. Orezati stabla, kada je mladi uspostaviti snažnu strukturu za to. Grane orezati kako bi se omogućilo cirkulacija zraka i svjetla, to će pomoći u smanjenju pojave infekcije na svoj stablo. Orezati sve slomljena, mrtav, oštećene i bolesne grane.
Pročitajte više na trešnje stabla:, Sakura - Japanski trešnja cvjetovi, plačući drvo višnje rezidbe, plačući drvo višnje problema; Harvest je patuljak trešnja u rano proljeće, ili uživati ​​u svojim bijeli ili ružičasti cvjetovi sa samo malo njege. I ne zaboravite da koristite one tarty slatko trešnje ukusan desert.

No comments:

Post a Comment